Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1 şubatta ben de ahmet apanın seviyelerine başlıyorum kızlar. 1. Seviyeyi zaten önceden yaptığım için biliyorum rahat oluyor. Bu sefer hepsini tamamlamak niyetim inşallah. Ama oruçlar Ramazana geliyor o nasıl olacak bakalım akşam sayfayı tam inceleyeceğim inşallah.
Bende çok heves ediyorum aslinda ama Bilemiyorum tam inceleyemedim ben facebook instgram 12yildir kullanmıyorum yani ordanda takip edemem🤔
Kızımın 1buçuk yaş aşıları vardı sağlık ocağına gittik yaptırdık geldik şimdi uyutmaya çalışıyorum yemek yapacağım daha
Minnakim ❤agladimi annesi
Aynen bende akşam yemeği hazirligina başlıycam
Coktandir giremedim bir selam vereyim dedim. Kilolar ne durumda?
A.s canım sen nasılsın ikiz kuzular nasıl?😍
Benim kilom 2hafta önce 77di gecen hafta ipin ucu kaçtıydı 🙈yarınki tartiya göre listeye girmeyi düşünüyorum
Senin kilolar nasıl gördünmü hasibeg bizden önce zayıfladı özelden resimlerini attı fıstık gibi olmuş maşallah 🧿

Kızlar yürüyüş ıyi geldi 🤗🤗
Dönüşte balikcidan balik aldim aksama balik salata düşünüyorum 😉
Sizlerde menü nasıl bakiyim kizima corba yaptım içti bende ıctim aksama icmem

Kızlar aslinda yazmayacaktim ankisiyete atağı gecirdim aksam hala nefes darligi var omuzlarim sirtim kasiliyor

Yarın sabah randevum yok ama dr gideceğim erkenden üniversite hastanesi dr soyleyince bakar büyük ihtimalle

Ilac dozu yukselir yada baska ilaca gecirir
Cuma listeye giremiycem belki haftaya
Hastane dönüşü yazarım sizlere

Anka Anka desteğin için çok tşk ederim allah senden razı olsun yazdıklarını yapacağım

Burasi iyi geliyor bana 🤗🤗
Herkese iyi geceler ❤
Cok gecmis olsun canım hicbirsey senden degerli degil unutma ❤️
1 şubatta ben de ahmet apanın seviyelerine başlıyorum kızlar. 1. Seviyeyi zaten önceden yaptığım için biliyorum rahat oluyor. Bu sefer hepsini tamamlamak niyetim inşallah. Ama oruçlar Ramazana geliyor o nasıl olacak bakalım akşam sayfayı tam inceleyeceğim inşallah.
Ayy anka beraber yapalimmi ben 1 hafta yapabildim ama cok iyi gidiyor o kesin HasibeG 2 beden incelmis onu arada takip ediyorum nasil gidiyor diye

Coktandir giremedim bir selam vereyim dedim. Kilolar ne durumda?
Hoşgeldin canım 🤗 seni görmek ne güzel 🤗
Bende çok heves ediyorum aslinda ama Bilemiyorum tam inceleyemedim ben facebook instgram 12yildir kullanmıyorum yani ordanda takip edemem🤔

Minnakim ❤agladimi annesi
Aynen bende akşam yemeği hazirligina başlıycam

A.s canım sen nasılsın ikiz kuzular nasıl?😍
Benim kilom 2hafta önce 77di gecen hafta ipin ucu kaçtıydı 🙈yarınki tartiya göre listeye girmeyi düşünüyorum
Senin kilolar nasıl gördünmü hasibeg bizden önce zayıfladı özelden resimlerini attı fıstık gibi olmuş maşallah 🧿
Benim de facebook yok canım. Ama seviyelerin makaleleri herkese açık. Arama motoruna ahmet apa 1. Seviye yazınca çıkıyor.
Anka Anka yarın için yapabileceğim bir şey var mi?
Çok Sağol canım. Bilmiyorum yarın nasıl ne durumda oluruz. Duruma göre whatsapptan yardım isteyebilirim 🤗
Cok gecmis olsun canım hicbirsey senden degerli degil unutma ❤

