Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhabalar kızlar :KK68: dün dışardaydım menümü paylaşamadım. Sabah klasik kahvaltı akşam 3 lahmacun 2 bardak ayran. Spor yoktu dün. Spor yapınca da kas şişiyor aboooww 79 u göremedim. 2 gün dinlenip yarın yapacam inşallah.
3lahmacunmu😱

Bu pazartesi tartısı iyi oldu bence. Cumaya çok var deyip insani kaçamak yapmaktan engeller.
kesinlikle. Bizim grubumuzun en büyük eksiğiydi bence. Bakalım ne çıkacak yarın?
suukaa suukaa

benim haberim yoktu.. kontrol tartısından

çocuklar kurabiye istedi ben de Starbucks kurabiye yaptım Bir tane yiyecektim: (
Yeme canım yeme. Zayıflayınca yapıp yersin.
Diyette hafta sonu daha zor geçiyor, okulda yemek yiyecek vaktim olmuyor..

Hafta sonu hamur işi oluyor:)
evet onun için tartı koyduk. İnş güzel olacak
Evettt 😱😱😱😱
Merhabalar kızlar :KK68: dün dışardaydım menümü paylaşamadım. Sabah klasik kahvaltı akşam 3 lahmacun 2 bardak ayran. Spor yoktu dün. Spor yapınca da kas şişiyor aboooww 79 u göremedim. 2 gün dinlenip yarın yapacam inşallah.
Bende 79u göremedim daha. 5 gün oldu takıldım kaldım 😭😭😭

kesinlikle. Bizim grubumuzun en büyük eksiğiydi bence. Bakalım ne çıkacak yarın?
Yeme canım yeme. Zayıflayınca yapıp yersin.
evet onun için tartı koyduk. İnş güzel olacak
Evettt 😱😱😱😱
Bende 79u göremedim daha. 5 gün oldu takıldım kaldım 😭😭😭
Bugunde yapmadm spor. Bakim yarin kırılacak mı direnç

Yarın kontrol tartısı var Kızlar. Kaçamak yapmayın
Evett heyecan dorukta 🤣
3lahmacunu görünce gözüm böyle oldy😳sonraki sayfada küçük olduğunu yazmissin 🤣
Göğüs :105
Bel :84
Göbek:100
Simit:107
Basen: 115

Su perisi86 Su perisi86
Bu da benim ölçülerim .
cuma günü yapamamıştım
Olsun benden iyisin 🙈yazarım seninkinide hemen😉

Selam kızlar. Uzun zamandır eşimin el atması gereken işler vardı. Onları yaptırdım çok şükür aklımdan çıktı bi rahatladım valla
A.s iyi yapmışsın canım bende lahana almıştım onu sardım bol acılı bulgurla sardim yarın akşam pisircem ondan önce bi saat yürüyüş yaptim aksamda leslie yaparim🤗🤗

Kızlar çok kötü haldeyim. Oğlumun bu egzama diyeti beni çok sarstı. Ne yiceğimi bilemiyorum. Sabah kahvaltıda bugün öyle oturdum. Kahvaltıyı güzel yapamayınca akşama abanıyorum. Tabi öyle olunca kilo da veremiyorum. Tekrar kilo alacağım diye korkuyorum 😭

Kızlar çok kötü haldeyim. Oğlumun bu egzama diyeti beni çok sarstı. Ne yiceğimi bilemiyorum. Sabah kahvaltıda bugün öyle oturdum. Kahvaltıyı güzel yapamayınca akşama abanıyorum. Tabi öyle olunca kilo da veremiyorum. Tekrar kilo alacağım diye korkuyorum 😭
Kahvaltı nı güzelce yap canim akşam ı hafif geçirmek daha güzel

X