Tam buğday unundan yapabilirsin canım çok istediyse canın. Ya da Cuma-Cumartesi 1 öğün yiyebilirsin. Ekmek hakkına geçer.Ya benim canım en çok gozlemeyi çekti..
1 ay sonra 5 kg vermiş olursam bir öğün ödul yapabilir miyim?
bak harikasın eksi gördün. Sen 6ları göreceksin eminim. Hadi tam gaz devamCayla yedım ıyı kı de yemısım cok rahatlattı benı tavsıye ederım ☺ -200 geldım
Iyı kı de yemısım rahatlattı -200 geldı. 70.1 yarına 69 gorurum ınsallahhhanka aklıma gelıyor korkuyorum
Ikızlerım 1 ay emmedıler her saat sagıyordum bende ama yenı dıgum yapmıstım tabı ama yıne de en fazla 2 saatte bır olsun cunku tam bosaltamıyor zaten bebek gıbısuukaa
Oo masallah sen bıraz daha rahatlamıssındır bana gore ınsallah bende 3 unun de okula basladıgı gunlerı gorurum
Ben evden çıkmam heralde ordaDonuyoruz kaptan mayday
Bizde hep - ya kışın kaçış yok
Biz evde kısa kol oturuyoruz ben de kısa kolum üzerine ferace giyip markete gitmiştim dondumKızlar,
öğle arası dışarı çıktım. dondum. Hava çok soğuk.
Ben izlemiyorum canımAyyy muge anlıyı ızlıyo musunuz sınırlerım bozulduadam sevgılısıyle röportaj verıyor karısına karsı ben mutluyum dıye ne hale geldık ya allahım sen koru
Eve gıdınce ızlerım ben deAyyy muge anlıyı ızlıyo musunuz sınırlerım bozulduadam sevgılısıyle röportaj verıyor karısına karsı ben mutluyum dıye ne hale geldık ya allahım sen koru
Inş canım kız benim oğlum yokherşeyin hayırlısı Allah daha iyi bilir canım inşallah en hayırlı zamanda oğlunun da kardeşi olur üzülme
tartılamadım canım dikkat ediyorum 2 gündür de bölgesel hareketler yapıyorum öyle idare ediyorum
Burası da -20 ydi gece çok soğuktu valla donduk
O derece ev sıcak diyorsunBiz evde kısa kol oturuyoruz ben de kısa kolum üzerine ferace giyip markete gitmiştim dondumresmen dışarısı buz gibiymiş
Kaptanım sizin kombinin bacası vapur bacası gibi tütüyo o aman. Artık faturayı düşünemiyorum.Biz evde kısa kol oturuyoruz ben de kısa kolum üzerine ferace giyip markete gitmiştim dondumresmen dışarısı buz gibiymiş
Görmedim canım ya ama o da gitti dün whatsapp konuşmaları hep gitmişO derece ev sıcak diyorsunne güzel 50den yukari cikartmadim daha kombiyi
Bu arada diyetisyen listeni istemistim
Merkezi sistem canım bizim ev kaçta yakıyorlar binmiyorum ama çok aşırı sıcak çocuklar atletle dolaşıyorKaptanım sizin kombinin bacası vapur bacası gibi tütüyo o aman. Artık faturayı düşünemiyorum.
Bende sobalı evde oturuyorum canım,odun kömür pisliği bitmez tam temizlersin biyerden bisey dökülürKızlar uğrayamadım daha bugun. Pazara gittim ev işi bu vakit oldu. Akşam kahvaltı yaparım eşim kızartma istedi ona kızartma yapıyorum. Migren agrım tuttu yine 2 gündür rüzgardan. Öyle yoruldum ki akşam olsada uyusam artik diyorum. Sobalı evin temizliği çile resmen
Canim merkezi sistemde kisilmiyormuMerkezi sistem canım bizim ev kaçta yakıyorlar binmiyorum ama çok aşırı sıcak çocuklar atletle dolaşıyor420 gelmiş geçen ay.