- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahin pekmez şeklinde tüketiyordum. Sabah kahvaltı da 1 yada 2 tatlı kaşığı kadar.Ay inşallah yaa
Ben dün akşam başladım da
Nasıl kullandınız acaba miktar olarak
Yeme şekli? Sade olarak tatlı kaşığı yedim ben 2 kaşık
oooo rakibemmmm harikasın. Ben sabitim@Anka
Geçen hafta : 65.00
Bu hafta : 63.900
Giden: 1.100
Ankacım yüzdemi hesaplayabilirmisin bu haftalık.. şuan kızımla uğraşıyorum.❤❤❤
ooo harikasın. canım sakın kilo alıp dönme. Sana yetişmeye çalıştıkça kaçıyorsun maşallahSlm kızlar dün misafirlerim geldi şuan kahvaltı hazırlıyorum inş elimden geldiği kadar dikkat edicem çünkü ilk istediği rakama ulaştım kaybetmek istemiyorum. @Anka cnm ben izine ayrılcaktım unutma
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.5
Aradaki fark -800
En yakın zmaanda 7 ile başlayan bir rakamla aranıza döncem inş kızlar. Hepinizi öpüyorum![]()
Ayy maşallah. Çok iyi gidiyorsun sıra 6lara geldi. Hadi hayırlı olsunGunaydınnn
oğlum ılk karnesını aldıoraya gıttım geldım. Gıtmeden tartılmstım
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 70.3
Fark 1100 gr
Insallah haftaya 6 lı rakamları gorurum 3 sene ardından![]()
Bende sabit geldim. Ve şişim anlamadım regl olacağım sanırım. İzne neden ayrılıyosun canım. Dikkat et izindeyken kilo alma. Süper gidiyorsunBen sabitim bu hafta. Aslında eksiye geçerdim ama yarın regl günüm ve karnım şiş@Anka beni izne ayırırsın canım.
Eki Görüntüle 2577700
Çok geçmiş olsun canım. Şu kış günü niye pencere falan siliyorsun. Ay sen kendine hiç dikkat etmiyorsun.Günaydın kızlar. Ben üşütmüşüm galiba çok fena hasta oldum. Sağlık ocağına gidip gelicem gelince sonuçlara bakacağım![]()
her eksi güzeldir. Canım çok zayıfladın az gitmesi normal.Günaydın,
Hayırlı Cumalar,
59,4 .... Daha fazla bekliyodum. Şaşırdım aslında.
59,6/59,4/0,2/0,33
harika gidiyorsun canım. Maşallah.Misafirlerim gelmeden tartildim regliyim yinede fena degil
Gecen cuma : 73.1
Bugun : 72.2
Fark : -900 gr
Yuzde % 25 gibi birsey cikti @Anka cim sende hesaplarmisin
Keşke takımda olsaydım canım. Süper eksiyle geldinGünaydın hayırlı cumalar ❤
Gecen hafta 79
Bu hafta 77
Aslında pazartesi 76.9 güncel kilomdaydim spor yapamadim bu hafta
Ins haftaya daha güzel sonuçlaralırım
Hayırlı cumalar
Tebrikler canım kilon azaldikca az az gider yagda azalıyor sonucta mezununa az kaldi 'ne güzel
Süpersin canım tebrikler![]()
Kilon az canım gayet iyi gitmiş bence
Harikasın canım1,
Fazlalığı atmışsın haftaya güzel bir eksiyle gelirsin
Oo ada sahalara geri döndü harikasın canım![]()
Teşekkür ederim kizlarher eksi güzeldir. Canım çok zayıfladın az gitmesi normal.
harika gidiyorsun canım. Maşallah.
Keşke takımda olsaydım canım. Süper eksiyle geldin
Hayırlı cumalar
Tebrikler canım kilon azaldikca az az gider yagda azalıyor sonucta mezununa az kaldi 'ne güzel
Süpersin canım tebrikler![]()
Kilon az canım gayet iyi gitmiş bence
Harikasın canım1,
Fazlalığı atmışsın haftaya güzel bir eksiyle gelirsin
Oo ada sahalara geri döndü harikasın canım![]()
Teşekkür ederim kizlarher eksi güzeldir. Canım çok zayıfladın az gitmesi normal.
harika gidiyorsun canım. Maşallah.
Keşke takımda olsaydım canım. Süper eksiyle geldin
Haftaya guzel gider canim
olsun canım artı olmasın da sabit olsun
bende kaç gündür dikkat ediyorum ama olmadı neyse haftaya süper oluruz inşallahKızlar, bu hafta bi ara kriz bi ara moral bozukluğuyla hiç umduğumu alamadım tartıdan. Kaçamak vs yok dünde aç uyudum resmen ama 100 gr bile eksi olmamış çok üzüldümbende sabitler listesindeyim neden böyle olduk ki.
