Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar kafama takilan bir soruyu size de sorayim. Diyette seker tuketilmemeli mi? Yoksa bazilarinin yaptigi gibi sadece kalori acigi olusturarak zayiflanabilir mi?

Is yerinde istedigim gibi cay bulamaynca kahve iciyorum (genelde sekersiz). Bazen de cay alip iciyorum ve cayi sekersiz icemedigim icin seker kullaniyorum. Bir cay bardagina 2 cay kasigi seker atarim. Gun icinde en fazla 3 bardak icerim aslinda (aksam evde demleyince daha cok ictigim olur).

Surekli kahve ile de olmuyor. Seker atinca da zayiflayammaa korkusu sardi beni. Siz ne dusunuyorsunuz?

4 cocuk kolay mi? Tebrik ediyorum sizi. Sabirlar diliyorum

Gecmis olsun. Ben de her gun debeleniyorum ancak yarim saatte kalkabiliyorum. Bana ne oluyorsa

Tüh ya yetişir inşallah. Yeni tartın gelsin aradaki farkı bildiririz sıkıntı olmaz canım. Benim sinbo tartım vardı. Beni zayıf gösteriyordu ama beden olarak kilo beden arasında baya fark vardı. Sonra tefal aldım meğer 5 kilo eksik tartıyormuş

Ay ne güldüm yaa
Belki benimde 5 kilo fark vardır kim bilir

Buraya bi saat hastanede beklendikten sonra randevusunun yarın sabah olduğunu hatirlayan bi superisi birakiyorum

Insaniz günleri karistirabiliyoruz deyin ne olur çok kötü hissediyorum kendimi
cnm takma bu kadar. Olabilir böyle şeyler. Çalıştığım iş yeri koca fabrika. Burada bile neler neler unutuluyor, bi görsen.
Seninkisi sonu kötü bitmeyen bir unutkanlık hiç olmazsa. yarın öbür gün güler geçersin buna da.

Canım kahveyi şekersiz icebiliyosan cayida şekersiz denemelisin,21gun boyunca şekeri kes kestigin taktirde süt bile sana şekerli gelicektir bence dene cunku hayatından şekeri cikarman gerekiyo limon dilimle çaya biran önce kes sekeri derim

Ben de senin gibi çayı şekersiz içemezdim. sonra şekeri tamamıyla çıkardım hayatımdan.
Çayı eskisi kadar koyu içmiyorum artık.
Bitki çayları deneyebilirsin ayrıca.
Ben günde 2 fincan yeşil çay içiyorum.

Kazayla yatma girişiminde bulundum kalkamıyorum. boynum iyice tutuldu tuvaletim de geldi
Aaa çok geçmiş olsun canım. Voltaren krem var. Onunla ovarsan geçiyor tutulma.
Sen yaparsin canım

Ben boş boş takılıyorum. Canım dehşet tatlı çekiyor.
Saol canım. Tatlı isteğin için muzu halka halka doğra bi kaba al. Kakao ekle. Karıştır. Ye. Süper kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…