Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla senin adına sevindim ne güzel rahatlamışsın

Bendede var kurutma küçük kız doğduğunda almıştım 3 senedir kullanıyorum büyük rahatlik balkonumu unuttum yazın ara siara asiyorum balkona 160 küsür geldi elektrik ama benim çamaşırım bitmez ergenlerim sağ olsun firinida çok kullanirim doğalgazda 187 geldi

Dişim de kesme yapmışlardı, 2 de dolgu .. iğnenin etkisi geçti ağrı başladı kafamı kaldırmadan yatıyorum
Allahım diş ağrısı hiçbiseye benzemiyo çok geçmiş olsun canim karanfil yağın filan varmi evde sursen iyi geliyo uyusturuyo

Kafamda kamyon var sanki basım dönüyo sarhoş gibiyim misafir geldi bi de caya .
Sonra ilaç aldim eşim de gobek yaptın eski haline geri dönmeye başladın dedi psikolojim bozuldu doğru diyo çünkü kilo aldım . Bende çıktım kapiya ip atladım bahçede hemde 2000 tane sonrada duş aldim şimdi oturdum . Boğazım ağrıyo tekrardan halsizim. Spora da gidemedim bugün sadece uyudum

***12. TAKIM 659. ETAP***

Elifcig93 (59,4 )
Suukaa(83,5/)658. Etapta sağlık problemiyle ayrılan üye. Yüzdesi 2 ye bölündü.
gulenyuzumsunsen(77 /
wendy (78.9/
Anka(68,5 )
zeyneppk(72,2
Eliff Eylull(83,5/) yeni üye; B. Tarihi:17 Ocak; B. Kilosu: 85; hedef: 65

12. Takım Ortalama:

Son düzenleme:
Iyiyiz nolsun canim ayni kosusturmaca. Sen napiyosun kizin nasil? Yaa ne güzel zayiflamis haslbe degil mi? Ben cok uzun zamandir tartilmadim ama kilo versem anlardim. Bir süredir baska mesguliyetlerim vardi bu siralar gene diyet moduna girerim herhalde.

Sagolasin canim özledim muhabbetinizi. Ne var ne yok biraz bakinayim dedim.

***12. TAKIM 659. ETAP***

Elifcig93 (59,4 )
Suukaa(83,5/81,4/2,1/%1.26)658. Etapta sağlık problemiyle ayrılan üye. Yüzdesi 2 ye bölündü.
gulenyuzumsunsen(77 /
wendy (78.9/
Anka(68,5 )
zeyneppk(72,2
Eliff Eylull(83,5/81,8/1,7/%2.04) yeni üye; B. Tarihi:17 Ocak; B. Kilosu: 85; hedef: 65

12. Takım Ortalama:

Anka doldurdum canım. Yüzdemi 2 ye böldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…