- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
Canim gmailden numaralari teline aktarabiliyorsunKızlar nasıl becerdiysem numaralar yedeklenmeden format atmışım. Of ya sinirim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gmailden numaralari teline aktarabiliyorsunKızlar nasıl becerdiysem numaralar yedeklenmeden format atmışım. Of ya sinirim bozuldu
Yeni mi başladın sağmaya? Makinaya alışana kadar meme az çıkıyor. Alışınca fışfış çıkar merak etme :)bence iyi yapmışsın canım. Hergün yemek düşünmekten iyidir
evet hala kabullenemedim. Onun sıkıntısındayım. Bide süt sağmaya çalışıyorum çıkmıyor. Ona moralim bozuk
evet sporun etkisi çok fazla. Ondan olabilir
Bende almıştım. Hiç kullanamadım verdim
Zaten öyle besleniyordum. Oğlumdaki egzama için yediğim birçok şeyi kesti doktor. Şu an kendimi tatmin edemiyorum
Ay bu benimde başıma gelmişti. Erkek arkadaşım mailden geri döndürdü numaraları. Ama bütün resimlerim gitmişti benim. Umarım onları yedeklemişsindir önceden.Kızlar nasıl becerdiysem numaralar yedeklenmeden format atmışım. Of ya sinirim bozuldu
Canim gmailden numaralari teline aktarabiliyorsun
G mail kullanmıyorum da one drive da yedeklemişim ordan kurtardım. Resimleri yedeklemiştim PC ye onla uğraştım bu saate kadarAy bu benimde başıma gelmişti. Erkek arkadaşım mailden geri döndürdü numaraları. Ama bütün resimlerim gitmişti benim. Umarım onları yedeklemişsindir önceden.
Peki dogum hamgi ay daha mantikli sizceHamileyken aldığın kilolar üstünde kalmıyor zaten canım merak etme. Ben 16 kilo almıştım 40ım çıktığında 3-4 kilosu kalmıştı sadece. Çok fazla stres yapıyorsun çok ince detayları düşünüyorsun ama hayat her zaman bizim düşündüğümüz gibi olmuyor biraz akışına bırak bence
Subat mi haziran mi hamile.kalmak daha iyi sence aralik doğumumu mart dogumumuBenimkilerin biri Ağustos biri Eylül. Bence çok rahat. Yaza kadar büyüyorlar gezip tozuyorsun. Hem sen bilinçlisin. 12 kilo almazsın. Sağlıklı beslenirsen 8-9 alır doğumda verirsin. Benim her doğumumda 7 kilo gitti.
Benim iki kizimda aralık 17sinde dogdu oglumda 26aralik,kışın güzel gecti Yaza hazir büyüdülerSubat mi haziran mi hamile.kalmak daha iyi sence aralik doğumumu mart dogumumu
Cuma’ya kadar tatrtılma artık elinden geleni yap yine ama önce bebeğine odaklan. Cuma ne çıkarsa artık. Panik yapma hemen :)Çok saol desteğin için canım. Ya benim hep oluyor bu durum. 85leri de zor geçmiştim. Şimdi 7leri göremiyorum. 5 gündür 80.4 tüm. Bugün 80.8 çıktım
evet ya modum inanılmaz düştüAllahım biran önce şifa versin inşallah oğlusuna sende guzelce verirsin illa bir yerde tıkanıp kalıyoruz konu sağlik olunca
yok canım baya oldu.Yeni mi başladın sağmaya? Makinaya alışana kadar meme az çıkıyor. Alışınca fışfış çıkar merak etme :)
sen haziranı beklemek istiyorsun anladığım kadarıyla. Bekle bence.Subat mi haziran mi hamile.kalmak daha iyi sence aralik doğumumu mart dogumumu
saol canım. Bakalım ne olacak? Bu ara her şey üst üste geldi bunaldım.Cuma’ya kadar tatrtılma artık elinden geleni yap yine ama önce bebeğine odaklan. Cuma ne çıkarsa artık. Panik yapma hemen :)
Bende Telden yazıyorum bi sıkıntım yok.Üstteki mesajı 6 dakikada yazmışım fikri olan var mı kızlar çok sinirim bozuluyor.
Daktiloda yazıyor gibi geliyor harfler
Kaç saatte bir yapıyorsun canım ya neden üzülüyorsun çaresi bulunur elbetevet ya modum inanılmaz düştü
yok canım baya oldu.
sen haziranı beklemek istiyorsun anladığım kadarıyla. Bekle bence.
Oglum ocak ıkızler nısan dogumlu. Ikısınde de ay fark etmıyordu. Kendımı kasmadım zaman verdım anne olmak kolay degıl. Hemen oyle dusunme bunun lohusalıgı bebe aglaması buyutmesı... zor seyler hemen kıloya takılacagını zannetmıyorum. Hem sen ne kadar planlarsan planla allah ne zaman nasıp ederse o zaman.. belkı hemen belkı 1 yıl sonra olacak.Subat mi haziran mi hamile.kalmak daha iyi sence aralik doğumumu mart dogumumu
Harikasın. Bence 7lere veda etme zamanın gelmişMerhaba arkadaslar ben lısteye gırmeyıp yazayım arada ben en ıyısı aktıf olmayı beceremıyorum. Bugun 70.3 cıktım.. tam ayrıldıgım kılo. Kılomu korumam da ıyı bısey ☺ bakalım ne kadar ıstıkrarlı ilerleyeceğim
Bence kis daha iyi rahat yazin hamileligin son aylari zor geciyor kis zaten bebegi giydir tmm ama yazin usurmu terlermi insan bilemiyorPeki dogum hamgi ay daha mantikli sizce
Canım 4 saat ayrı kalıyoruz o sürede 140 Cc falan içiyor. Bende gelince sağıyorum öğlen hemen 50 zor çıkıyor. Sabah sağmaya geçeceğim.Kaç saatte bir yapıyorsun canım ya neden üzülüyorsun çaresi bulunur elbet
Kesinlikle katılıyorum. Benim hamileliklerimin sonu hep yazdı. AllahıM nasıl doğurdum bilmiyorumBence kis daha iyi rahat yazin hamileligin son aylari zor geciyor kis zaten bebegi giydir tmm ama yazin usurmu terlermi insan bilemiyor