Tamam canımEklemeyi unutmuşum her seferinde farklı sonuçlar gösteriyor. Akşam eşim gelince birde o tartılsın. Pillerini yeni değiştirdim düzelmiş gibiydi. Bir daha bakayım bozuk olduğuna emin olursam tekrar söylerim olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımEklemeyi unutmuşum her seferinde farklı sonuçlar gösteriyor. Akşam eşim gelince birde o tartılsın. Pillerini yeni değiştirdim düzelmiş gibiydi. Bir daha bakayım bozuk olduğuna emin olursam tekrar söylerim olur mu?
Oyyy o nasıl soğuk öyleBizim burada havalar -31i gösteriyor ya mecbur yürüyüşü bıraktım yine kilolar geri geliyor sanki yavaş yavaş Havalar ısınsa da biraz yürüsem.
biri Ağustos biri EylülHangi ay doğumlular?
aşının üstünden 25 gün geçti. Hatta bu ara aşıya gideceğiz.normal beslenmene devam et canım bakalım. Aşı ne zaman oldu en son. Aşı da yapmış olabilir belki.
O ne yahu öyle. Hava - olunca ben hiç çıkmıyorumBizim burada havalar -31i gösteriyor ya mecbur yürüyüşü bıraktım yine kilolar geri geliyor sanki yavaş yavaş Havalar ısınsa da biraz yürüsem.
Ne ayrıntılar varmış,Baharda hamile kalacaksın canım
Birde eylulden sonra dogan çocuklar daha avantajlı oluyor sınıfta. Eylülde 72 ay ve üzeri hesabı yapılıyor ilkokula başlarken. Benim büyük seneye 70 aylık olacak eylülde o yüzden 1 sene daha geç yollayacağım.
Cayla yedım ıyı kı de yemısım cok rahatlattı benı tavsıye ederım ☺ -200 geldımAkşam yemeği yemedim wc çıkamadım olmadi bende yarin sekersiz kaynatip içeyim kayisi
Iyı kı de yemısım rahatlattı -200 geldı. 70.1 yarına 69 gorurum ınsallahhh anka aklıma gelıyor korkuyorumamin saol canım. Tabiki yaşasın aç kalmak
tamam canım saolun hepiniz
kesin görürsün. Hadi vazgeçmek yok
Oyyy kuzum benim. Yerim ben onu. Allahım hayırlısıyla bir kardeş nasip etsin inşallah
Ikızlerım 1 ay emmedıler her saat sagıyordum bende ama yenı dıgum yapmıstım tabı ama yıne de en fazla 2 saatte bır olsun cunku tam bosaltamıyor zaten bebek gıbı suukaaSaat başı sağım yapmak lazım aslında. Ben öyle yapıyordum. İşteyken de saat başı 10ar dakika sağabilirsen aslında çok iyi olur.
Oo masallah sen bıraz daha rahatlamıssındır bana gore ınsallah bende 3 unun de okula basladıgı gunlerı gorurum@asliayet ikizlerim 3 yaşında oğlum 8 yaşında.. kızlar zor büyüdüler ama prematüre ler.. çok şükür bugünümüze Rabbim evladın
da hayırlısını nasip etsin
Herkese hayırlı sabahlar gününüz dününüzden güzel geçsin
Donuyoruz kaptan maydayOyyy o nasıl soğuk öyle
Bizde hep - ya kışın kaçış yokbiri Ağustos biri Eylül
aşının üstünden 25 gün geçti. Hatta bu ara aşıya gideceğiz.
O ne yahu öyle. Hava - olunca ben hiç çıkmıyorum
Soguga sormuslar nerelısın dıye. Aslen erzurumluyum da sıvasta oturuyorum demıs dun -24 mus sıvastaDonuyoruz kaptan mayday
Bizde hep - ya kışın kaçış yok
Ya valla o ne soğuk öyle cnm biz istanbulda -1 de evi ısıtamıyoruz donduk kaç gündür .Donuyoruz kaptan mayday
Bizde hep - ya kışın kaçış yok
Yaa size hayranım zaten var ya benim kız 2 yaşını geçti anca aklıma gelmişti zayıflamak Siz bir de çoklu bebelerle...G gunesli gunler ayy süt tasması lohusa terı sınırı stresı aklıma geldı tuglerım dıken dıken oldu vallahı sen boyle yazınca
Erzurum'dan selamlar olsun o zamanSoguga sormuslar nerelısın dıye. Aslen erzurumluyum da sıvasta oturuyorum demıs dun -24 mus sıvasta
Kombiyi saldık vallahi :)Ya valla o ne soğuk öyle cnm biz istanbulda -1 de evi ısıtamıyoruz donduk kaç gündür .
-1 bız martta fılan goruyoruz dusun sıvasta hazıranda soba yaktıgımızı bılırımYa valla o ne soğuk öyle cnm biz istanbulda -1 de evi ısıtamıyoruz donduk kaç gündür .
Aynen yaa bende anca 1.5 yasta aklım basıma geldı hemen dogurur doguröaz kılo dusmek cok luks gelıyor banaYaa size hayranım zaten var ya benim kız 2 yaşını geçti anca aklıma gelmişti zayıflamak Siz bir de çoklu bebelerle...
Aleykum selam dadaşErzurum'dan selamlar olsun o zaman
Kombı 50 derecede yanıyor hala ev sogukKombiyi saldık vallahi :)
Yaa sorma valla ama ikinciyi yaparsam sizden gördüm hemen fitlik düşüneceğim (desem de inanmayım )-1 bız martta fılan goruyoruz dusun sıvasta hazıranda soba yaktıgımızı bılırım
Aynen yaa bende anca 1.5 yasta aklım basıma geldı hemen dogurur doguröaz kılo dusmek cok luks gelıyor bana
Aleykum selam dadaş
Bizim de öyle kalın giyiniyoruz mecbur. Şu soğuklar bir geçseydi...Kombı 50 derecede yanıyor hala ev soguk
Valla bizde de -11 lerde evde hissediliyor ısınmıyor. Kaç derecede yakıyorsunuz kombiyi?Bizim burada havalar -31i gösteriyor ya mecbur yürüyüşü bıraktım yine kilolar geri geliyor sanki yavaş yavaş Havalar ısınsa da biraz yürüsem.