Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yaa havai fişekler bozulacak yakındaHadi yapalim anka havai fisek patlatsin
Bugün elim ayağım tutmadı. Diyeti bozdum Cuma bişey beklemiyorum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek hiç istemem. OfffCuma’dan Cuma’ya oluyor izinler canım. Belki Cuma güzel bir sonuç alIrsın niye acele ediyorsun ki
Esim tutturdu ben dsha beklemek istemiyorum filan diye . Folkk asit filanda basladim hesabima gore 1 hafta sonra adet olucsm yuksek gebelik sansi mart 1 2 3gibi oluyo . Mart gibi hamile kalsam aralikda dogar haziran da daha 3 aylik oluyo gobek herhalde 5 den sonrs sismeye basliyo tam yaz bitimi gobek sismeye baslar zaten ne zaman olacagi belirsiz planlayinca olacak seyler de degil bakalim simdi bu adetten sonra korunmayi bıraksam ne zaman olursa artik ins kilolari az aliirm ve hemen giderMayis haziran gibi hamile kalirsan subatta dogar benim iki kizim oyle oldu en rahat oyle oluyor oglum temmuzda dogdu çok sistim sicaktan kendimi oyle gorunce cok aglardim psikolojim bozuldu 38 e girince alin artik yeter dedim
Bugün elim ayağım tutmadı. Diyeti bozdum Cuma bişey beklemiyorum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek hiç istemem. Offf
Aynen canımBence yazın doğum zor oluyor. İkinci çocuk için önümüzdeki yılbaşından sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Doğum ekimden sonra olsun istiyorum.
Canım kardeşin sana bakmalı ve üzülmemeli ama tabi istemeden olunca bi burukluk oluyor yine de ağlamak falan yanlış geliyor bana Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Sende kendini üzme Rabbim veriyorsa da vermiyorsa da bizim için hayırlısı öyledir demek ki
Amin canımcanım üzülme rabbim hakkında en hayırlısını versin. Kardeşine de hayırlı olsun inş
1 haftadır açlıktan ölüyorum. Yüzüne sürdüğümüz kremi bırakınca kızarıklıklar geri döndü. Yediklerimden değil sanırım yada şu an hala yemeye devam ettiğim bişey. Ama deterjanı olabilir diye onu değiştirdim bugün. Her şeyini makineye attım. Kurutucuda şu an. İnşallah deterjandandır.
Karar senin canim ama biliyorsun birakinca daha fazla aliyorsunBugün elim ayağım tutmadı. Diyeti bozdum Cuma bişey beklemiyorum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek hiç istemem. Offf
Hayırlısı olsun canım fazla bekletmeden gelir inş mucizenEsim tutturdu ben dsha beklemek istemiyorum filan diye . Folkk asit filanda basladim hesabima gore 1 hafta sonra adet olucsm yuksek gebelik sansi mart 1 2 3gibi oluyo . Mart gibi hamile kalsam aralikda dogar haziran da daha 3 aylik oluyo gobek herhalde 5 den sonrs sismeye basliyo tam yaz bitimi gobek sismeye baslar zaten ne zaman olacagi belirsiz planlayinca olacak seyler de degil bakalim simdi bu adetten sonra korunmayi bıraksam ne zaman olursa artik ins kilolari az aliirm ve hemen gider
Canım biliyorsun burası bana çok iyi geliyor. Güzel kilo veriyorum. Ama şu an yediklerim iyice kısıtlanınca sütüm de azaldı. Panikledim.Aynen canım
Amin canım
Sampuanina sabununa bisey dedimi dr?inş bulunur sebebi cok zor oluyordur ikiniz icinde
Karar senin canim ama biliyorsun birakinca daha fazla aliyorsun
Canım bu aylarda kaka azalması çok normal. Hele sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmayabilir.Oku oku bitiremedim ne çok yazılmış. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Ben bugün sabah oğlanı uyutunca direk 2mil leslie yaptım. Sonra eşim geldi sağlık ocağına gitcez dedi. Gittik geldik oglani yatirdim temizlige devam ederken bu kez komsu geldi bebek görmeye. Ev leş gibi Yoğun bir gündü. Giremedim.
Kızlar bu arada oğlumun kaka sayısı azaldı acaba doymuyor mudur? Aç kalıp kalmadığını nasıl anlarım?
Anladım canım. Sağlıksız geliyor bana.Hurma yoğurt yaptım Bir haftada 3 kilo verdim ama..çok sağlıklı gelmiyor bana ikinci kez yaptığın akşamı çok baş ağrısı çektim
fazla şekerden olduğunu düşünüp bıraktım
Kızım doğduğunda sık sık yapardı kakasini 3aylik oldu yapmamaya başladı bende senin gibi paniklemistim emen bebek 10gune kadar yapmayabilirmis merak etmeOku oku bitiremedim ne çok yazılmış. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Ben bugün sabah oğlanı uyutunca direk 2mil leslie yaptım. Sonra eşim geldi sağlık ocağına gitcez dedi. Gittik geldik oglani yatirdim temizlige devam ederken bu kez komsu geldi bebek görmeye. Ev leş gibi Yoğun bir gündü. Giremedim.
Kızlar bu arada oğlumun kaka sayısı azaldı acaba doymuyor mudur? Aç kalıp kalmadığını nasıl anlarım?
Canım motivasyonunuz sen gidersen düşer valla . Yinede sen bilirsin tabi ama bi haftada sen artı gel nolcakBugün elim ayağım tutmadı. Diyeti bozdum Cuma bişey beklemiyorum. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek hiç istemem. Offf
Ins cnm sagolHayırlısı olsun canım fazla bekletmeden gelir inş mucizen
Sen şimdi sadece bebeğe odaklan. Kan grubun neydi hatırlayamadım ama bana en iyi gelen lahana ve lahana suyu. Isırgan çayı falan. Tere, taze soğan havuç falan güzel süt yapar. Koy masanın üzerine geliş gidiş at ağzına. Boş ver kiloyu şimdi. Cuma günü yine istersen ayrılırsın zaten. Sabahları hurma ceviz ye. 2-3 saat sonra meyve ye. Öğleyin tereden salata yap içine haşlanmış mercimek kat. Yasaklara odaklanmak yerine yasak olmayanlardan alternatifler üretelimCanım biliyorsun burası bana çok iyi geliyor. Güzel kilo veriyorum. Ama şu an yediklerim iyice kısıtlanınca sütüm de azaldı. Panikledim.