Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar,
Bugün gerçekten açım. Kahvaltı üstüne 1 elma yedim sadece.
Akşam da yapabilirsem az yicem yemeğimi.
Bi kaç gün böyle devam edersem aşarım belki şu 59 ları. Tabi bu arada açlıktan bayılmazssam iyi.

Anladim Cnm fark etmiyo diyorsan haziran gibi korunmsyi bırakayım ins hemen olur planladığımız gibi sma rabbim bilir tabi

Harikasın. Bence 7lere veda etme zamanın gelmiş
Ayy boyle harıkasın deyınce ne guzel hissettim tesekkur ederım evet artık 6 lara gecmek ıstıyorum. Bu arada bebısın ıcın cok uzuldum ınsallah bır an once sıfa bulur ınsan ne acayıp dıyetteyken bozuyor ınsan ama soz konusu evlat olunca sut ıcın bısey dıyemeyecegım o konulardan cook cektım ıkı olunca ınsallah rabbım bol bol rızık verır bebek ıcın bol bol dua et
@asliayet benim de bir oğlum bir de ikizlerim var
Aa ne guzel tevafuk olmus ıkızlerımde oglan benım senınkıler ne ☺ 3 oglanla ugrasıp duruyorum sabah aksam en ıyı sen bılırsın tabı

Kızlar 1 hafta önce 69 kiloydum şimdi 68.4
Hedefe 5,4 kilo kaldı.
Hurma diyetini deneyen var mı?

Hurma yoğurt yaptım Bir haftada 3 kilo verdim ama..çok sağlıklı gelmiyor bana ikinci kez yaptığın akşamı çok baş ağrısı çektim
fazla şekerden olduğunu düşünüp bıraktım

Üstteki mesajı 6 dakikada yazmışım fikri olan var mı kızlar çok sinirim bozuluyor.
Daktiloda yazıyor gibi geliyor harfler
Yazılım guncellemesi yapildimi acaba bide klavyedende olabiliyor benim eski telefonum öyleydi klavye aşırı ağırlasmisti
Aaa ben sabah 67 çıktım kızlar bu arada
300 gr gitmiş Cuma’dan beri
Diyetisyen menüsünü atarmisin geçen yazacaktım unuttum

Kizlar halamlardan yarım saat önce geldim
Bu arada kizkardesim hamile ama hiç beklemiyordu korunuyorlardi kizi 3yasina girdi

Ilkokula baslayinca istiyordu sabah test yapmis beni aradi ağlıyo hiç hazir değilim diye kizinda biraz yıprandı 3ay oldu konusmaya baslayali...

Sabah kostur kostur yanına gittim konuştum dün gece ruyamda hamileyim nasıl seviniyorum kızımın kardeşi olacak diye rüyadan uyanmak istemedim

Ben doğal yoldan hamile kalamıyorum imtihanim bu rabbim herşeyin hayırlısını versin ama icimde bir burukluk oldu kardeşim erken diye üzülürken

Ben 3.5bucuk senedir korunmuyorum olmuyor onun adina sevindim o bi yandan mesleğini ogretmenligini yapmak istiyordu

Ne uzun yazdim

40. TUR / ALTINCI HAFTA

3. TAKIM
655. Etap => -%0,307 => 1. NOTA
657. Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

4. TAKIM
655. Etap => -%0,023 => 1. NOTA

5. TAKIM
655. Etap => %0,183 => 1. NOTA
656. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
657. Etap => %0,023 => 1. NOTA
658. Etap => %0,243 => 2. NOTA => 1. SARI KART
659. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ

6. TAKIM
BAŞARILI

9. TAKIM
BAŞARILI

10.TAKIM
655. Etap =>-%0,134 => 1. NOTA
657. Etap => -%0,021 => 2. NOTA => 1. SARI KART
658. Etap => %0,211 => 1. NOTA
659. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => SARI KART SİLİNDİ

12. TAKIM
656. Etap =>%0,247 => 1. NOTA
657. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
658. Etap => %0,107 => 1. NOTA

13. TAKIM
659. Etap =>-%0,287 => 1. NOTA

Kizlar derece yapmamiz şart 2notamiz var

Çok çok teşekkür ederim canım. Bu ara başka sıkıntılarım da var. Hepsi üst üste geldi. Kafam bi milyon. İnşallahbu günlerde geçecek.

Peki dogum hamgi ay daha mantikli sizce

Bence yazın doğum zor oluyor. İkinci çocuk için önümüzdeki yılbaşından sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Doğum ekimden sonra olsun istiyorum.

Canım kardeşin sana bakmalı ve üzülmemeli ama tabi istemeden olunca bi burukluk oluyor yine de ağlamak falan yanlış geliyor bana Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Sende kendini üzme Rabbim veriyorsa da vermiyorsa da bizim için hayırlısı öyledir demek ki

Çok çok teşekkür ederim canım. Bu ara başka sıkıntılarım da var. Hepsi üst üste geldi. Kafam bi milyon. İnşallahbu günlerde geçecek.

Canım biraz sabret cuma günü diyeti genişletmeye başlayacaktınız sanırım o zamana kadar sen elinden geleni yap ama aç kalıp bebişi de aç bırakma. O minik şuan herşeyden daha önemli

Yazin hsmileligin baslari olcsk ama dsha subat mart gibi doğacak eger hszirsn temmuzda hamile kalırsam yine dedigine denk geliyo sanrm
Mayis haziran gibi hamile kalirsan subatta dogar benim iki kizim oyle oldu en rahat oyle oluyor oglum temmuzda dogdu çok sistim sicaktan kendimi oyle gorunce cok aglardim psikolojim bozuldu 38 e girince alin artik yeter dedim

Hadi yapalim anka havai fisek patlatsin

canım üzülme rabbim hakkında en hayırlısını versin. Kardeşine de hayırlı olsun inş
Canım biraz sabret cuma günü diyeti genişletmeye başlayacaktınız sanırım o zamana kadar sen elinden geleni yap ama aç kalıp bebişi de aç bırakma. O minik şuan herşeyden daha önemli
1 haftadır açlıktan ölüyorum. Yüzüne sürdüğümüz kremi bırakınca kızarıklıklar geri döndü. Yediklerimden değil sanırım yada şu an hala yemeye devam ettiğim bişey. Ama deterjanı olabilir diye onu değiştirdim bugün. Her şeyini makineye attım. Kurutucuda şu an. İnşallah deterjandandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…