Canım Eylül annelerinde şimdi okudum. Göğsünü sıktığında süt hiç gelmiyor mu?Ay inşallah yaa
Ben dün akşam başladım da
Nasıl kullandınız acaba miktar olarak
Yeme şekli? Sade olarak tatlı kaşığı yedim ben 2 kaşık
Bende sabit geldim. Ve şişim anlamadım regl olacağım sanırım. İzne neden ayrılıyosun canım. Dikkat et izindeyken kilo alma. Süper gidiyorsun
Insallah cok heyecanlıyım bıde anka gıbı takılıyomuşumÇok az kalmış tebrik ediyorum![]()
Tammm 3 yıl oldu 6 yı gormeyelı ozledımHiç yerinde duramıyorsun ki temizlik yaparken üşüttün muhtemelengeçmiş olsun canım
Vayy harikasınhaftaya 6lar geliyor
![]()
Sabıt kalman artı kalmandan ıyıdır. Hıııc moralını bozma ben 5 aydır bır ılerı bı gerı derken toplam 10 kılo vermışım bu surecte. 10 kılo da alabılırdım ama yavasta olsa verdım. Sen bıde emzırıyosun lohusa sayılırsın rahat ol ❤Günaydın Kızlar. Ben sabitim 83.5
Ya feci bir şişliğim var üzerimde anlamadım. Aslında zayıfladım ama tartıda değişiklik yok. Çünkü olmayan pantolonum bütün itibariyle oldu üzerime. İnş haftaya süper bir eksiyle gelicem
Ayy maşallah. Çok iyi gidiyorsun sıra 6lara geldi. Hadi hayırlı olsun
Uzulme kılo almandan daha ıyıdır yeter kı vazgecmeKızlar, bu hafta bi ara kriz bi ara moral bozukluğuyla hiç umduğumu alamadım tartıdan. Kaçamak vs yok dünde aç uyudum resmen ama 100 gr bile eksi olmamış çok üzüldümbende sabitler listesindeyim neden böyle olduk ki.
Sabit kalsan yeter bence. Sen yaparsın. Merak etmeAblamlar gelecek bugün canım. İki hafta bendeler diyet yapamam bu süreçte. İlla ki kilo alırım ama inşallah 80lere çıkmam![]()
Tabi canım çok haklısın. Çok şükür az da olsa verdik. Gerçi bende 8 kilo verdim. Hiç az değil. Hele 10 kilo hiç az değil maşallahInsallah cok heyecanlıyım bıde anka gıbı takılıyomuşum
Tammm 3 yıl oldu 6 yı gormeyelı ozledım
Sabıt kalman artı kalmandan ıyıdır. Hıııc moralını bozma ben 5 aydır bır ılerı bı gerı derken toplam 10 kılo vermışım bu surecte. 10 kılo da alabılırdım ama yavasta olsa verdım. Sen bıde emzırıyosun lohusa sayılırsın rahat ol ❤
hepımız saglıklı olalım ınsallah
Uzulme kılo almandan daha ıyıdır yeter kı vazgecme
Aman dikkat et, ne güzel verdin bak almak çok kolay.Ablamlar gelecek bugün canım. İki hafta bendeler diyet yapamam bu süreçte. İlla ki kilo alırım ama inşallah 80lere çıkmam![]()
Evet artı değilim şükür. İnsan yine de motive olmak için 100 gr da olsa eksi istiyor işte.Insallah cok heyecanlıyım bıde anka gıbı takılıyomuşum
Tammm 3 yıl oldu 6 yı gormeyelı ozledım
Sabıt kalman artı kalmandan ıyıdır. Hıııc moralını bozma ben 5 aydır bır ılerı bı gerı derken toplam 10 kılo vermışım bu surecte. 10 kılo da alabılırdım ama yavasta olsa verdım. Sen bıde emzırıyosun lohusa sayılırsın rahat ol ❤
hepımız saglıklı olalım ınsallah
Uzulme kılo almandan daha ıyıdır yeter kı vazgecme
Bır oncekı yazdıgım sanaydı alıntı yapmamısımTabi canım çok haklısın. Çok şükür az da olsa verdik. Gerçi bende 8 kilo verdim. Hiç az değil. Hele 10 kilo hiç az değil maşallah![]()
Illa kı vermek daha hıssettırıyor. 1 hafta kacamaksız sayac baslat bak bakalım 1 kılodan fazla gıderAman dikkat et, ne güzel verdin bak almak çok kolay.
Evet artı değilim şükür. İnsan yine de motive olmak için 100 gr da olsa eksi istiyor işte.