Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kesinlikle katılıyorum. Benim hamileliklerimin sonu hep yazdı. AllahıM nasıl doğurdum bilmiyorum
Yazın doğurmak cidden iyi olmuyor. Hem hamileliğin son ayları sıcak geçiyor hem de doğurduktan sonra lohusa dönemi berbat bir şey terden eriyorsun süt kokusu bebek derken

Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin.. çocuklar çok istiyor bir kardeşi olsun.. olur inşallah sizin de şimdi zamanı değildir belki

Her işte bir hayır vardır derler kuzum. Sen de kardeşin de canınızı sıkmayın.

Yazın doğurmak cidden iyi olmuyor. Hem hamileliğin son ayları sıcak geçiyor hem de doğurduktan sonra lohusa dönemi berbat bir şey terden eriyorsun süt kokusu bebek derken
Mm katılıyorum size benimkiler kış çocuğu.. kışın sadece hasta olan insanı eve sokmamak gerekiyor yaza da iyice ele avuca geliyorlar

Kızlar,
Sayenizde şimdiden bi sürü şey öğreniyorum.
Demek ki yaz aylarında hamile kalmak gerekiyomuş. Bunları bi tarafa yazayım da unutmayım.

ayy evet ya benim ikiside öyle oldu. Öldüm bittim.
Kızlar,
Demek ki yaz aylarında hamile kalmak gerekiyomuş. Bunları bi tarafa yazayım da unutmayım.
Çok tatlısın

Kızlar,

Baharda hamile kalacaksın canım

Birde eylulden sonra dogan çocuklar daha avantajlı oluyor sınıfta. Eylülde 72 ay ve üzeri hesabı yapılıyor ilkokula başlarken. Benim büyük seneye 70 aylık olacak eylülde o yüzden 1 sene daha geç yollayacağım.

Benimkiler hep küçük kalacak desene

Iyi böyle kaptanım benim tartim bozuldu galiba. Kesinlikle kaçamak yapmıyorum 1 kilo fazla gösteriyor. Yeni tartıyı cumaya kadar alamayabilirim
Yani 1 kilo fazla gösteriyor diye bozuldu diyemeyiz. Sabit kilolu şeyler tart. Evde herkesi tart. Çocuğu kucağına al çık bi de çocuğu tek tart falan hemen bozuk diyemeyiz. Bozuk olduğuna emin olursak bildirimde bulunmadı yazarız. Ama ödem olmuş olabilir. Uykusuzluk ödem yapıyor illaki. Evet kesin bozuk diyemezsen tartıda gördüğümüzü yazmamız lazım maalesef

Eklemeyi unutmuşum her seferinde farklı sonuçlar gösteriyor. Akşam eşim gelince birde o tartılsın. Pillerini yeni değiştirdim düzelmiş gibiydi. Bir daha bakayım bozuk olduğuna emin olursam tekrar söylerim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…