- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
Valla senin adına sevindim ne güzel rahatlamışsınBen şehriye çorbası içtim eşimi bekliyorum. Perşembe Perşembe salatayla geçiştirsem iyiydi ama yapamadımher gün çorba ana yemek pilav salata kek/kurabiye valla canıma okuyorlar ya
Ben çok şükür kurutmadan sonra kurtuldum çamaşır işinden. Allah bulandan da eşimden de razı olsun. Çok rahatmış. Aynı gün içinde 3-4 makine çamaşırı yıka kurut katla kaldır
Hatta artık nevresim katlamıyorum. Hemen yıka kurut tak 3 saatte hazır
Dis ağrısı kotu canim gecmis olsun ilac al hemen daha fazlalasmadanDişim de kesme yapmışlardı, 2 de dolgu .. iğnenin etkisi geçti ağrı başladı kafamı kaldırmadan yatıyorum
Allahım diş ağrısı hiçbiseye benzemiyo çok geçmiş olsun canim karanfil yağın filan varmi evde sursen iyi geliyo uyusturuyoDişim de kesme yapmışlardı, 2 de dolgu .. iğnenin etkisi geçti ağrı başladı kafamı kaldırmadan yatıyorum
Aynen ben yaklaşık 2 aydır çekilmesi gereken dişi erteliyorum karanfil yağıylaAllahım diş ağrısı hiçbiseye benzemiyo çok geçmiş olsun canim karanfil yağın filan varmi evde sursen iyi geliyo uyusturuyo
Olabilir bütün gün uyudum şimdi de sarhoş gibiyim kafami kaldıramıyorum akşam da misafir vardı eşime söylemişler esim de müSaitz demis bana sonrwdan soyledi . Nasil agirladim hatırlamıyorum kafam zor kalktıA aaa alerji yaptı sanırım geçmiş olsun
Iyiyiz nolsun canim ayni kosusturmaca. Sen napiyosun kizin nasil? Yaa ne güzel zayiflamis haslbe degil mi?Bende çok heves ediyorum aslinda ama Bilemiyorum tam inceleyemedim ben facebook instgram 12yildir kullanmıyorum yani ordanda takip edemem
Minnakim ❤agladimi annesi
Aynen bende akşam yemeği hazirligina başlıycam
A.s canım sen nasılsın ikiz kuzular nasıl?
Benim kilom 2hafta önce 77di gecen hafta ipin ucu kaçtıydıyarınki tartiya göre listeye girmeyi düşünüyorum
Senin kilolar nasıl gördünmü hasibeg bizden önce zayıfladı özelden resimlerini attı fıstık gibi olmuş maşallah
Sagolasin canim özledim muhabbetinizi. Ne var ne yok biraz bakinayim dedim.Hoşgeldin canımseni görmek ne güzel
Benim de facebook yok canım. Ama seviyelerin makaleleri herkese açık. Arama motoruna ahmet apa 1. Seviye yazınca çıkıyor.
Çok Sağol canım. Bilmiyorum yarın nasıl ne durumda oluruz. Duruma göre whatsapptan yardım isteyebilirim
Yapalım canım. Ben 1 Şubatta başlayıp 1. ve 2. seviyeyi kesin tamamlayacağım.
***12. TAKIM 659. ETAP***
Elifcig93 (59,4 )
Suukaa(83,5/81,4/2,1/%1.26)658. Etapta sağlık problemiyle ayrılan üye. Yüzdesi 2 ye bölündü.
gulenyuzumsunsen(77 /
wendy (78.9/
Anka(68,5 )
zeyneppk(72,2
Eliff Eylull(83,5/81,8/1,7/%2.04) yeni üye; B. Tarihi:17 Ocak; B. Kilosu: 85; hedef: 65
12. Takım Ortalama:
Harikasın vanım maşallahGünaydın kizlar ilk eksi benden gelsin ozaman
Geçen hafta 83.5 bu hafta 81.8 giden 1.7
1,58canimHarikasın vanım maşallah
İlk defa benim kilolarımda birisini buldum.boyun kaç canım?