Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de yazacağım şimdi arada benim benim yerime de yorum yaparsanız sevinirim
Çünkü şu anda ne yaptığımı tam bilmiyorum: (
Güzel canım. Özellikle etiket yaparsan unutmam. Son zamanlarda her şeyi karıştırdım maalesef yetişemiyorum. Unutuyorum. Etiket yapınca unutmam inşallah

Buraya bi saat hastanede beklendikten sonra randevusunun yarın sabah olduğunu hatirlayan bi superisi birakiyorum

Insaniz günleri karistirabiliyoruz deyin ne olur çok kötü hissediyorum kendimi
Canim olabilir bizde oğlumun diş randevusunu karistirmistik. Hemde 1 hafta varken arada. Oluyor yani üzme canını. Sadece ben değil eşimde karıştırmış. Üzülme olur mu.

Canim olabilir bizde oğlumun diş randevusunu karistirmistik. Hemde 1 hafta varken arada. Oluyor yani üzme canını.
Psikiyatris randevusu olunca ilac unutkanlik yapiyo düşüncesi oluyor ki var hafif unutkanlik halbuki aksam internetten bakacaktım onuda unuttum yarindir diye

Psikiyatris randevusu olunca ilac unutkanlik yapiyo düşüncesi oluyor ki var hafif unutkanlik halbuki aksam internetten bakacaktım onuda unuttum yarindir diye

Bu çok normal canım. Ben geçen rapor aldım müdüre resmini at dedi eşim. Bende yarın bizim okula gelecek veririm dedi. Atmayı unuttum. Eşim nasil kızdı başka bir müdür olsa senin canına okurdu diye. Dusunsene okulda olmam gerekiyor hem yokum hem haber vermiyorum. Çok önemli şeyler bile unutuluyor. Üzülme

Buraya bi saat hastanede beklendikten sonra randevusunun yarın sabah olduğunu hatirlayan bi superisi birakiyorum

Evet insaniz canim olabilir insan herşeyi unutabilir bende sendenim merak etme

Biz eşimle günleri karıştırmıştık. Perşembe dersine Çarşamba gitmiştik çoluk çocuk

Çok normal canım bir sen değilsin unutkan olan neler neler unutuyorum yazmaya üşeniyorum . Hiç olmaz bişiyi unutmam derdim o dereceydim ama oluyormuş b12 miz düştü belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…