çok saol canımm. Yok yok düşmez. Ama ben motivasyon artırıcınız olarak Burada olacağım.Canım motivasyonunuz sen gidersen düşer valla . Yinede sen bilirsin tabi ama bi haftada sen artı gel nolcak
Saol canım ben doktorun verdiği diyeti bozdum. Çikolata yedim. Kuruyemişlerime geri döndüm. Çok şükür arttı galiba. Birazdan sağım yapacağım.Sen şimdi sadece bebeğe odaklan. Kan grubun neydi hatırlayamadım ama bana en iyi gelen lahana ve lahana suyu. Isırgan çayı falan. Tere, taze soğan havuç falan güzel süt yapar. Koy masanın üzerine geliş gidiş at ağzına. Boş ver kiloyu şimdi. Cuma günü yine istersen ayrılırsın zaten. Sabahları hurma ceviz ye. 2-3 saat sonra meyve ye. Öğleyin tereden salata yap içine haşlanmış mercimek kat. Yasaklara odaklanmak yerine yasak olmayanlardan alternatifler üretelim
Tamam canım A ysa lahana olmaz gaz yapar. Isırgan tere bol bol tüket.çok saol canımm. Yok yok düşmez. Ama ben motivasyon artırıcınız olarak Burada olacağım.
Saol canım ben doktorun verdiği diyeti bozdum. Çikolata yedim. Kuruyemişlerime geri döndüm. Çok şükür arttı galiba. Birazdan sağım yapacağım.A +im ben ☺
Tamam canım saolTamam canım A ysa lahana olmaz gaz yapar. Isırgan tere bol bol tüket.
Insallah tez vakitte duzelir bebişTamam canım saol
Ayy ne guzel masallah allah bana nasıp etmedı@asliayet ikizlerim kız benim:)
Gecer ınsallahÇok çok teşekkür ederim canım. Bu ara başka sıkıntılarım da var. Hepsi üst üste geldi. Kafam bi milyon. İnşallahbu günlerde geçecek.
canım üzülme rabbim hakkında en hayırlısını versin. Kardeşine de hayırlı olsun inş
1 haftadır açlıktan ölüyorum. Yüzüne sürdüğümüz kremi bırakınca kızarıklıklar geri döndü. Yediklerimden değil sanırım yada şu an hala yemeye devam ettiğim bişey. Ama deterjanı olabilir diye onu değiştirdim bugün. Her şeyini makineye attım. Kurutucuda şu an. İnşallah deterjandandır.
Tşk ederim güzel dileklerin için canımSu perisi86 kardesıne hayırlı olsun allahım hayırlı saglıklı kucagına almayı nasıp etsın ☺ sana da hayırlısından nasıp olsun... her bırımızın ayrı bır ımtıhanı var. Senın dogal yoldan olmayısı benımse cocuklarım bana ımtıhan gıbı.. allahım beterını vermesın ama cok cok zorlanıyorum. Sureklı doken sacan ıkızler sureklı aglayan canı sıkılan buyuk oglan ve yetemeyen ben... sınanıyoruz ıste bır sekılde sabredıp hayırlı olanı ıstemek bıze dusen... cok sukur kı kızın var ona sarıl op yerıme
Akşam yemeği yemedim wc çıkamadım olmadi bende yarin sekersiz kaynatip içeyim kayisiAksam cook acıkıp kuru kayısı yedım cayla bakalım yarın eksı gorecek mıyımhayırlı geceler
amin saol canım. Tabiki yaşasın aç kalmakInsallah tez vakitte duzelir bebiş
Bende uyuyacağım diye yattim ama sabahki kahvaltınin hayalini kuruyorum şu anyaşasın aç kalmak mı diyorduk
tamam canım saolun hepinizAyy ne guzel masallah allah bana nasıp etmedıyasları kac benım buyuk 5 ıkızler 22 aylıklar
Gecer ınsallahcok uzuldum gercekten. Ası dan da olabılır canım onu da goz onunde bulundur
kesin görürsün. Hadi vazgeçmek yokAksam cook acıkıp kuru kayısı yedım cayla bakalım yarın eksı gorecek mıyımhayırlı geceler
Oyyy kuzum benim. Yerim ben onu. Allahım hayırlısıyla bir kardeş nasip etsin inşallahTşk ederim güzel dileklerin için canım
Evet çok şükürbugün konuşurken duydu anne teyzemin karninda bebekmi var dedi evet x ablami olacak dedi evet dedim
Annecim hadi seninde karninda bebek olsun çok istiyorum dedi yavrum benim
Saat başı sağım yapmak lazım aslında. Ben öyle yapıyordum. İşteyken de saat başı 10ar dakika sağabilirsen aslında çok iyi olur.Canım 4 saat ayrı kalıyoruz o sürede 140 Cc falan içiyor. Bende gelince sağıyorum öğlen hemen 50 zor çıkıyor. Sabah sağmaya geçeceğim.