- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Çok temiz bir menü. Ben çok beğendim afiyet olsunÇok uzun zamandır ilk defa bulgur pilavı ve patates yemeği yedim çok yemiş gibi hissediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok temiz bir menü. Ben çok beğendim afiyet olsunÇok uzun zamandır ilk defa bulgur pilavı ve patates yemeği yedim çok yemiş gibi hissediyorum![]()
Sporda var daha ne olsun demi AsyaÇok temiz bir menü. Ben çok beğendim afiyet olsun![]()
Özgüveni eksiltiyor malesef evet ama sen her zaman kendine güven canım , her halimizle güzeliz kilolarımızıda vereceğiz inşallahYarın düğün var. Çok gitmek istemiyorum yaa. Kilo alınca asosyal oluyorum ben. Otururken göbegimi kapatmaya çalışmak falan kötü bir bilinç altı yaratıyor bana. İlk etapta 5 kilo versem çoook iyi gelecek bana kızlar
İlk sayfaya döneyim bakayım kaçmışsınYok o güncel değl. Bir ara güncellerim. İzne ayrılmadan dı o 75![]()
Ayneen öyle.ben çok beğendimSporda var daha ne olsun demi Asya![]()
İnşallahÖzgüveni eksiltiyor malesef evet ama sen her zaman kendine güven canım , her halimizle güzeliz kilolarımızıda vereceğiz inşallah
Evet izinliyim canim şuan. Bir süre sonra tartılacam. Şu an iyi gidiyorum motive mi bozmak istemediğimden tartılmıyorum
10:30 gibiAnka Anka söyle bana
Benden zayıf varmı bu dünyada diyesim geldi de demiyorum
Anka Anka menünü söyle bana
Anka
Kıskandım10:30 gibi
3 kaşık yulaf, 3 hurma, 3 ceviz, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı kakao, 1 bardak süt ile bızzttt yapıp içtim
15:00 1 portakal
16:00 1 kase mercimekli kısır
Bol marul ayran
Su: 2,5 lt
![]()
![]()
bende üsteliyor gibi oldum pardon canım.Evet izinliyim canim şuan. Bir süre sonra tartılacam. Şu an iyi gidiyorum motive mi bozmak istemediğimden tartılmıyorum
Merhaba herkese,1yasinda bebegim varda onla kosusturmaktan ozur dilerim
Teşekkür ederim inşallah hep birlikte güzel eksilerimiz olurAramıza hoşgeldinizzzz
İnşallah bir an önce hedeflerimize kavuşuruz birlikte ☺
Merak etme 1 kase kısır bende 1 tencere etkisi yapmıştır bileKıskandım![]()
Özür ne demek canım tabii ki öncelikliğimiz çocuklarımızMerhaba herkese,1yasinda bebegim varda onla kosusturmaktan ozur dilerim![]()
İlk gün için gayet güzel. Saatleri de yazarsak daha iyi olur yorumlayabilmemiz içinbugünkü menüm,sabah..yumurta peynir yarim simit domates zeytin sekersiz cay
Ogle..corba salata,yogurt
Aksam..corba firinda sebzeli kofte yogurt
Ara ogun sekersiz türk kahvesi
afiyet olsun güzel menübugünkü menüm,sabah..yumurta peynir yarim simit domates zeytin sekersiz cay
bende de öyle yapıyor.Merak etme 1 kase kısır bende 1 tencere etkisi yapmıştır bile![]()
saatler ve kaşık , kepçe, bardak olarak miktarları da belirtirsek çok güzel olur AFiyet olsun canımbugünkü menüm,sabah..yumurta peynir yarim simit domates zeytin sekersiz cay
Bende kıymalı patatesle 3 kaşık bulgurdan korkuyorumMerak etme 1 kase kısır bende 1 tencere etkisi yapmıştır bile![]()