QUOTE=spacegirl;5771811]merhaba kızlar özür dilerim giremedim. grip salgını sonunda beni de vurdu. Mens de bir hafta gecikmiş durumda, tüm premens sendromları var ama kendisi teşrif etmedi. iyice dağıldım. Kusura bakmayın lütfen.
Sünbul cüm canımcım tekrar aramıza hoş geldin. Bu hafta evet bildirimin var. seni de tekrar aramıza katıyoruz inşallah.
Cimcimem biyolojik saat paylaşımın için teşekkürler. Bana benim metabolizmanın ne kadar sapıttığını daha güzel anlattı. Hani saat 6'da vücut uyanmaya başlar filan diyor ya. benimki ancak uykuya geçiyor :).. Zulm ediyorum bünyeye ya.
Obur'cum sen de maşallah çok güzel başlangıç yaptın. Kuzuna da çok geçmiş olsun.
Molihua, sağolasın paylaşım alanına yazmışsın :)). Onca işin arasında ihmal etmediğin için çok çok teşekkür ederim. Biraz düzelebildin mi ne yaptın? kendine geldi mi miden?
Aynı şekilde Fiyucem sen ne yaptın güzellik. Sen iyileşebildin mi? Yoruyor musun hala kendini?
Bendiyom sen de geliyorum dedin ama yoksun ortada? yerimiz hazır? Sen hazır mısın? Bu hafta bildirim yapma istersen paylaşıma katıl. Haftaya kadar daha bir hazır olursun belki? ne dersin?
Böyle işte kızlar. Hastalık bari şu kendimi kaptırıp gittiğim yeme dürtümü biraz azaltır. bugün 3-5 patates kızartması çorba, az salata ve bir dilim ekmekle geçti. Son kısmı hiç yemeyecektim zorladılar. Belki biraz midem küçülür bu bahaneyle. son zamanlarda fazlasıyla duygusal yeme yapıyordum ve beni fena rahatsız ediyordu
..[/QUOTE]
Space cim, Bende onu diyecektim 69,70 kiloyum ve psikolojim çok bozuk bir sürü saçma sapan şeyle uğrasmaktayım. Mutlu değilim bu da beni yemeğe daah çok itiyor aslında gruptan ayrılayım bir hayatıma düzene sokayım diyorum bir yandan da salarsan bir daha toplayamazsın diyorum. Siz bilirsiniz kilom bu isterseniz baslayalım. En azından bir mecburiyetim olur. Bu hafta baslayalım derseniz baslayalım. Veya hayatını bir düzene koy biz seni çıkaralım sonra gruplardan birine basla derseniz onu da anlarım.
Zaten 1 ay dedim kaç ay yok oldum
(((
Sizin kararınıza uyucam.