Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla topiklerin çok faydası olmadı bana canım. Her girdiğimde geyik muhabbeti var konuşulanları da anlamıyorum :KK70: ben kirliyken @yesa1 ve @Mia- ya fotoğraf atıyorum. Sonra da toplayınca atıyorum:KK70: fotoğraf çekince daha çok gaza geliyorum:KK70: sen de bana atabilirsin istersen:KK70:
:KK70:O kadar cesaretli değilim :KK70:

Selam kizlarrr iyi pazarlar 😊burda hava buz izmir ama bura da buz malesef sadece hic kar yagmiyor senenin bir gunu bile :KK43::mad:
Evdeyim esim ise gitti ben evdeyim ispanyolca calisicam biraz nescafe filan yapicam kendime belki ev isi yaparim belki ip atlarim kapida sıkı sıkı gyinip oyle iste

Selam kizlarrr iyi pazarlar 😊burda hava buz izmir ama bura da buz malesef sadece hic kar yagmiyor senenin bir gunu bile :KK43::mad:
Evdeyim esim ise gitti ben evdeyim ispanyolca calisicam biraz nescafe filan yapicam kendime belki ev isi yaparim belki ip atlarim kapida sıkı sıkı gyinip oyle iste
Vayy Ispanyolca femek. Ben de Korece ofrensem diyorum. Youtube'da bir suru video var. Yavas yavas baslamak laxim

suukaa suukaa

benim haberim yoktu.. kontrol tartısından

çocuklar kurabiye istedi ben de Starbucks kurabiye yaptım Bir tane yiyecektim: (
kaçamak yok canimmm😁her kaçamak aklina bir beden daha şismanladigini getirsin inşallah😂😂😂

Diyette hafta sonu daha zor geçiyor, okulda yemek yiyecek vaktim olmuyor..

Hafta sonu hamur işi oluyor:)
Evet hafta sonu zor oluyo benimde annem vardi ama ben yemicem artik deyip en fazla kahvenin yaninda 1kare bitter yiyorum😊

Back