Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Görmüştüm hatta çok yakından çekmişsin diğerlerinde böyle değilsin yazmıştım yazmamış mıyım düşünmüşümdür belki sadece
Elbisenin altinda toparlayici vardisenin gördüğün resimde

Son bardağımi içiyorum çok tıkadığı için salatalık portakal maydonoz zencefil olanı bugün icemicem Yarin A artık inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız. Sıkıldım bide buraları yoklayım dedim ama buralarda sessiz
ben akşama balık yaptım. Onun temizliğiyle uğraştım. Büyük oğluşu banyoya soktum. Şimdi küçüğü emziriyorum koşturmaca peşindeyim
Benim yanalı çok oldu zaten
Benim de çok yeni değil

ben akşama balık yaptım. Onun temizliğiyle uğraştım. Büyük oğluşu banyoya soktum. Şimdi küçüğü emziriyorum koşturmaca peşindeyim

Benim de çok yeni değil
Bende küçüğü yıkadım uyur dedim ama beni uyutacaktı
Çay demledim içicem şimdi
Çayın yanına ya bisküvi yada arkadaş gerek.
Bende ikiside yok

Dun esimle bozdaga gittik donuste esimin dogum gunuydu ailesi filan geldi buze onlarla oturduk giremedim hic bugunde spors filsn gittim kizlar diyet yspsmiyorum sma spor devsm gobegi eritmem lazım diyetede gircem

Ben bütün gün temizlik yaptım. Resmen haftada 2 gün dip bucak ev temizliyorum. Dip bucak batırıyor sıpalar. Bacaklarıma basamıyorum artık ya daha salona hiç giremedim
ya benim eve el atılacak topik adı ver kurban olan ocağına düştüm evin ipi elimden kaçtı gitti resmen sadece çamaşır yemek bulaşık yapıyorum WC yi yıkıyorum
temizlik adına herşey battı bende
Bazen banada öyle oluyo canim iciyorum iciyorum hic çikmiyorum
niye oluyo acaba
Ben kesin çıkarım bilemedim canım
Bende hep çıkardım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…