- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Bende görmedim yazdığınıGörmüştüm hatta çok yakından çekmişsin diğerlerinde böyle değilsin yazmıştımyazmamış mıyım düşünmüşümdür belki sadece
Elbisenin altinda toparlayici vardiGörmüştüm hatta çok yakından çekmişsin diğerlerinde böyle değilsin yazmıştımyazmamış mıyım düşünmüşümdür belki sadece
Hımmm baya toparlıyor o zamanElbisenin altinda toparlayici vardisenin gördüğün resimde
Görmüştüm hatta çok yakından çekmişsin diğerlerinde böyle değilsin yazmıştımyazmamış mıyım düşünmüşümdür belki sadece
Herkesin devreler yanmış şükürBende görmedim yazdığınıyazdinmi kafamda deli sorular
Benim yanalı çok oldu zatenHerkesin devreler yanmış şükürbi tek ben kötüyüm sanıyordum
ben akşama balık yaptım. Onun temizliğiyle uğraştım. Büyük oğluşu banyoya soktum. Şimdi küçüğü emziriyorumMerhaba kızlar nasılsınız. Sıkıldım bide buraları yoklayım dedim ama buralarda sessiz
Benim de çok yeni değilBenim yanalı çok oldu zaten
Bende küçüğü yıkadım uyur dedim ama beni uyutacaktıben akşama balık yaptım. Onun temizliğiyle uğraştım. Büyük oğluşu banyoya soktum. Şimdi küçüğü emziriyorumkoşturmaca peşindeyim
Benim de çok yeni değil
Bende bugün içtim detoks suyumu ama bişi diyim mi hiç idrara çıkmadım bu nasıl bişi kızlar 1,5 lt su içtimSon bardağımi içiyorum çok tıkadığı için salatalık portakal maydonoz zencefil olanı bugün icemicem Yarin A artık inşallah
Bazen banada öyle oluyo canim iciyorum iciyorum hic çikmiyorumBende bugün içtim detoks suyumu ama bişi diyim mi hiç idrara çıkmadım bu nasıl bişi kızlar 1,5 lt su içtim
Ben kesin çıkarım bilemedim canımBende bugün içtim detoks suyumu ama bişi diyim mi hiç idrara çıkmadım bu nasıl bişi kızlar 1,5 lt su içtim
ya benim eve el atılacak topik adı ver kurban olan ocağına düştüm evin ipi elimden kaçtı gitti resmen sadece çamaşır yemek bulaşık yapıyorum WC yi yıkıyorumBen bütün gün temizlik yaptım. Resmen haftada 2 gün dip bucak ev temizliyorum. Dip bucak batırıyor sıpalar. Bacaklarıma basamıyorum artık ya daha salona hiç giremedim
niye oluyo acabaBazen banada öyle oluyo canim iciyorum iciyorum hic çikmiyorum
Bende hep çıkardım yaBen kesin çıkarım bilemedim canım
Bende çeyizlik bir yelek örüyorum siparişim var bitirmeye çalışıyorumKızlar bende yeni bir model yelek başladım oğluma.
Merhaba canım günlük 5msj şart ama daha aktif olabirsin motivasyon acisindanMerhabalar,
Bugün ancak oturdum ve siteye girme imkanım oldu. Günde kaç mesaj yazmak zorundaydık