- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman pztesi başla istersen. Ufacık bişey yersin belkiAnkam ben varim
Olabuluuu
Dimi canım ya evet yarın start veriyorum bak iste pazar günü doğum günümuz kizimla ben istemesemde kızım pasta istiyor![]()
Evet canım olabilir uzun zamandır yemiyorum pasta belki bi çatal ama olmasa daha iyiO zaman pztesi başla istersen. Ufacık bişey yersin belki
Bende bendeBu vakit oldu uykututmuyor![]()
9 iyiymiş. Benimki 8i görmüyor.Bende bendeama uyuyacagim
mecbur sabah 9 olmadan uyanir kızım
Iyi uykular![]()
profil mesajını çok sevdim. Hadi hayırlı olsunBen de uyumadım hala çocuklar uyudu döndüm kaldım
8 olmadan uyandı canım öğlen kesin uyuruz beraber gözlerim acıyo uyumak istiyorum9 iyiymiş. Benimki 8i görmüyor.
profil mesajını çok sevdim. Hadi hayırlı olsun
Diyet yapmıyorumBol su ic boo yesillik ye hurma incir cok ye aktarda duble boy hurma var cok guzel sut yapiyor sut arttirici cay ic diyet yapiyorsan kilonu dusunme tatlida sut yapıyor
Bugün tam 1,5 aylıkBebeğin kaç aylıktı? Öncelikle her şey kafada bitiyor unutma. Sütüm var de hep içinden. Hem dönem dönem bebeklerde meme reddi olabilir. Bu sana bağlı değil. Kendini üzme. Onlar bizim her duygumuzu hissediyor unutma
Emzirme kampına girmen lazım canım. Bebeğin daha çok küçük. Sütün akışını sağlaman lazım. Emzirme kampı diye arama motorunda ara iyice oku. Ve umutsuz olma şütfen. Bebeği veren Allah rızkını mi vermeyecek. Sakin ol.Bugün tam 1,5 aylıkaslında ben hiç takmıyordum
Aklıma bile gelmezdi sütün azlığı çokluğu
Ama memeden sora toplasan iki kere susup uyudu
Mamasız çıplık çıplıpa![]()
Kısırı yapınca çok yemiyor musunuz? Ben 3 tabak yiyebilirimGünaydın kızlar
Ev temizken bi arkadaşımı çağırdımkısır yapacağız yine
![]()
Tamam yordum seni çok teşekkürlerEmzirme kampına girmen lazım canım. Bebeğin daha çok küçük. Sütün akışını sağlaman lazım. Emzirme kampı diye arama motorunda ara iyice oku. Ve umutsuz olma şütfen. Bebeği veren Allah rızkını mi vermeyecek. Sakin ol.
Estağfirullah olur mu öyle şey. Moralini bozma. Aklına bir şey takılırsa yazmaktan çekinme. O daha minicik. Sana ve sütüne ihtiyacıvar. Mutlu ol, emzir, duş al, uyu. Formülümüz buTamam yordum seni çok teşekkürler
Rabbim rızkını verir inşallah üzülme canımBugün tam 1,5 aylıkaslında ben hiç takmıyordum
Aklıma bile gelmezdi sütün azlığı çokluğu
Ama memeden sora toplasan iki kere susup uyudu
Mamasız çıplık çıplıpa![]()