- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 29
Bıze 500 geldı mutfak 2 oda ara yanıyor sadece ve usuyoruzMerkezi sistem canım bizim ev kaçta yakıyorlar binmiyorum ama çok aşırı sıcak çocuklar atletle dolaşıyor420 gelmiş geçen ay.
00Kızlar uğrayamadım daha bugun. Pazara gittim ev işi bu vakit oldu. Akşam kahvaltı yaparım eşim kızartma istedi ona kızartma yapıyorum. Migren agrım tuttu yine 2 gündür rüzgardan. Öyle yoruldum ki akşam olsada uyusam artik diyorum. Sobalı evin temizliği çile resmen
Kısılıyor canım ama kapatamıyorsun. Benim kız üzerini giymiyor, çocuklar da çorapları çıkarıyor diye 24 derecede sabit tutuyoruz.Canim merkezi sistemde kisilmiyormu
Benim tasinacagim evimde merkezi sistemde o sebeple sordum az geliyor diyorlar ama sanada bizimki gibi gelmisKısılıyor canım ama kapatamıyorsun. Benim kız üzerini giymiyor, çocuklar da çorapları çıkarıyor diye 24 derecede sabit tutuyoruz.
Hoşbuldum, iyiyim hamdolsun.Hoş geldin moni kaptanım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın
Eviniz kac odali bilmiyorum ama benim 2+1. Bana gecen ay dogal gaz 387 TL gelmisti. Oyle kisa kollu durulacak bir evde de yasamiyorum malesefMerkezi sistem canım bizim ev kaçta yakıyorlar binmiyorum ama çok aşırı sıcak çocuklar atletle dolaşıyor420 gelmiş geçen ay.
Şehirden şehire fark ediyordur belki canım. Diğer merkezi sistem olmayanlara göre bize az geliyor.Benim tasinacagim evimde merkezi sistemde o sebeple sordum az geliyor diyorlar ama sanada bizimki gibi gelmis
Aynen canim bitmiyor bir türlü. Oğlanda sağolsun durmuyor yine kendime zaman ayıramaz oldumBende sobalı evde oturuyorum canım,odun kömür pisliği bitmez tam temizlersin biyerden bisey dökülür
İnşallah canim Rabbim duysun inşallahBıze 500 geldı mutfak 2 oda ara yanıyor sadece ve usuyoruz
00
Gecen seneye kadar soba yakıyoduk esım yakardı ama ben bıkmıstım allah sızı de kurtarsın ınsallah
Kızlar menüleriniz güzel beğenmediklerimi alıntılayayım sadece. İnşallah bu hafta güzel sonuç alacağız
Afiyet olsun cnm güzel menü08.00 bir buçuk haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5zeytin 1 çay kaşığı pekmez
11.30 küçük elma
13 .30 kahve
16.00 1 köfte, büyük kase kısır,( esmer bulgur, zeytinyağlı) 2 YK yoğurt
Bayağı karışık oldu bugün
3 litre su
Afiyet olsun cnm eksi olarak dönsün inşKahvaltı 11:00
2 halka sucukla yumurta
1 çay k. Kaymak
2 lokma ekmek
13:00 1 kivi 2 lokma muz
akşam 17:30
3 yk ıspanak yemeği