- 8 Kasım 2008
- 134
- 0
- 36
Üzme be kendini Molihua'm. Allah başka dert vermesin. Yine iyi not almışsın ya. Naparsın hayatta çıkıyor böyle engeller karşımıza.
Bu arada kızlar resmen şiştim. Fiziksel olarak değil, psikolojik olarak.
Gece işim vardı, bu arada nerden açtıysam oft'yi açtım ve bir konu gözüme çarptı, girdim. Hay girmez olaydım. Tam 120 küsurluk, artık ne sıfat vereceğimi bilemediğim bir konuyu baştan sona okumuş bulundum. Ondan sonra kendimi tutamadım bir de uzun uzun cevap yazdım. Ya ben burası dışında milletin konusuna yazan biri değildim. Ne oldu da benim sigortalarım attı bilmiyorum valla.
Neyse, Molihua ve Fiyuce (takımımızın iki genç, bekar, öğrenci arkadaşı olduğunuzdan size hitaben bu yazdıklarım) size gerçekten saygı duyuyorum. Genç yaşınıza rağmen olgunluğunuz, saygınız, davranışlarınız ile yaşının üzerinde davranan gerçekten saygı duyulası insanlarsınız. İnşallah ileride de karşınıza sizin değerinizi bilen, anlayan ve ona göre davranan insanlar çıkar. Bunu gerçekten bir abla olarak içten söylüyorum. Benim de bir erkek kardeşim var ve vakti zamanı gelince inşallah sizin gibi bir hayat arkadaşı olur.
sondaki not: Bunu şimdi niye yazdın diye sormayın. Yaşlı başlı birinin duygusallığı deyin geçin :))).
Space'im gercekten cok sagol anlayisin ve destegin icin, bende taakmiyorum notu okdar sadece sinirliydimm ama simdii inaniyorumm emegimin karsiligi bi yerden cikar
Bu arada eve alisverise gittim artik yemek var evdeeee, oleeeeeykaydirigubbakcemile2 Kilo almam gerii insallah!!! optumm kizlar burdaaa daha sabah, kahvaltimi yapdimm Peynir Kepek Ekmegi.
Aksam arab arklarin gecesine gitccemm, geleneksel biseymisss kunefe gecesiymiss Allah dedimm, Gerciiii baklava tercihimdir ama bunada sukur! yanii kunefe yiycem bugunn hicccc kizmayinnn