- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
valla bilemedim :/Motivasyonumuz düşük biraz.
Detoks grubu felan mı yapsak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bilemedim :/Motivasyonumuz düşük biraz.
Detoks grubu felan mı yapsak?
Canım bugünden itibaren yaparsın geçen hafta yarım yamalak oldu menuleride her akşam hatirlatirim ben
Günaydın kizlar ilk eksi benden gelsin ozaman
Geçen hafta 83.5 bu hafta 81.8 giden 1.7
***12. TAKIM 659. ETAP***
Elifcig93 (59,4 )
Suukaa(83,5/81,4/2,1/%1.26)658. Etapta sağlık problemiyle ayrılan üye. Yüzdesi 2 ye bölündü.
gulenyuzumsunsen(77 /
wendy (78.9/
Anka(68,5 )
zeyneppk(72,2
Eliff Eylull(83,5/81,8/1,7/%2.04) yeni üye; B. Tarihi:17 Ocak; B. Kilosu: 85; hedef: 65
12. Takım Ortalama:
Günaydın
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Fark -500 gr
Allah rahmet eylesin inşallah
Benim de bir yakınım ameliyat oldu oraya gidip geliyorum sürekli
Allah rahmet eylesin
Cok sagolun kızlar. Netim de bitmişti giremedim kaç gündür.Allah rahmet eylesin canım
Kardeşimle ben de bir araya gelince öyle oluyoruz.Ben sabah tartılmadım çünkü yine sapıttım ablam bende o da diyet yapmak istiyor sabah başlıyoruz akşam yemeğinden sonra yoldan çıkıyoruz ikimiz de motive olamadık. Bugün bişeyler yapıp yiyelim gözümüzü doyuralım yarın başlayalım artık diye karar verdik
Merak ettim seni aramizdasin dimi bol paylasimlaCok sagolun kızlar. Netim de bitmişti giremedim kaç gündür.
Bizde günlük beraberiz karbonhidrat yemiyoruz allahtan biraz once aradı gel kahve içelim diye bi saat sonra gideceğim makinada camasirlar bitsin asip cikcamKardeşimle ben de bir araya gelince öyle oluyoruz.
Kardeşimle ben de bir araya gelince öyle oluyoruz.
Geldim canım buralardayım aslında ama aklımdan bir anlığına çıkmış.
Ben akşam kim kaç mesaj yazmış kaç menü paylaşmış bakıcam. Deneme amaçlı devam ediyoruz zaten daha da kimseyi zorlamıcam haftaya az girenleri izine ayırıcamKızlar menüler sayfasında çok paylaşım yok gibi sanki? Yoksa bu kadarcık mıyız?
Şuan kaçsın canımsuukaa listede değilim ama 1 Mart hedefim 63 :)