Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tünaydın gençler kahvaltı faslım bitti bir kahve yaptım içiyorum sonra bir markete gidip gelecem ekmek birkaç bişeyler alıcam. Kızlar yulafı deneyesim var tüketen var mı tadı nasıl

ben doldurdum ama dogru mu yaptim acaba.

Teşekkür ederimm

Kizlaar ben geldim ablama geldim burda wifi var hemen size ugramak istedim kacinci olduk ne yaptik :))

Ben kısırı da mercimek köfte gibi yapıyorum ç. Normalde çok yerim ama bu gün 1 kase yicem. Bol marulla. Mercimek bulgur direk artı getiriyor bana ona dikkat ettim.
bende de direkt artı oluyor. O yüzden sordum
Tünaydın gençler kahvaltı faslım bitti bir kahve yaptım içiyorum sonra bir markete gidip gelecem ekmek birkaç bişeyler alıcam. Kızlar yulafı deneyesim var tüketen var mı tadı nasıl
Ben bu hafta içi 2 güne bir yedim. Sıcak süte 3 yk kattım ceviz ve tarçın ekledim bide. 15 dk şişmesini bekledim sonra yedim. Sütte pişirenler de var

ben doldurdum ama dogru mu yaptim acaba.
Tamam canım teşekkür ederim hoş geldin tekrar aramıza
Ben takım kaptanıyım bu arada. 4 çocuğum var ev hanımıyım. Senin kuzular kaç yaşında emzirme durumun var mı?
Akşamları menü paylaşıyoruz gün içinde az çok yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz. Gerisi sohbet muhabbet sen de katıl muhabbetimize daha çok tanışırız.

bende de direkt artı oluyor. O yüzden sordum

Ben bu hafta içi 2 güne bir yedim. Sıcak süte 3 yk kattım ceviz ve tarçın ekledim bide. 15 dk şişmesini bekledim sonra yedim. Sütte pişirenler de var
67 kesin belki çok sıkarsam 66,9 bile gelebilir. Ona göre yicem gulenyuzumsunsen e yenilmek istemiyorum
Sabah ben de 1 bardak süt, 3 kaşık yulaf, 3 hurma, 3 ceviz, 1 muz, 1 çay kaşığı kakao, 1 çay kaşığı tarçını bızzttt yaptım blenderda içtim. Enfes oluyor çok seviyorum

Tabii yaaa ümidi Elden bırakmamak lazım

Dünkü menüm
Kahvaltı 12:00
3 mantar 1 yumurta yeşil kırmızı biberle omlet
1 zeytin
2-3 bardak çay

14:00 Türk kahvesi 2 kare bitter

Akşam 17:30
2 lahmacun bol salata 2 bardak ayran

2 lt su
1 fincan yeşil çay

Merhaba kızlar , dün gece dayanamadım acile gittim... kızıma sağolsun komşum geldi durdu yanında..
Serum taktılar 10 iğne verildi bugün sabah yaptırdım bütün kemiklerim ağrıyor çok fenayım bu aralar uğrayamam haberiniz olsun ... görüşmek üzere ❤❤❤

Çok geçmiş olsun canım

Aahh canim sendemi hasta oldun cok gecmis olsun bol bol dinlen

Yalnız hemen ekran görüntüsü aldım. Süper bişeye benziyor kesin deneyeceğim
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…