- 29 Mart 2008
- 552
- 0
Püsküütüm bu mesajı silmezsen sevinirim.. Yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir mesaj....
Hoş geldin Molihua,
Fiyucem güzelik yapmış bana takım kaptanı demiş ama bence ikimiz de kaptanız :)).. Neyse bu girizgahtan sonra kuralarımızla ilgili bilgiler. Bir hafta deneme süremiz oluyor. Bu durumda senin ilk bildirimin 2 Ocak tarihinde olacak. Sistem basit. Olabildiğince sık paylaşım ve Cuma günü sabah aç karnına tartını burada bildirmek. Cuma günü erken saatlerde kilo bildiriminde bulunmaya çalışıyoruz. Cuma günü giremeyeceğini/yetişemeyeceğini düşünüyorsan bildirimini perşembeden de yapabilirsin. Bunun dışında belirttiğim gibi takım başlığımız altında günlük paylaşım yapmaya çalışıyoruz. Bu, kendi öz denetimimiz için iyi bir yöntem oluyor. Günlük yediklerimizi, yaptığımız sporu vs paylaşınca günlük gibi kayıt tutmuş oluyoruz. Bu da ipin ucunu kaçırmamızı engelliyor. Bu aralar takımımızda maalesef biraz paylaşım ve motivasyon sorunumuz var. İnşallah sizler gibi yeni gelen arkadaşlarla bu sorunumuzu aşacağız. Aklına neden deneme süresi var diye bir süre gelebilir. Bu hem takım için hem de senin için bir deneme süresi esasında. Bizim için yeni gelen üyenin istekli, hevesli olduğunu görmek açısından önemli. Maaesef yarışma boyunca bir heves takıma girip ikinci hafta olmadan ne paylaşım ne de bildirim yapmadan kaçıp giden çok arkadaş oldu. Senin içinse, bizimle uyumlu olup olmadğını, kimyanın uyuşup uyuşmadığını görmek için bir dönem. İstediğin gibi elektrik alamıyorsan, istediğin gibi motive olduğunu düşünmüyorsan bu deneme süresinde bunu görebilir ve daha iyi anlaştığın/uyuştuğun bir takıma geçmek için sana fırsat tanır. Neredeyse bir senedir burada olan biri olarak bir küçük tavsiyem olacak. Zayıflamak için yapılması gereken teknik şeyleri hemen hepimiz zaten biliyoruz. Buradaki asıl amacımız zorlandığımız, motivasyonumuzu kaybettiğimiz zamanlarda bize destek olacak arkadaşlara ulaşabilmek. Zayıflamak uzun ve kimi zaman bıktırıcı bir süreç.
Takım arkadaşlarının sana bu süreçte destek olabileceğine, gerektiğinde seni bir nevi
uçurumun kenarından döndüreceğine inanman gerekiyor. O hissi, inancı bulabileceğine
inanıyorsan bizimle devam etmeni öneririm. Tekrar hoş geldin a.s.
merhaba 12 takım,
ben 2 takımdan singing kettle . madem kardeş takımız ara ara birbirimizi ziyaret edip 2 satır çiziktirmeye ne dersiniz?
bu amaçla girdiğim ve okuduğum bu yazıyla aktarımın tespitin ne kadar doğru olduğunu belirtmek istedim.
gerçek bu arkadaşım önemli olan günlük yaşantımızda sosyal hayatımızın gerektirdiği çeldiriciler varken burada birbirimizin elinden tutup destek olabilmemiz.
bizler takımdaki arkadaşlarımızı çok iyi tanıyoruz zaman zaman birbirimizden aldığımız çok yüreklendirici destekler var ama bunu farklı ziyaretlerlede pekiştirmek iyi olacaktır.
ziyaretin kısa olanı makbuldur. bizede bekleriz. hoşça kalınız