- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canımBende çeyizlik bir yelek örüyorum siparişim var bitirmeye çalışıyorum
Hoşgeldin. Neler yaptınMerhabalar,
Bugün ancak oturdum ve siteye girme imkanım oldu. Günde kaç mesaj yazmak zorundaydık
Hoşgeldin. Neler yaptın
Merhaba canım günlük 5msj şart ama daha aktif olabirsin motivasyon acisindan
Afiyet olsun canımSabah 10.30
2 yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
2 küp peynir
Öğlen14.00
1 kase tarhana çorbası
2 yemek kaşığı sebzeli erişte
Akşam18.00
Tavuk göğüs ve salata
2 kupa yeşil çay içtim ödemlerim gitsin inş
Gözleme ne kadardı ?tatlı?Sabah Yok
Ogle 12:30 Mocha, 14:00 2 yumurta, domates, salatalik, peynir
Aksam 18:30 paatesli gozleme, cay, 20:00 tatli (sehirdisindan arkadasim gelmisti o yuzden tatli yedik)
Afiyet olsun canımSabah 10.00
Lorlu yumurta
Zeytin
2 dilim ekmek
Ara 12.00
Yarım elma
Ögle 13.30
Lorlu salata
Ara 16.00
Kivi
Akşam 17.30
Haşlanmış tavuk
Salata
Yogurt
3 kaşık bulgur pilavi
3 litre su
1 mil leslie
Afiyet olsun9şubat cumartesi
Sabah 10.00..1çeyrek simit,1tane yumurta 1kactane sucukla,1parca peynir,5zeytin,roka,yarim.dilim ekmek tahinpekmezle
Öğle 14.30..1kase çorba,1kase yogurt
Aksam 18.30..1parça et,3,4dilim patates,2kasik pilav,1bardak ayran (misafirim vardı)
3litre su,1tane kahve
30dakika leslie#90puan
Afiyet olsun9.30: zeytinyağlı yumurta 6-7 çatal, 6 zeytin, 2 dilim tuzsuz peynir, 1 dilim sucuk
13.30 7 adet diyet bisküvi, salep( olmamalıydı ama kar güzeldi)
17.30 fırında tavuk 2 but sanırım, 2 dilim ekmek, kuru biber, salatalık
2.5 litre su
Bugun 90 dk yuruyus yaptim. Kendimi inanilmaz enerjik hissediyorumSpor yapmayı unutmayalım kızlar
Afiyet olsun canım
Gözleme ne kadardı ?tatlı?
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Valla topiklerin çok faydası olmadı bana canım. Her girdiğimde geyik muhabbeti var konuşulanları da anlamıyorum ben kirliyken yesa ve Mia- ya fotoğraf atıyorum. Sonra da toplayınca atıyorum fotoğraf çekince daha çok gaza geliyorum sen de bana atabilirsin istersenya benim eve el atılacak topik adı ver kurban olan ocağına düştüm evin ipi elimden kaçtı gitti resmen sadece çamaşır yemek bulaşık yapıyorum WC yi yıkıyorum
temizlik adına herşey battı bende
Kolay gelsin canım atsana modeli ben de başlayayım.Kızlar bende yeni bir model yelek başladım oğluma.
Daha bu kadar ördümKolay gelsin canım atsana modeli ben de başlayayım.
Olursun canım merak etme. Kendine zaman tanı. Ama burdan kopmaHoşbulduk temizlik yaptık..3 çocukla zor oluyor.. şimdi de okul işleri..
Diyet fena değil, ama daha sistematik olmalıyım:)
bende istiyorum havalar bi ısınsaydıBugun 90 dk yuruyus yaptim. Kendimi inanilmaz enerjik hissediyorum
Bende giremedim simdi girebildimGünaydın Kızlar. Akşamdan beri siteye giremedim.
süpersin bu cuma senden korkuyorumgünaydın kizlar 45dakika leslie 3miles yaptim
Harikasın işte bu. Kafada bitireceğiz gerisi gelecekEşim sucuklu yumurtayı receli bali dizdi yine masaya ama ben diyetimi bozmadım aferin bana