Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım motivasyonunuz sen gidersen düşer valla . Yinede sen bilirsin tabi ama bi haftada sen artı gel nolcak
çok saol canımm. Yok yok düşmez. Ama ben motivasyon artırıcınız olarak Burada olacağım.
Saol canım ben doktorun verdiği diyeti bozdum. Çikolata yedim. Kuruyemişlerime geri döndüm. Çok şükür arttı galiba. Birazdan sağım yapacağım. A +im ben

Tamam canım A ysa lahana olmaz gaz yapar. Isırgan tere bol bol tüket.

@asliayet ikizlerim kız benim:)
Ayy ne guzel masallah allah bana nasıp etmedı yasları kac benım buyuk 5 ıkızler 22 aylıklar
Çok çok teşekkür ederim canım. Bu ara başka sıkıntılarım da var. Hepsi üst üste geldi. Kafam bi milyon. İnşallahbu günlerde geçecek.
Gecer ınsallah cok uzuldum gercekten. Ası dan da olabılır canım onu da goz onunde bulundur

Su perisi86 kardesıne hayırlı olsun allahım hayırlı saglıklı kucagına almayı nasıp etsın ☺ sana da hayırlısından nasıp olsun... her bırımızın ayrı bır ımtıhanı var. Senın dogal yoldan olmayısı benımse cocuklarım bana ımtıhan gıbı.. allahım beterını vermesın ama cok cok zorlanıyorum. Sureklı doken sacan ıkızler sureklı aglayan canı sıkılan buyuk oglan ve yetemeyen ben... sınanıyoruz ıste bır sekılde sabredıp hayırlı olanı ıstemek bıze dusen... cok sukur kı kızın var ona sarıl op yerıme

Tşk ederim güzel dileklerin için canım
Evet çok şükür bugün konuşurken duydu anne teyzemin karninda bebekmi var dedi evet x ablami olacak dedi evet dedim

Annecim hadi seninde karninda bebek olsun çok istiyorum dedi yavrum benim

Insallah tez vakitte duzelir bebiş

Bende uyuyacağım diye yattim ama sabahki kahvaltınin hayalini kuruyorum şu an yaşasın aç kalmak mı diyorduk
amin saol canım. Tabiki yaşasın aç kalmak
Ayy ne guzel masallah allah bana nasıp etmedı yasları kac benım buyuk 5 ıkızler 22 aylıklar

Gecer ınsallah cok uzuldum gercekten. Ası dan da olabılır canım onu da goz onunde bulundur
tamam canım saolun hepiniz
Aksam cook acıkıp kuru kayısı yedım cayla bakalım yarın eksı gorecek mıyım hayırlı geceler
kesin görürsün. Hadi vazgeçmek yok
Oyyy kuzum benim. Yerim ben onu. Allahım hayırlısıyla bir kardeş nasip etsin inşallah

Canım 4 saat ayrı kalıyoruz o sürede 140 Cc falan içiyor. Bende gelince sağıyorum öğlen hemen 50 zor çıkıyor. Sabah sağmaya geçeceğim.
Saat başı sağım yapmak lazım aslında. Ben öyle yapıyordum. İşteyken de saat başı 10ar dakika sağabilirsen aslında çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…