Güzel canım. Özellikle etiket yaparsan unutmam. Son zamanlarda her şeyi karıştırdım maalesef yetişemiyorum. Unutuyorum. Etiket yapınca unutmam inşallahBen de yazacağım şimdi arada benim benim yerime de yorum yaparsanız sevinirim
Çünkü şu anda ne yaptığımı tam bilmiyorum: (
Valla bencede senden mıtlusu yoktur cnm ne güzel ben daha kendimi toparlayamadım yataktanGunaydin herkese. Gune cok enerjik basladiim. Umarim hepiniz de guzel bir gune uyanirsiniz. Sabah sabah 30 dk yuruyus de yapildi. Benden mutlusu yok
Masallah gune benden de hizli baslamissinBebem uyurken spor yapildi,duş alindi,süpürge yapildi,kahvaltı edildi ohhhh ohhh siz neler yaptiniz
SuperGunaydınnnnn dun bıraz kacırdım ona ragmen 69 u gordummmmmmmm69.9
Canim olabilir bizde oğlumun diş randevusunu karistirmistik. Hemde 1 hafta varken arada. Oluyor yani üzme canını. Sadece ben değil eşimde karıştırmış. Üzülme olur mu.Buraya bi saat hastanede beklendikten sonra randevusunun yarın sabah olduğunu hatirlayan bi superisi birakiyorum
Insaniz günleri karistirabiliyoruz deyin ne olur çok kötü hissediyorum kendimi
Psikiyatris randevusu olunca ilac unutkanlik yapiyo düşüncesi oluyor ki var hafif unutkanlik halbuki aksam internetten bakacaktım onuda unuttum yarindir diyeCanim olabilir bizde oğlumun diş randevusunu karistirmistik. Hemde 1 hafta varken arada. Oluyor yani üzme canını.
Psikiyatris randevusu olunca ilac unutkanlik yapiyo düşüncesi oluyor ki var hafif unutkanlik halbuki aksam internetten bakacaktım onuda unuttum yarindir diye
Evet insaniz canim olabilir insan herşeyi unutabilir bende sendenim merak etmeBuraya bi saat hastanede beklendikten sonra randevusunun yarın sabah olduğunu hatirlayan bi superisi birakiyorum
Biz eşimle günleri karıştırmıştık. Perşembe dersine Çarşamba gitmiştik çoluk çocukBuraya bi saat hastanede beklendikten sonra randevusunun yarın sabah olduğunu hatirlayan bi superisi birakiyorum
Çok normal canım bir sen değilsin unutkan olan neler neler unutuyorum yazmaya üşeniyorum . Hiç olmaz bişiyi unutmam derdim o dereceydim ama oluyormuş b12 miz düştü belki deBuraya bi saat hastanede beklendikten sonra randevusunun yarın sabah olduğunu hatirlayan bi superisi birakiyorum