Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hangi ay doğumlular?
biri Ağustos biri Eylül 🤣
:KK5: normal beslenmene devam et canım bakalım. Aşı ne zaman oldu en son. Aşı da yapmış olabilir belki.
aşının üstünden 25 gün geçti. Hatta bu ara aşıya gideceğiz.
Bizim burada havalar -31i gösteriyor ya mecbur yürüyüşü bıraktım yine kilolar geri geliyor sanki yavaş yavaş :KK43: Havalar ısınsa da biraz yürüsem.
O ne yahu öyle. Hava - olunca ben hiç çıkmıyorum 🤣🤣

Baharda hamile kalacaksın canım 😊

Birde eylulden sonra dogan çocuklar daha avantajlı oluyor sınıfta. Eylülde 72 ay ve üzeri hesabı yapılıyor ilkokula başlarken. Benim büyük seneye 70 aylık olacak eylülde o yüzden 1 sene daha geç yollayacağım.
Ne ayrıntılar varmış,
hamile kalmak için ayrı uğraş, zamanını ayarla........üstüne bide kilolar
ay valla yürek var sizde. :KK35:
Ben yeğenimi sevmeye devam edeyim.Ben vazgeçtim şimdiden.:KK70:

Hamile kalmak için zaman ayarlamak biraz hikaye geliyor bana :)

Normal yolla çocuğunuz olur denmişti bize. Her ıkimiz de tüm testleri yaptırdık fazla fazla :) 14. Ayda geldi bizim sıpa. 13 Ay bekledik:)

Konuyu kiloya bağlayım da sapmasın

Ilk 10 gün 10 kilo gitmişti.

Oğlum 8 aylıkken tam 50 kiloydum süperdi

Şimdi oğlum 2yasinda ve 58 kiloydum:KK43:

Akşam yemeği yemedim wc çıkamadım olmadi bende yarin sekersiz kaynatip içeyim kayisi
Cayla yedım ıyı kı de yemısım cok rahatlattı benı tavsıye ederım ☺ -200 geldım 😀
amin saol canım. Tabiki yaşasın aç kalmak 😂😂😂
tamam canım saolun hepiniz 🥰🥰
kesin görürsün. Hadi vazgeçmek yok 😍

Oyyy kuzum benim. Yerim ben onu. Allahım hayırlısıyla bir kardeş nasip etsin inşallah 😍😍😍
Iyı kı de yemısım rahatlattı -200 geldı. 70.1 yarına 69 gorurum ınsallahhh 😊 anka aklıma gelıyor korkuyorum 😂😂
Saat başı sağım yapmak lazım aslında. Ben öyle yapıyordum. İşteyken de saat başı 10ar dakika sağabilirsen aslında çok iyi olur.
Ikızlerım 1 ay emmedıler her saat sagıyordum bende ama yenı dıgum yapmıstım tabı ama yıne de en fazla 2 saatte bır olsun cunku tam bosaltamıyor zaten bebek gıbı suukaa suukaa
@asliayet ikizlerim 3 yaşında oğlum 8 yaşında.. kızlar zor büyüdüler ama prematüre ler.. çok şükür bugünümüze Rabbim evladın
da hayırlısını nasip etsin

Herkese hayırlı sabahlar gününüz dününüzden güzel geçsin
Oo masallah sen bıraz daha rahatlamıssındır bana gore ınsallah bende 3 unun de okula basladıgı gunlerı gorurum 😄

G gunesli gunler ayy süt tasması lohusa terı sınırı stresı aklıma geldı tuglerım dıken dıken oldu vallahı sen boyle yazınca 😂😂
Yaa size hayranım zaten var ya benim kız 2 yaşını geçti anca aklıma gelmişti zayıflamak :KK70::KK70::KK70: Siz bir de çoklu bebelerle... :nazar:

Ya valla o ne soğuk öyle cnm biz istanbulda -1 de evi ısıtamıyoruz donduk kaç gündür .
-1 bız martta fılan goruyoruz dusun 😂 sıvasta hazıranda soba yaktıgımızı bılırım 😨😨
Yaa size hayranım zaten var ya benim kız 2 yaşını geçti anca aklıma gelmişti zayıflamak :KK70::KK70::KK70: Siz bir de çoklu bebelerle... :nazar:
Aynen yaa bende anca 1.5 yasta aklım basıma geldı hemen dogurur doguröaz kılo dusmek cok luks gelıyor bana 😂
Erzurum'dan selamlar olsun o zaman :KK70:
Aleykum selam dadaş 😂

-1 bız martta fılan goruyoruz dusun 😂 sıvasta hazıranda soba yaktıgımızı bılırım 😨😨

Aynen yaa bende anca 1.5 yasta aklım basıma geldı hemen dogurur doguröaz kılo dusmek cok luks gelıyor bana 😂

Aleykum selam dadaş 😂
Yaa sorma valla ama ikinciyi yaparsam sizden gördüm hemen fitlik düşüneceğim (desem de inanmayım :KK70: )

X