Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

herkese ii geceler hoşbuldum fiyucem geçmişolsun güzel 1 yüreğin var ama kendinide ihmal etme space cnm ben 65 kiloyla geri döndüm 58.4 olduğum günler ah aaah neyse üzmicem kendimi dönücem inşallah o kilolara cuma sabahı kursta oluyorum o yüzden perşembeden bildirim yaparım şuanki kilom 63.4 çok şükür çok mutluyum hadi kızlar yaz geliyor kurtulalım şu fazlalıklardana.s.

tmm ablacım cok saol.. evden cıkmadan bildirimi yaparım ben...
sen bidha kontrol edersin eski bilgilerden buldum sünbülle bendiyomun kilolarını umarım yanlıs gormemisimdir

canımın içi eski üyesin ya giderkenki kilon başlangıç kilon sayılıyor malesef...ama süper baslamıssın1.6kg ile...ben inanıyorum sana kısa zamanda tekrar 58leri görüceksinkaydirigubbakcemile5

Kizlarr relg olmusum kilomda 60senağlama Spacecim saolasin midem halen ayniii ztn sinirlerim bozdulduuu, 100 aldigim sinaci yazdimm gene ve 60 aldimsenağlama cok zorduuu serefsizz adam bide dediki hanii nerde 100senağlamasenağlama Neysee kizlar yrn sinavim vr ona calisyorum ondan sonraaa gelecegim, ihmal etmek istemiyorum ama giremiyorumdasenağlama

Üzme be kendini Molihua'm. Allah başka dert vermesin. Yine iyi not almışsın ya. Naparsın hayatta çıkıyor böyle engeller karşımıza.
Bu arada kızlar resmen şiştim. Fiziksel olarak değil, psikolojik olarak.
Gece işim vardı, bu arada nerden açtıysam oft'yi açtım ve bir konu gözüme çarptı, girdim. Hay girmez olaydım. Tam 120 küsurluk, artık ne sıfat vereceğimi bilemediğim bir konuyu baştan sona okumuş bulundum. Ondan sonra kendimi tutamadım bir de uzun uzun cevap yazdım. Ya ben burası dışında milletin konusuna yazan biri değildim. Ne oldu da benim sigortalarım attı bilmiyorum valla.
Neyse, Molihua ve Fiyuce (takımımızın iki genç, bekar, öğrenci arkadaşı olduğunuzdan size hitaben bu yazdıklarım) size gerçekten saygı duyuyorum. Genç yaşınıza rağmen olgunluğunuz, saygınız, davranışlarınız ile yaşının üzerinde davranan gerçekten saygı duyulası insanlarsınız. ınşallah ileride de karşınıza sizin değerinizi bilen, anlayan ve ona göre davranan insanlar çıkar. Bunu gerçekten bir abla olarak içten söylüyorum. Benim de bir erkek kardeşim var ve vakti zamanı gelince inşallah sizin gibi bir hayat arkadaşı olur.
sondaki not: Bunu şimdi niye yazdın diye sormayın. Yaşlı başlı birinin duygusallığı deyin geçin :))).

Günaydın arkadaşlar;
Bildiririmi yapayım 75 kilo olmuşum.
Bahar temizliği bitmedi ama ben bittim.Ev taşısam herhalde daha kolay olacaktı.Eşyaları kutulayıp,mobilyaları temizleyip yerleştiriyorsun.Ben ne biçim bir işe giriştim.Duvarlardan başlayıp dolapların içine oradan da halıları ve kapıyı siliyorum.Hafta başından beri iki oda bitti.Ama tek başıma yapıyorum.Yardımcı yok.Neyse başladım bitireceğim işallah ama ne zaman bilmiyorum.
Herkese iyi günler ...........

günaydın kardeş takımım. bizi kontrol edermisniz.ben öğleden sonra gelcem ancak bende size ondan erken bakamam bilginiz olsun

2. TAKIM **96. ETAP**

Kocaeli (58.7/59.1/-0.4/-0.68% )
singing kettle (72/72/0/0.00% )
clementine212 (57.3/57.3/0/0.00%)
çiçek (63.5/63.5/0.0/0.00%)
handemi (69.9/69.7/0.2/0.29%)
bahar_0186 (67/67/0/0.00%)
EN-FUR-TU (73.5/73.9/-0.4/-0.54%)
Silviya (84.2/83.5/0.7/0.83%)

2. TAKIM TOPLAM KıLO (546.1/546.0/0.1/0.02%)

teşekkürler a.s.

