• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Spor yarısmasına ben katılmayım gun ıcınde hoplayıp zıplıyorum ama saat dk kalorı hesabı yapamıyorum

Gelsin hedefler :halay:
Elifcig93 Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım :halay:

kitapzede kitapzede bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir :halay:

@asliayet 70 lere bay bay partisi yapalım en az 69,5 bekliyorum :halay:

suukaa suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme :halay:

wendy wendy artık atağa geç 78,4 bekliyorum senden :halay:

ada81 ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta :halay:

zeyneppk zeyneppk beni geçeceksin diye korkuyorum sen yavaş ver sana 71,4 yazdım :halay:

Ben de en kötü 67,8 bekliyorum kendimden. 😅😅

8 kılo masallah hemdekucucuk bebegınle. Benım ıkızler kucukken ben gıdıp gelıp yıyodum 😂
Dun ıkızın bırını aldım kucağıma aynanın karsısında oynuyoduk 11 kılo var bebe. 15 dakıkada bı yoruldum terledım nefes nefese kaldım.. sonra kendıme 5 ay once bu bebe kadar yuku sureklı ustunde gezdırdın aylarca... oysa kı ne cok hafıflemısım 😕 elıne 8 kılo al ınan 1 saat tasıyamazsın durdukca agırlasıyor yuk
çok haklısın bugün bende küçük oğlumu kanguruya alıp yürüyüşe çıktım. 7 kilo o da. Valla bittim. Şu an her yerim ağrıyor gerçekten az değil verdiğimiz kilolar. Saol canım. İşe erken döneceğim için erkenden vermem gerekiyor kiloları. Kıyafetlerime giremiyordum çünkü. 🤣
Selam kızlar. Sağlık ocağından geldik bir baktık kapıda arkadaşım 🤪 telefonu yanıma almamışım bi de diyor ki bu telefonlar neden cepte taşınmıyor 🤪. Lan yarım saatte gittim geldim ne ara aradın haber verecektin de açmadım üstüne kapıya geldin diyemedim ya la 🤪
öyle misafire maşallah denir. O neymiş yahu
Bazen tartı da doğru olmayabiliyo belki yarın tartilsan ekşi 1 olacak gün günü tutmuyor ben mesela perşembe tartılmıştım bi kere 1 kg eksikti cuma tekrar tartildim aynıydı o yuzden cok ona bakma . Bak ne gzl pantolon da olmus tartiya aldanma
evet canım. Bugünüm de güzel geçti. Yarın kaç çıkacağım bakalım. Ama şişliğim geçmedi. 😔
Hayırlı olsun karneniz:KK36: ve tebrik ederim çok güzel gitmiş:KK9:

Sağlık olsun haftaya çok gider :KK36:

Haftaya daha çok bekliyorum :KK36:
saol canım.
***12. TAKIM 657. ETAP***

Elifcig93 (59,6/59,4/0,2/%0,34)
MorVampirella(66,1/64,9/1,2/1,82)
madamhd(77,6) sabit
Zeyas(81,3/80,5/0,8/%0,98)
asliayet (71,4/70,3/1,1/%1,54)
Suukaa(83,5/) sabit
gulenyuzumsunsen(77,7/) sabit
wendy (79,2/) sabit
Anka(68,8/68,5/0,3/%0,44)
ada81(65/63,9/1,1/%1,69)
zeyneppk(73,1/72,2/0,9/%1,23)

12. Takım Ortalama : 0,730
eline sağlık canım. Bu kadar sabite haftaya süper bir yüzde bizi bekliyor. Kızlar lütfen kimse kaçamak yapmasın. Sadece 7 gün. Hadi bakalım ne olacak
Kızlar nasıl hedefler koyuyorsunuz kendinize? Şimdi ben haftalık yaptım. 5 kilo olarak koydum hedeflerimi aylık. Sabah kahvaltısında sağlam yapıp akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum benim gündüz sıkıntı yok akşamı zor geçiriyorum. Bozduğum zamanda zaten akşam saatlerinde oluyor
canım bende aylık 5 kilo hedefliyorum ama bu ay olmadı. Bu 80ler çok dirençli çıktı. Bide benim kaçamağım çok oldu. Doğum günü yılbaşı derken yedim. Ama şimdi artık full konsantreyim

Sağlık olsun senden de beklentiyi yükselttim haftaya :KK66:
Arkadaşlar sporları kontrol edecek bir gönüllü arkadaşımız var mı. Hiç spor yapmayan 0 puanda kalanlara ceza verelim

Elifcig93 Elifcig93
kitapzede kitapzede
@asliayet
suukaa suukaa
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
wendy wendy
ada81 ada81
zeyneppk zeyneppk

İzindeki arkadaşlar
madamhd madamhd
Z zeyas
B Baharyagmuru35
Su perisi86 Su perisi86
asya_01 asya_01

Spor yarışmasına katılacak mısınız?
Biri daha destek çıkarsa yapabilirim, çocuklarda fırsat kalmıyor ama biri destek çıksın bana.
Elifcig93 Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım :halay:

kitapzede kitapzede bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir :halay:

suukaa suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme :halay:

ada81 ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta :halay:

zeyneppk zeyneppk beni geçeceksin diye korkuyorum sen yavaş ver sana 71,4 yazdım :halay:

Ya spor yapar suyu bol içersem gelir Anka’m.

Şimdi de ben hasta yatıyorum kızım bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz... öksürük ve ateş var ikimizde de ..gelemiyorym buraya bilginiz olsun kızlar..
ayy artık geçsin şu hastalık. Çok geçmiş olsun canım

Bu hafta hedef vermedin bak sabit kaldım. Önceki hafta 83.5 dedin tam 83.5 geldim. Yaparım evelallah 🤩🤩 ben bu hafta güzel kilo vereceğim inş.

Anka Anka canım bende spor yarışmasına katılmayayım. Oğluşa uyku eğitimine başlayacağım. İş başlamadan önce bu 15 gün AZcık yoğunum.

Biri daha destek çıkarsa yapabilirim, çocuklarda fırsat kalmıyor ama biri destek çıksın bana.
Bir gün sen yap bir gün ben o zaman olur mu?
Mesela Cuma-Pazartesi-çarşamba senin olsun
Cumartesi,Pazar, Salı, Perşembe benim :D ya da başka nasıl yapabiliriz bilemedim 😅
Ya spor yapar suyu bol içersem gelir Anka’m.
Yap canım ya her az az da olsa bişeyler yap verelim kiloları :halay:
Ben evin içinde yürüyüş yapacağım hastayım zaten bu hafta çok ağır yapamam :hasta:

Evet seni gecicem 🤪🤗

Back