Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İstanbulun iyice tadı kaçtı zaten bu anlamda doğru düzgün kış göremiyoruz kaç senedir doğru düzgün kar yağmıyor.

Yaa sorma valla ama ikinciyi yaparsam sizden gördüm hemen fitlik düşüneceğim (desem de inanmayım )
Amaan bebegıne buyuk bebegıne evıne kendıne kocana odaklan kılo ılla kı verılır saglıksız kılo olmadıgı surece bebekten sonra kılo dusunulmemelı bı sure. Hem zaten ınsan depresyonda oluyor daha da dıbe dusmesın

herşeyin hayırlısı Allah daha iyi bilir canım inşallah en hayırlı zamanda oğlunun da kardeşi olur üzülme
gulenyuzumsunsen sen bugün pek görünmedin sanki bildirim yaptın mı ne durumdasın?
tartılamadım canım dikkat ediyorum 2 gündür de bölgesel hareketler yapıyorum öyle idare ediyorum
Bizim burada havalar -31i gösteriyor ya mecbur yürüyüşü bıraktım yine kilolar geri geliyor sanki yavaş yavaş Havalar ısınsa da biraz yürüsem.
Burası da -20 ydi gece çok soğuktu valla donduk

Ayyy muge anlıyı ızlıyo musunuz sınırlerım bozuldu adam sevgılısıyle röportaj verıyor karısına karsı ben mutluyum dıye ne hale geldık ya allahım sen koru
Ortalık bozuk artik herkes adabı kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…