12.TAKIM **96. ETAP SONUÇLARI*****

spacegirl (63.0 / 63/0 /0,00 %)
Fiyuce (60 // /%)
baby_nurse (65.3 /63,5 /0 /0,00%)
Gkcn (geri dönmek üzere ayrıldı)
Molihua (59 / / / %)
sbnmcsm (69 // / %)
cimcime81 (99.6 / 99/ 0,6/ 0,60%)
_demet_ (71,5 / 71,5/ 0/ 0,00%)
pengicuu (63,5 / / / %)
obur (76 / 75/ 1/ 1,32%)
sunbul (58.4/ 63,4/-5 / -8,56%) (Eski Üye Geri Geldi:))

12.TAKIM TOPLAM KİLO (685,3 / / / %)

QUOTE=spacegirl;5771811]merhaba kızlar özür dilerim giremedim. grip salgını sonunda beni de vurdu. Mens de bir hafta gecikmiş durumda, tüm premens sendromları var ama kendisi teşrif etmedi. iyice dağıldım. Kusura bakmayın lütfen.
Sünbul cüm canımcım tekrar aramıza hoş geldin. Bu hafta evet bildirimin var. seni de tekrar aramıza katıyoruz inşallah.
Cimcimem biyolojik saat paylaşımın için teşekkürler. Bana benim metabolizmanın ne kadar sapıttığını daha güzel anlattı. Hani saat 6'da vücut uyanmaya başlar filan diyor ya. benimki ancak uykuya geçiyor :).. Zulm ediyorum bünyeye ya.
Obur'cum sen de maşallah çok güzel başlangıç yaptın. Kuzuna da çok geçmiş olsun.
Molihua, sağolasın paylaşım alanına yazmışsın :)). Onca işin arasında ihmal etmediğin için çok çok teşekkür ederim. Biraz düzelebildin mi ne yaptın? kendine geldi mi miden?
Aynı şekilde Fiyucem sen ne yaptın güzellik. Sen iyileşebildin mi? Yoruyor musun hala kendini?
Bendiyom sen de geliyorum dedin ama yoksun ortada? yerimiz hazır? Sen hazır mısın? Bu hafta bildirim yapma istersen paylaşıma katıl. Haftaya kadar daha bir hazır olursun belki? ne dersin?
Böyle işte kızlar. Hastalık bari şu kendimi kaptırıp gittiğim yeme dürtümü biraz azaltır. bugün 3-5 patates kızartması çorba, az salata ve bir dilim ekmekle geçti. Son kısmı hiç yemeyecektim zorladılar. Belki biraz midem küçülür bu bahaneyle. son zamanlarda fazlasıyla duygusal yeme yapıyordum ve beni fena rahatsız ediyordu ..[/QUOTE]

Space cim, Bende onu diyecektim 69,70 kiloyum ve psikolojim çok bozuk bir sürü saçma sapan şeyle uğrasmaktayım. Mutlu değilim bu da beni yemeğe daah çok itiyor aslında gruptan ayrılayım bir hayatıma düzene sokayım diyorum bir yandan da salarsan bir daha toplayamazsın diyorum. Siz bilirsiniz kilom bu isterseniz baslayalım. En azından bir mecburiyetim olur. Bu hafta baslayalım derseniz baslayalım. Veya hayatını bir düzene koy biz seni çıkaralım sonra gruplardan birine basla derseniz onu da anlarım.

Zaten 1 ay dedim kaç ay yok oldum (((

Sizin kararınıza uyucam.

Fiyuce (60 / 59.3/ 0.7/1.17%)
baby_nurse (65.3 /63,5 /0 /0,00%)
Molihua (59 / / / %)
sbnmcsm (69 // / %)
pengicuu (63,5 / / / %)
obur (76 / 75/ 1/ 1,32%)
sunbul (58.4/ 63,4/-5 / -8,56%) (Eski Üye Geri Geldi:))

12.TAKIM TOPLAM KİLO (685,3 / / / %)

arkadaşlar bu hafta regl oldum henüz bitmedi neden bilmiyorum ama gram oynamıyorum hala aynı kilodayım ve bu benim canımı sıkmaya başladı 63,5kg hepinize kolay gelsin...

Bendiyom cum canım, seni en son isteme sözlenme sırasında kaybetmiştik. yazdıklarından sonra hayırdır inşallah deme gereği duydum. ınşallah aşılması kolay şeylerdir dertlerin/tasaların.
Hangi kiloyla dönersen dön. ınanki onun bir önemi yok. Önemli olan geldim dedikten sonra bizimle paylaşımda bulunman, kilo vermeye hazır olman. Burada bizim karar verebileceğimiz birşey yok maalesef. Bu kararı sen vereceksin. Ben buraya yazarak kendimi toparlarım, bir düzene girerim diyorsan gel yaz yarış. Ama dersenki bu aklımın karışıklığında buraya yazmak etmek zor gelecek bana, bir de paylaşımda bulunacağım diye kendimi kasacam diyorsan o zaman seni zorlamayacak zamanda katıl aramıza. Benim gönlüm bu haftadan itibaren katılıma başlayıp, bu bahaneyle hayatını da düzene koymandan yana ama kilo veremediğinde veya bir hafta biraz kilo aldığında bu sende negatif etki yapacaksa, istemem öyle olmasını. Kararı sen ver. Hatta karar da verme, gel başla yazmaya... baktın baskı oluşmuyor üzerinde ve birşeyleri değiştirmek için motive ediyor, yarışma katılımını da yapalım.. Dediğim gibi karar senin güzelim... Sadece hazır ol, sadece kilo vermeye değil, hayatını değiştirmeye.. a.s.

