- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
Yazin hsmileligin baslari olcsk ama dsha subat mart gibi doğacak eger hszirsn temmuzda hamile kalırsam yine dedigine denk geliyo sanrmBence kis daha iyi rahat yazin hamileligin son aylari zor geciyor kis zaten bebegi giydir tmm ama yazin usurmu terlermi insan bilemiyor
Anladim Cnm fark etmiyo diyorsan haziran gibi korunmsyi bırakayım ins hemen olur planladığımız gibi sma rabbim bilir tabiOglum ocak ıkızler nısan dogumlu. Ikısınde de ay fark etmıyordu. Kendımı kasmadım zaman verdım anne olmak kolay degıl. Hemen oyle dusunme bunun lohusalıgı bebe aglaması buyutmesı... zor seyler hemen kıloya takılacagını zannetmıyorum. Hem sen ne kadar planlarsan planla allah ne zaman nasıp ederse o zaman.. belkı hemen belkı 1 yıl sonra olacak.
Ayy boyle harıkasın deyınce ne guzel hissettim tesekkur ederımHarikasın. Bence 7lere veda etme zamanın gelmiş
Aa ne guzel tevafuk olmus@asliayet benim de bir oğlum bir de ikizlerim var
Maşallah cnm cumaya 66 geliyor ozman belki 65 ucundanAaa ben sabah 67 çıktım kızlar bu arada
300 gr gitmiş Cuma’dan beri
Kızlar 1 hafta önce 69 kiloydum şimdi 68.4
Hedefe 5,4 kilo kaldı.
Hurma diyetini deneyen var mı?
Yazılım guncellemesi yapildimi acaba bide klavyedende olabiliyor benim eski telefonum öyleydi klavye aşırı ağırlasmistiÜstteki mesajı 6 dakikada yazmışımfikri olan var mı kızlar çok sinirim bozuluyor.
Daktiloda yazıyor gibi geliyor harfler
Diyetisyen menüsünü atarmisin geçen yazacaktım unuttumAaa ben sabah 67 çıktım kızlar bu arada
300 gr gitmiş Cuma’dan beri
Çok çok teşekkür ederim canım. Bu ara başka sıkıntılarım da var. Hepsi üst üste geldi. Kafam bi milyon. İnşallahbu günlerde geçecek.Ayy boyle harıkasın deyınce ne guzel hissettim tesekkur ederımevet artık 6 lara gecmek ıstıyorum. Bu arada bebısın ıcın cok uzuldum ınsallah bır an once sıfa bulur ınsan ne acayıp dıyetteyken bozuyor ınsan ama soz konusu evlat olunca sut ıcın bısey dıyemeyecegım o konulardan cook cektım ıkı olunca ınsallah rabbım bol bol rızık verır bebek ıcın bol bol dua et
Aa ne guzel tevafuk olmusıkızlerımde oglan benım senınkıler ne ☺ 3 oglanla ugrasıp duruyorum sabah aksam en ıyı sen bılırsın tabı
Peki dogum hamgi ay daha mantikli sizce
Kizlar halamlardan yarım saat önce geldim
Bu arada kizkardesim hamile ama hiç beklemiyordu korunuyorlardi kizi 3yasina girdi
Ilkokula baslayinca istiyordu sabah test yapmis beni aradi ağlıyo hiç hazir değilim diye kizinda biraz yıprandı 3ay oldu konusmaya baslayali...
Sabah kostur kostur yanına gittim konuştum dün gece ruyamda hamileyim nasıl seviniyorum kızımın kardeşi olacak diye rüyadan uyanmak istemedim
Ben doğal yoldan hamile kalamıyorum imtihanim bu rabbim herşeyin hayırlısını versin ama icimde bir burukluk oldu kardeşim erken diye üzülürken
Ben 3.5bucuk senedir korunmuyorum olmuyor onun adina sevindim o bi yandan mesleğini ogretmenligini yapmak istiyordu
Ne uzun yazdim
Çok çok teşekkür ederim canım. Bu ara başka sıkıntılarım da var. Hepsi üst üste geldi. Kafam bi milyon. İnşallahbu günlerde geçecek.
Mayis haziran gibi hamile kalirsan subatta dogar benim iki kizim oyle oldu en rahat oyle oluyor oglum temmuzda dogdu çok sistim sicaktan kendimi oyle gorunce cok aglardim psikolojim bozuldu 38 e girince alin artik yeter dedimYazin hsmileligin baslari olcsk ama dsha subat mart gibi doğacak eger hszirsn temmuzda hamile kalırsam yine dedigine denk geliyo sanrm
Hadi yapalim anka havai fisek patlatsin40. TUR / ALTINCI HAFTA
3. TAKIM
655. Etap => -%0,307 => 1. NOTA
657. Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
4. TAKIM
655. Etap => -%0,023 => 1. NOTA
5. TAKIM
655. Etap => %0,183 => 1. NOTA
656. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
657. Etap => %0,023 => 1. NOTA
658. Etap => %0,243 => 2. NOTA => 1. SARI KART
659. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ
6. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
655. Etap =>-%0,134 => 1. NOTA
657. Etap => -%0,021 => 2. NOTA => 1. SARI KART
658. Etap => %0,211 => 1. NOTA
659. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => SARI KART SİLİNDİ
12. TAKIM
656. Etap =>%0,247 => 1. NOTA
657. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
658. Etap => %0,107 => 1. NOTA
13. TAKIM
659. Etap =>-%0,287 => 1. NOTA
Kizlar derece yapmamiz şart 2notamiz var
canım üzülme rabbim hakkında en hayırlısını versin. Kardeşine de hayırlı olsun inşKizlar halamlardan yarım saat önce geldim
Bu arada kizkardesim hamile ama hiç beklemiyordu korunuyorlardi kizi 3yasina girdi
Ilkokula baslayinca istiyordu sabah test yapmis beni aradi ağlıyo hiç hazir değilim diye kizinda biraz yıprandı 3ay oldu konusmaya baslayali...
Sabah kostur kostur yanına gittim konuştum dün gece ruyamda hamileyim nasıl seviniyorum kızımın kardeşi olacak diye rüyadan uyanmak istemedim
Ben doğal yoldan hamile kalamıyorum imtihanim bu rabbim herşeyin hayırlısını versin ama icimde bir burukluk oldu kardeşim erken diye üzülürken
Ben 3.5bucuk senedir korunmuyorum olmuyor onun adina sevindim o bi yandan mesleğini ogretmenligini yapmak istiyordu
Ne uzun yazdim
1 haftadır açlıktan ölüyorum. Yüzüne sürdüğümüz kremi bırakınca kızarıklıklar geri döndü. Yediklerimden değil sanırım yada şu an hala yemeye devam ettiğim bişey. Ama deterjanı olabilir diye onu değiştirdim bugün. Her şeyini makineye attım. Kurutucuda şu an. İnşallah deterjandandır.Canım biraz sabret cuma günü diyeti genişletmeye başlayacaktınız sanırım o zamana kadar sen elinden geleni yap ama aç kalıp bebişi de aç bırakma. O minik şuan herşeyden daha önemli