Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yeni mi başladın sağmaya? Makinaya alışana kadar meme az çıkıyor. Alışınca fışfış çıkar merak etme :)

Kızlar nasıl becerdiysem numaralar yedeklenmeden format atmışım. Of ya sinirim bozuldu
Ay bu benimde başıma gelmişti. Erkek arkadaşım mailden geri döndürdü numaraları. Ama bütün resimlerim gitmişti benim. Umarım onları yedeklemişsindir önceden.

Canim gmailden numaralari teline aktarabiliyorsun
Ay bu benimde başıma gelmişti. Erkek arkadaşım mailden geri döndürdü numaraları. Ama bütün resimlerim gitmişti benim. Umarım onları yedeklemişsindir önceden.
G mail kullanmıyorum da one drive da yedeklemişim ordan kurtardım. Resimleri yedeklemiştim PC ye onla uğraştım bu saate kadar

Peki dogum hamgi ay daha mantikli sizce

Allahım biran önce şifa versin inşallah oğlusuna sende guzelce verirsin illa bir yerde tıkanıp kalıyoruz konu sağlik olunca
evet ya modum inanılmaz düştü
Yeni mi başladın sağmaya? Makinaya alışana kadar meme az çıkıyor. Alışınca fışfış çıkar merak etme :)
yok canım baya oldu.
Subat mi haziran mi hamile.kalmak daha iyi sence aralik doğumumu mart dogumumu
sen haziranı beklemek istiyorsun anladığım kadarıyla. Bekle bence.

Cuma’ya kadar tatrtılma artık elinden geleni yap yine ama önce bebeğine odaklan. Cuma ne çıkarsa artık. Panik yapma hemen :)
saol canım. Bakalım ne olacak? Bu ara her şey üst üste geldi bunaldım.
Üstteki mesajı 6 dakikada yazmışım fikri olan var mı kızlar çok sinirim bozuluyor.
Daktiloda yazıyor gibi geliyor harfler
Bende Telden yazıyorum bi sıkıntım yok.

Subat mi haziran mi hamile.kalmak daha iyi sence aralik doğumumu mart dogumumu
Oglum ocak ıkızler nısan dogumlu. Ikısınde de ay fark etmıyordu. Kendımı kasmadım zaman verdım anne olmak kolay degıl. Hemen oyle dusunme bunun lohusalıgı bebe aglaması buyutmesı... zor seyler hemen kıloya takılacagını zannetmıyorum. Hem sen ne kadar planlarsan planla allah ne zaman nasıp ederse o zaman.. belkı hemen belkı 1 yıl sonra olacak.

Harikasın. Bence 7lere veda etme zamanın gelmiş

Kaç saatte bir yapıyorsun canım ya neden üzülüyorsun çaresi bulunur elbet
Canım 4 saat ayrı kalıyoruz o sürede 140 Cc falan içiyor. Bende gelince sağıyorum öğlen hemen 50 zor çıkıyor. Sabah sağmaya geçeceğim.

Bence kis daha iyi rahat yazin hamileligin son aylari zor geciyor kis zaten bebegi giydir tmm ama yazin usurmu terlermi insan bilemiyor
Kesinlikle katılıyorum. Benim hamileliklerimin sonu hep yazdı. AllahıM nasıl doğurdum bilmiyorum

Arkadaşlar hayırlı günler.. ancak yazma fırsatım oldu bugün..

Başlangıç 72.6
Bugün 70.4

A Anka hedefe şimdiden yaklaştım

Bu arada bir ay önce 69.9 çıkıyordum Ama üst üste gezmeler ve memlekete gitme olunca çok hızli aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…