Ayy anka beraber yapalimmi ben 1 hafta yapabildim ama cok iyi gidiyor o kesin HasibeG 2 beden incelmis onu arada takip ediyorum nasil gidiyor diye
Yapalım canım. Ben 1 Şubatta başlayıp 1. ve 2. seviyeyi kesin tamamlayacağım. 🤗

Huu huu kızlar napıyorsunuz :KK3::KK3:
Aksam yemeği mutfağı topla balkona camasirliga camasir as bulaşıklari makineye yerlestir kalani elinde yika anca oturabildim

Çamaşır hiç bitmiyo 3kisiyiz kalabalık ailelerin hic bitmez elektrik 161milyon geldi doğalgaz heyecanla bekliyorum :KK70::KK70::KK70:
Sizlere ne kadar geliyor

Aksam yemeği mutfağı topla balkona camasirliga camasir as bulaşıklari makineye yerlestir kalani elinde yika anca oturabildim

Çamaşır hiç bitmiyo 3kisiyiz kalabalık ailelerin hic bitmez elektrik 161milyon geldi doğalgaz heyecanla bekliyorum :KK70::KK70::KK70:
Sizlere ne kadar geliyor
Ben şehriye çorbası içtim eşimi bekliyorum. Perşembe Perşembe salatayla geçiştirsem iyiydi ama yapamadım :KK43: her gün çorba ana yemek pilav salata kek/kurabiye valla canıma okuyorlar ya :bicak:
Ben çok şükür kurutmadan sonra kurtuldum çamaşır işinden. Allah bulandan da eşimden de razı olsun. Çok rahatmış. Aynı gün içinde 3-4 makine çamaşırı yıka kurut katla kaldır😅
Hatta artık nevresim katlamıyorum. Hemen yıka kurut tak 3 saatte hazır 😅

Ben sobalı evde oturuyorum mis gibi ekmek kızart kestane pişir cayi sobada yap falan filan ama elektrik 300lira gelmiş cunku diger odada yatarken UFO açıyoruz gelmiste gelmis:KK45:

Ben şehriye çorbası içtim eşimi bekliyorum. Perşembe Perşembe salatayla geçiştirsem iyiydi ama yapamadım :KK43: her gün çorba ana yemek pilav salata kek/kurabiye valla canıma okuyorlar ya :bicak:
Ben çok şükür kurutmadan sonra kurtuldum çamaşır işinden. Allah bulandan da eşimden de razı olsun. Çok rahatmış. Aynı gün içinde 3-4 makine çamaşırı yıka kurut katla kaldır😅
Ne güzel güle güle kullan 😍
175 gelmiş geçen ay elektrik
Doğalgaz 400 gelmiş
Ama Konya soğuk tabii İstanbul’a göre
Elektrik normal gelmis doğalgaz gecen ay 270 gelmisti

Sizlere ne kadar geliyor
Kolay gelsin canım banada bu ay elektrik 170 dogalgaz gecen ay 400 geldi istanbuldayim

Ohh ne guzel bende istiyorum ama zararli diye duydum cekimserim o sebeple .
Ama tasinacagim evde camasir asmak sikinti silkelemek yasak oyuzden kurutma istiyorum

Ohh ne guzel bende istiyorum ama zararli diye duydum cekimserim o sebeple .
Ama tasinacagim evde camasir asmak sikinti silkelemek yasak oyuzden kurutma istiyorum
Şu anda kurutma olmasa evin içinde kurutmak zorunda kalacaktım çocuklar deterjan soluyacaktı bence o daha zararlı. Bulaşık makinesi de aynı mantık zaten. Yazın yine balkona asarım güneş görür ama kış için çok iyi oldu bana.

Şu anda kurutma olmasa evin içinde kurutmak zorunda kalacaktım çocuklar deterjan soluyacaktı bence o daha zararlı. Bulaşık makinesi de aynı mantık zaten. Yazın yine balkona asarım güneş görür ama kış için çok iyi oldu bana.
Bendede olsa bende kullanirdim 3cocuk kız 18yasinda hergun kiyafet degisikliği en kucuk 1yasinda hergun gunde kaçposta değişiyoruz zaten 2sinin çamaşırları yetiyo heryer çamaşır kurumasını bekle😒

X