- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
allah şifalar versin canımMerhaba kızlar , dün gece dayanamadım acile gittim... kızıma sağolsun komşum geldi durdu yanında..
Serum taktılar 10 iğne verildi bugün sabah yaptırdım bütün kemiklerim ağrıyor çok fenayım bu aralar uğrayamam haberiniz olsun ... görüşmek üzere ❤❤❤
Bana nasip olmuyor paylaşımKaçtı yinegulenyuzumsunsen
Kısmetallah şifalar versin canım
Bana nasip olmuyor paylaşım
Bende aldım denicem bu hafta. Tereddütlü aldım inşallah yiyebilirimbende de direkt artı oluyor. O yüzden sordum
Ben bu hafta içi 2 güne bir yedim. Sıcak süte 3 yk kattım ceviz ve tarçın ekledim bide. 15 dk şişmesini bekledim sonra yedim. Sütte pişirenler de var
Ben de 1 kase kısır yedim daha bişey yemicem artıya geçmek istemiyorum.Sporumu yaptım duşumu aldım şimdi yemek hazırlicam.hafif kahvaltılık yicem bugun. Aşırı ödemliyim. Peynir mahvetti dünü mü. Kv getirmişti. El sürmicem daha. Tuzsuz peynir aldım kendime bugun. Güzel kapatırım inşallah bugunu
Beğenirsin bence. Güzel bişeyBende aldım denicem bu hafta. Tereddütlü aldım inşallah yiyebilirim
Bi kere aldim abartmıyorum yogurda katip zor yedimBeğenirsin bence. Güzel bişey
Yaaa ne güzel heves ettim pazartesi bende başlıyorum şekersiz 21gune inşŞekersiz 5. Günüm de tamam. Maşallah
21 günde kaç kilo gidecek bakalım.
Acıkırsan ayran iç büyük bardak. Kazasız atlatalım inşallahBen de 1 kase kısır yedim daha bişey yemicem artıya geçmek istemiyorum.
Profil mesajındaki güncel kilon doğru mu? Ne zamandan beri 83den 75e indin?Yarın düğün var. Çok gitmek istemiyorum yaa. Kilo alınca asosyal oluyorum ben. Otururken göbegimi kapatmaya çalışmak falan kötü bir bilinç altı yaratıyor bana. İlk etapta 5 kilo versem çoook iyi gelecek bana kızlar
Çok uzun zamandır ilk defa bulgur pilavı ve patates yemeği yedim çok yemiş gibi hissediyorumKahvaltı 10:00
3 halka sucukla yumurta 3 lokma ekmek
2-3 bardak çay
12:30 1 mandalina 1 elma
Akşam 17:00
3 yk kıymalı patates yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 sb yoğurt
21:00 Türk kahvesi
1,5 lt su
Yok o güncel değl. Bir ara güncellerim. İzne ayrılmadan dı o 75Profil mesajındaki güncel kilon doğru mu? Ne zamandan beri 83den 75e indin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?