- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
Yazın doğurmak cidden iyi olmuyor. Hem hamileliğin son ayları sıcak geçiyor hem de doğurduktan sonra lohusa dönemi berbat bir şey terden eriyorsun süt kokusu bebek derkenKesinlikle katılıyorum. Benim hamileliklerimin sonu hep yazdı. AllahıM nasıl doğurdum bilmiyorum
Tşk ederim güzel dileklerin için canım
Evet çok şükürbugün konuşurken duydu anne teyzemin karninda bebekmi var dedi evet x ablami olacak dedi evet dedim
Annecim hadi seninde karninda bebek olsun çok istiyorum dedi yavrum benim
Her işte bir hayır vardır derler kuzum. Sen de kardeşin de canınızı sıkmayın.Kizlar halamlardan yarım saat önce geldim
Bu arada kizkardesim hamile ama hiç beklemiyordu korunuyorlardi kizi 3yasina girdi
Ilkokula baslayinca istiyordu sabah test yapmis beni aradi ağlıyo hiç hazir değilim diye kizinda biraz yıprandı 3ay oldu konusmaya baslayali...
Sabah kostur kostur yanına gittim konuştum dün gece ruyamda hamileyim nasıl seviniyorum kızımın kardeşi olacak diye rüyadan uyanmak istemedim
Ben doğal yoldan hamile kalamıyorum imtihanim bu rabbim herşeyin hayırlısını versin ama icimde bir burukluk oldu kardeşim erken diye üzülürken
Ben 3.5bucuk senedir korunmuyorum olmuyor onun adina sevindim o bi yandan mesleğini ogretmenligini yapmak istiyordu
Ne uzun yazdim
Mm katılıyorum size benimkiler kış çocuğu.. kışın sadece hasta olan insanı eve sokmamak gerekiyorYazın doğurmak cidden iyi olmuyor. Hem hamileliğin son ayları sıcak geçiyor hem de doğurduktan sonra lohusa dönemi berbat bir şey terden eriyorsun süt kokusu bebek derken
Kızlar,Yazın doğurmak cidden iyi olmuyor. Hem hamileliğin son ayları sıcak geçiyor hem de doğurduktan sonra lohusa dönemi berbat bir şey terden eriyorsun süt kokusu bebek derken
ayy evet ya benim ikiside öyle oldu. Öldüm bittim.Yazın doğurmak cidden iyi olmuyor. Hem hamileliğin son ayları sıcak geçiyor hem de doğurduktan sonra lohusa dönemi berbat bir şey terden eriyorsun süt kokusu bebek derken
Çok tatlısınKızlar,
Sayenizde şimdiden bi sürü şey öğreniyorum.
Demek ki yaz aylarında hamile kalmak gerekiyomuş. Bunları bi tarafa yazayım da unutmayım.
Kızlar,
Sayenizde şimdiden bi sürü şey öğreniyorum.
Demek ki yaz aylarında hamile kalmak gerekiyomuş. Bunları bi tarafa yazayım da unutmayım.
Benimkiler hep küçük kalacak deseneBaharda hamile kalacaksın canım
Birde eylulden sonra dogan çocuklar daha avantajlı oluyor sınıfta. Eylülde 72 ay ve üzeri hesabı yapılıyor ilkokula başlarken. Benim büyük seneye 70 aylık olacak eylülde o yüzden 1 sene daha geç yollayacağım.
Benimkiler hep küçük kalacak desene
Iyi böyleGünaydın kızlar
Topiği gebelik bölümüne taşıtalım mı
Yani 1 kilo fazla gösteriyor diye bozuldu diyemeyiz. Sabit kilolu şeyler tart. Evde herkesi tart. Çocuğu kucağına al çık bi de çocuğu tek tart falan hemen bozuk diyemeyiz. Bozuk olduğuna emin olursak bildirimde bulunmadı yazarız. Ama ödem olmuş olabilir. Uykusuzluk ödem yapıyor illaki. Evet kesin bozuk diyemezsen tartıda gördüğümüzü yazmamız lazım maalesefIyi böylekaptanım benim tartim bozuldu galiba. Kesinlikle kaçamak yapmıyorum 1 kilo fazla gösteriyor. Yeni tartıyı cumaya kadar alamayabilirim
En çok bebe bende ama neyseHerkesin bol bol bebesi olunca konu da bebeler oldu
Yani 1 kilo fazla gösteriyor diye bozuldu diyemeyiz. Sabit kilolu şeyler tart. Evde herkesi tart. Çocuğu kucağına al çık bi de çocuğu tek tart falan hemen bozuk diyemeyiz. Bozuk olduğuna emin olursak bildirimde bulunmadı yazarız. Ama ödem olmuş olabilir. Uykusuzluk ödem yapıyor illaki. Evet kesin bozuk diyemezsen tartıda gördüğümüzü yazmamız lazım maalesef
Kızlar dün o kadar yememe rağmen 80.4 geldim. Vay arkadaş.