fiyucem canım sağol,
bugün birlikte yapsak iyi olur. ben bugün ruh gibiyim. ekrana bakıyorum ama sayılar uçuşuyor. tansiyon mu başka bişi mi bilmiyorum. salimen hem kendi takımımızın hem de 2.takımın kontrollerini yapalım. vurup kafayı yatacağım. ben 2. takımın kontrollerini yapayım istersen sen de bizim takımı tamamlayıver ne dersin?
tuğçe cim babaannene Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin
knock konck! kimse var mı? bizim eski üyemiz geri döndü başkangıç kilosunu son bildirim yaptığı kilo olarak yazmam gerekiyodu ama unutmuşum o kuralı ve takıma terkrar geldiği zamanki kilo üzerinden listeyi düzenledim. şimidki haline tekrar bi göz atarmısınız?teşekkür butonunu görünce listeyi paylaşım alanına tekrar göndericem.teşekkürler...
2. TAKIM 83. Etap
tarikim (59.5/59.5/0/0% )
Kocaeli (64.0/64.0/0/0.00% )
aydasu (59.5/59.5/0/0.00% )
singing kettle (70.5/71.7/-1.2/-1.70% )
silviya (77.5/77.2/0.3/0.39% )
EBRU2205(67.0/67.0/0/0.00%)
sunLight(69.5/69.5/0/0.00%)
clementine212(57.5/57.5/0/0.00%)
jeo Geri alınmak üzere çıkarıldı
december(59.4/59.4/0.0/0.00%)
çiçek(60.5/64.3/-3.8/6.28%) ESKİ ÜYE (yeniden aramızda)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (644.9/649.6/-4.7/-0.73% )
saol fiyucecim.bende kontorl ettim ama işte şidmi uygulama başladı ya dedim noolur ne olmaz gelip bi mühür bastrıayım :) siz bayram sonrasımı böyle pasifsiniz yoksa hep mi böyle takımınız?bizde toparlanmaya çalışıyoruz ama gördüğüm kadrıyla sizin durm bizden kötü :) (paylaşım açısından)
üzüldüm kötü şeyler yaşanmasına.umarım sornlar atlatılır üzüntüler hafifler çabucak..
sabit geçme konusuna gelince biz bildirmleirmizi hep perşembe günü yaparız sonra cuma günü kontrol edip bilidririz.eğer cuma sabaha kadar bildirm yapılmamışsa sabit geçerim.artık düzeni öyle oturttuk bence daha iyi.
Fiyucem güzelliğim esasında artık sabit geçelim derim ben. Sadece biz değil 2. takımdaki arkadaşlarımız da kontrol için bekliyorlar. saat 4 oldu. Oldukça makul bir süre bekledik bence.Belki arkadaşların işleri vardır bugün hiç giremeyecekler... boşuna hem biz hem 2. takım beklemesin. İş yerinden giren arkadaşlar olabilir. Bu hafta 1. takım genel listeyi yayınlayacak, onlar da müsait olmayabilirler. Yine de son kararı sana bırakırım fıstığım, sabahtan beri ilgilendin sağolasın. Ellerin dert görmesin
tamamdır güzelim liste. 2. takımın sayfasına sen mi korsun ben mi koyayım.. kontrol amaçlı.. batışı hiiiiçç sorma.. Esasında bir müsait zamanda toparlansak da takımımız için ne yapalım ne edelim de şu popolarımızı yerinden kaldıralım diye bir konuşalım.. Hem motivasyon hem paylaşım hem kilo veriş hızımız dipleri görmeye başladı.. Bu şekilde gidersek yarışmada olmanın da bir anlamı olmuyor((..
evet kızlar yılbaşına kadar 2 haftamız var. Bu 2 hafta içinde yeniden bir yapılandırmaya gidelim ne dersiniz?
Cevabınız evetse bu mesaja teşekkür eder misiniz? Sonrasında yapabileceklerimizi, yapacaklarımızı bir konuşalım.
a.s.
kızlar yaa ben diyet yapınca direk sütüm azalıyor.şubatta işe başlıcam ozamn oğlum da daha az emecek ve ben de diyet yapma fırsatı bulurum.ozamana kadar ne yapsam acba?tatlıyı keserim.hamur işi falan yemem.ekmeği azaltırım.umarım başarılı olurm. kızlar gerçekten motivasyona ihtiyacımız var.neyse herkese iyi akşamlar.
Duydum ki bos yeriniz varmis:)
beni alin beni :jeyyar:
asiri derece motivasyona ihtiyacim vr suan 65kiloyum ehh bi 55 olmak hedefim , diettyim zaten duzenli spor salonunada gidiyorum, elma sirkeli suyumuda iciyorum hihoyyyt kesin vercem inskaydirigubbakcemile3
kızlar yaa ben diyet yapınca direk sütüm azalıyor.şubatta işe başlıcam ozamn oğlum da daha az emecek ve ben de diyet yapma fırsatı bulurum.ozamana kadar ne yapsam acba?tatlıyı keserim.hamur işi falan yemem.ekmeği azaltırım.umarım başarılı olurm. kızlar gerçekten motivasyona ihtiyacımız var.neyse herkese iyi akşamlar.
hosgeldin molihua a.s.
evet boş yerimiz var :) vazgecmem ben pes etmem asla kesin bu kilolardan kurtuldum diyorsan bi hafta deneme suren olacak.... daha sonra seni tam olarak takıma alıcaz...
takım kaptanı space , geldiginde sana takımla ilgileri verir...suan cıkmam lazım dısarı kusura bakma, olmadı dönünce ben yazarım yaptıgımız ve yapıcagımız seyleri olur mu :):1hug:a.s.