HarikaDaha bu kadar ördüm
Ben de artik bozmayacagim. Yeter bu melankolik halim. Bundan sonra hep kendime yatirim yapacagimEşim sucuklu yumurtayı receli bali dizdi yine masaya ama ben diyetimi bozmadım aferin bana
Yarın kontrol tartısı var Kızlar. Kaçamak yapmayın
Vayy Ispanyolca femek. Ben de Korece ofrensem diyorum. Youtube'da bir suru video var. Yavas yavas baslamak laximSelam kizlarrr iyi pazarlarburda hava buz izmir ama bura da buz malesef sadece hic kar yagmiyor senenin bir gunu bile
Evdeyim esim ise gitti ben evdeyim ispanyolca calisicam biraz nescafe filan yapicam kendime belki ev isi yaparim belki ip atlarim kapida sıkı sıkı gyinip oyle iste
Harika
Ben de artik bozmayacagim. Yeter bu melankolik halim. Bundan sonra hep kendime yatirim yapacagim
AnammmYarın kontrol tartısı var Kızlar. Kaçamak yapmayın
kaçamak yok canimmmsuukaa
benim haberim yoktu.. kontrol tartısından
çocuklar kurabiye istedi ben de Starbucks kurabiye yaptım Bir tane yiyecektim: (
Evet hafta sonu zor oluyo benimde annem vardi ama ben yemicem artik deyip en fazla kahvenin yaninda 1kare bitter yiyorumDiyette hafta sonu daha zor geçiyor, okulda yemek yiyecek vaktim olmuyor..
Hafta sonu hamur işi oluyor:)
AL benden de o kadarDiyette hafta sonu daha zor geçiyor, okulda yemek yiyecek vaktim olmuyor..
Hafta sonu hamur işi oluyor:)
Evet hafta sonu zor oluyo benimde annem vardi ama ben yemicem artik deyip en fazla kahvenin yaninda 1kare bitter yiyorum