Tmm baslıyacım o zaman en son kaç kilo da kaldığımı hatırlamıyorum ama su an 69,70 kiloyum. Bu hafta bu bildirimle baslıyayım o zaman ondan sonra da devamı gelir ins.

spacegirl (63.0 / 63/0 /0,00 &#37
baby_nurse (65.3 /65,3 /0 /0,00%)
Molihua (59 /59 /0 /0,00 %)
sbnmcsm (69 /69/ 0/ 0,00%)
pengicuu (63,5 / 63,5/0/0,00 %)
obur (76 / 75/ 1/ 1,32%)
sunbul (58.4/ 63,4/-5 / -8,56%) (89.etapta ayrılan üye)
Bendiyom (65,5/69,7/-4,2/-6,41) (79.etapta ayrılan eski üye)

12.TAKIM TOPLAM KıLO (750,8 /757, 7/-6,9 / -0,92%)

Son düzenleme:
ok'dir listeyi ona göre güncelledim. Hadi hayırlısı. ınşallah bu sefer mezun edip yollayacağız değil mi :)

ıns. öyle olur zaten Allah nasip ederse aybası izne ayrılacam 15 gün dinlenip sonra da spora baslıcam bu yaz amaçlarıma ulasıcam ins. :))

hadi bakalım kızlar bu haftaki listemizi de yayınladım. Daha uyumadığım için iyice dağıldım. Bekleyemedim maalesef. Umarım bir hata/sorun yoktur. Ancak akşam gibi girebilirim tekrar. Çok fena uykum var . Aramıza yeniden katılan Sünbül ve Bendiyom, azminizle, yenilenmiş motivasyonunuzla takımımızı birinciliğe taşıyacağınıza inanıyorum. Bu hafta kilo veren cimcime, fiyuce, obura da kocaman maşallahlar ve öpücükler yolluyorum. Haftaya hepimiz asılıyoruz değil mi? Hem paylaşım hem de kilo verme açısından.

merhaba arkadaşlar ankaradan döndüm...
bir ara beni 65.3 yerine 63.5 olarak geçmişsiniz allah mı söyletiyor ne?
allahtan ankarada kilo almamışım çok korktum alırım die...sadece 500 gr falan almışım onuda 2 günde toparlarım ben...çok yemedim ama ara ara kaçırdığım oldu...
arkadaşım beni 1 aydır görmüyordu aaa ne kadar incelmişsin bariz belli olmuş dedi çok hoşuma gitti biraz alışveriş yaptım ilginç 38 beden kazak ve ceket aldım bayadır unutmuştum bu bedeni....demek 5 kilo 1 bedene tekabül etmiş....bu anlamda çok mutluyum hele arkadaşım gelip gidip şuna bak ay inanamıyorum hale arkadan falan gözüme incecik görünüyorsun demesi beni çok mutlu etti son sürat döndüm diyete devam...bu arada ankara mükemmeldi çok güzel kar yağdı fiyucem ben ankara yı çok sevdim şanslısın bu anlamda....
bu sabah hiç bir şey yemedim nöbetten çıktım çünkü
saat2 gibi 1 tabak kıymalı tarhana çorbası....

baby_nurse (65.3 /65,3 /0 /0,00%)
Molihua (59 /59 /0 /0,00 %)
sbnmcsm (69 /69/ 0/ 0,00%)
pengicuu (63,5 / 63,5/0/0,00 %)
obur (76 / 75/ 1/ 1,32%)
sunbul (58.4/ 63,4/-5 / -8,56%) (89.etapta ayrılan üye)
Bendiyom (65,5/69,7/-4,2/-6,41) (79.etapta ayrılan eski üye)

12.TAKIM TOPLAM KİLO (750,8 /757, 7/-6,9 / -0,92%)

Bildiriminiz doğru kızlar. İyi haftasonları....

slm kızlar klasik kahvaltımı ettim sizlere bakayım dedim benim diyet arada minik sektelere uğrasada dvm ediyo ahh şu hava biraz açsada iyice motive olsak hızlansak herkese ii günler sağlıklı beslenmelera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…