Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar hayırlı günler.. ancak bitti dersim girebiliyorum.

Eve geçip �nşallah yemek yapacağım aslında dünden vardı da eşim oruca niyet etmiş Perşembe zannedip:)

Bir markette de yüzde85 oranında kakaolu çikolata buldum.. içinde 8 tane var sanırım hepsi ambalajlı henüz açmadım.. adet öncesi tatlı krizi tutarsa İnşallah yerim

Geçmiş olsun canım . Benim yanlış biçimde yatarsam üstüm açık kalırsa tutulmam olur seninki neden oldu sence
Sağol canım. Benim boyun fıtığım var magnezyum kullanıyordum bırakmıştım. Son zamanlarda bacaklarıma kramp giriyordu aklıma geliyordu aslında ama üşendim gidip almadım. Zaten yerde yatıyorum yatak yüzü görmüyorum rahat yatmamaktan da olabilir

Canim olabilir bizde oğlumun diş randevusunu karistirmistik. Hemde 1 hafta varken arada. Oluyor yani üzme canını. Sadece ben değil eşimde karıştırmış. Üzülme olur mu.
Evet insaniz canim olabilir insan herşeyi unutabilir bende sendenim merak etme
Biz eşimle günleri karıştırmıştık. Perşembe dersine Çarşamba gitmiştik çoluk çocuk
Çok normal canım bir sen değilsin unutkan olan neler neler unutuyorum yazmaya üşeniyorum . Hiç olmaz bişiyi unutmam derdim o dereceydim ama oluyormuş b12 miz düştü belki de
Neyı unuttugunu bıle unuttun demı Su perisi86 uzulme ınsanız olabılır oyle seyler
Çok tşk ederim kızlar sağolun ıyiki varsınız dr odasına girip durumu anlattım hastalarının olduğunu yarın randevu saatinde gel daha rahat dinlerim dedi normal unutabilirsin üzülme dedi ama

Üzüldüm...
Eve geldim Akşam yemeğimizi yaptım 1bucuk saat yürüdüm sinirimi atmak ve rahatlamak icin çok yorgunum

Kardesimle dr gideceğiz bakalım kese gorunecekmi

Aaa çok geçmiş olsun canım. Voltaren krem var. Onunla ovarsan geçiyor tutulma.

Saol canım. Tatlı isteğin için muzu halka halka doğra bi kaba al. Kakao ekle. Karıştır. Ye. Süper kesiyor

Bizim evdeki muz canavarı muzlari bize bırakmıyor

Tatlı isteğinde tek değilmişim demekki normalmiş. Hem dolaptaki tatlının tadına da bakmayacağım. Cokta sevmem zaten. Diye diye kendimi avutacağım

Canim eczanede tartilsan sabah aç karnina

Bu hafta en az %30 çıkarman lazım ama 3. haftan bu hafta

10:45 1 bardak süt

14:10
7 yaprak ıspanak
1 yeşil elma
1 parça taze zencefil
Yarım limon suyu
Yarım salatalık
Blendırla çekip içtim

şu ana kadar yediklerim pardon içtiklerim bunlar

Evde yoğurt kalmamış yumurta kalmamış (sadece onları yiyebiliyorum)
Çorba da yeşil kırmızı mercimek yapmıyorum şişlik yapmasın diye .
resmen yemek çiğnemeyi özledim dişlerimden dolayı. Hafif geçirmeye çalışıyorum günlerimi canım

Bizim evdeki muz canavarı muzlari bize bırakmıyor

Tatlı isteğinde tek değilmişim demekki normalmiş. Hem dolaptaki tatlının tadına da bakmayacağım. Cokta sevmem zaten. Diye diye kendimi avutacağım
Evet canım hep yeriz zayıflayınca boşver.
Kızlar,
Ay ben yine grip oluyorum galiba. Bu sene noldu bana böyle???*
Feci salgın var canım. Dikkat et. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…