• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay inşallah yaa
Ben dün akşam başladım da
Nasıl kullandınız acaba miktar olarak
Yeme şekli? Sade olarak tatlı kaşığı yedim ben 2 kaşık
Tahin pekmez şeklinde tüketiyordum. Sabah kahvaltı da 1 yada 2 tatlı kaşığı kadar.
@Anka
Geçen hafta : 65.00
Bu hafta : 63.900
Giden: 1.100
Ankacım yüzdemi hesaplayabilirmisin bu haftalık.. şuan kızımla uğraşıyorum.❤❤❤
oooo rakibemmmm harikasın. Ben sabitim 🤣🤣 valla süper vermişsin.
Slm kızlar dün misafirlerim geldi şuan kahvaltı hazırlıyorum inş elimden geldiği kadar dikkat edicem çünkü ilk istediği rakama ulaştım kaybetmek istemiyorum. @Anka cnm ben izine ayrılcaktım unutma 😍
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.5
Aradaki fark -800

En yakın zmaanda 7 ile başlayan bir rakamla aranıza döncem inş kızlar. Hepinizi öpüyorum 😍😍
ooo harikasın. canım sakın kilo alıp dönme. Sana yetişmeye çalıştıkça kaçıyorsun maşallah 🧿 ben hala 83.5um 😭😭😭

Gunaydınnn
oğlum ılk karnesını aldı 😍 oraya gıttım geldım. Gıtmeden tartılmstım
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 70.3
Fark 1100 gr 🙅🙆🙇💁
Insallah haftaya 6 lı rakamları gorurum 3 sene ardından 💪💃
Ayy maşallah. Çok iyi gidiyorsun sıra 6lara geldi. Hadi hayırlı olsun

Ben sabitim bu hafta. Aslında eksiye geçerdim ama yarın regl günüm ve karnım şiş :işsiz: @Anka beni izne ayırırsın canım.

Eki Görüntüle 2577700
Bende sabit geldim. Ve şişim anlamadım regl olacağım sanırım. İzne neden ayrılıyosun canım. Dikkat et izindeyken kilo alma. Süper gidiyorsun

Günaydın kızlar. Ben üşütmüşüm galiba çok fena hasta oldum. Sağlık ocağına gidip gelicem gelince sonuçlara bakacağım 🤕
Çok geçmiş olsun canım. Şu kış günü niye pencere falan siliyorsun. Ay sen kendine hiç dikkat etmiyorsun.

Günaydın,
Hayırlı Cumalar,
59,4 .... Daha fazla bekliyodum. Şaşırdım aslında.:KK57:
59,6/59,4/0,2/0,33
her eksi güzeldir. Canım çok zayıfladın az gitmesi normal.
Misafirlerim gelmeden tartildim regliyim yinede fena degil

Gecen cuma : 73.1
Bugun : 72.2
Fark : -900 gr
Yuzde % 25 gibi birsey cikti @Anka cim sende hesaplarmisin
harika gidiyorsun canım. Maşallah.
Günaydın hayırlı cumalar ❤

Gecen hafta 79
Bu hafta 77
Aslında pazartesi 76.9 güncel kilomdaydim spor yapamadim bu hafta
Ins haftaya daha güzel sonuçlaralırım
Keşke takımda olsaydım canım. Süper eksiyle geldin

239F1DBA-3558-4981-917E-411002D48EC1.webp

Regl dolayısıyla sabitim çok şükür 🤲🏻

Hayırlı cumalar
Tebrikler canım kilon azaldikca az az gider yagda azalıyor sonucta mezununa az kaldi 'ne güzel 🤗🤗

Süpersin canım tebrikler 🤗🤗
Kilon az canım gayet iyi gitmiş bence:KK9::KK9:

Harikasın canım:KK9::KK9: 1,

Fazlalığı atmışsın haftaya güzel bir eksiyle gelirsin:KK9:

Oo ada sahalara geri döndü harikasın canım :KK9::KK9::KK9:

Teşekkür ederim kizlar 😘 toplamda 5.5 gitti 💪👏👏

Hayırlı cumalar
Tebrikler canım kilon azaldikca az az gider yagda azalıyor sonucta mezununa az kaldi 'ne güzel 🤗🤗

Süpersin canım tebrikler 🤗🤗
Kilon az canım gayet iyi gitmiş bence:KK9::KK9:

Harikasın canım:KK9::KK9: 1,

Fazlalığı atmışsın haftaya güzel bir eksiyle gelirsin:KK9:

Oo ada sahalara geri döndü harikasın canım :KK9::KK9::KK9:

Teşekkür ederim kizlar 😘 toplamda 5.5 gitti 💪👏👏

Eki Görüntüle 2577718

Regl dolayısıyla sabitim çok şükür 🤲🏻
olsun canım artı olmasın da sabit olsun
Kızlar, bu hafta bi ara kriz bi ara moral bozukluğuyla hiç umduğumu alamadım tartıdan. Kaçamak vs yok dünde aç uyudum resmen ama 100 gr bile eksi olmamış çok üzüldüm 😔 bende sabitler listesindeyim neden böyle olduk ki.
bende kaç gündür dikkat ediyorum ama olmadı neyse haftaya süper oluruz inşallah

Ay inşallah yaa
Ben dün akşam başladım da
Nasıl kullandınız acaba miktar olarak
Yeme şekli? Sade olarak tatlı kaşığı yedim ben 2 kaşık
Canım Eylül annelerinde şimdi okudum. Göğsünü sıktığında süt hiç gelmiyor mu?

Çok az kalmış tebrik ediyorum :KK9:
Insallah cok heyecanlıyım bıde anka gıbı takılıyomuşum 😂
Hiç yerinde duramıyorsun ki temizlik yaparken üşüttün muhtemelen:hasta: geçmiş olsun canım

Vayy harikasın 😍 haftaya 6lar geliyor :rolleyes::KK9::KK9::KK9:
Tammm 3 yıl oldu 6 yı gormeyelı ozledım 😂
Günaydın Kızlar. Ben sabitim 83.5
😭😭😭
Ya feci bir şişliğim var üzerimde anlamadım. Aslında zayıfladım ama tartıda değişiklik yok. Çünkü olmayan pantolonum bütün itibariyle oldu üzerime. İnş haftaya süper bir eksiyle gelicem
Sabıt kalman artı kalmandan ıyıdır. Hıııc moralını bozma ben 5 aydır bır ılerı bı gerı derken toplam 10 kılo vermışım bu surecte. 10 kılo da alabılırdım ama yavasta olsa verdım. Sen bıde emzırıyosun lohusa sayılırsın rahat ol ❤
Ayy maşallah. Çok iyi gidiyorsun sıra 6lara geldi. Hadi hayırlı olsun
💃💃💃💃hepımız saglıklı olalım ınsallah
Kızlar, bu hafta bi ara kriz bi ara moral bozukluğuyla hiç umduğumu alamadım tartıdan. Kaçamak vs yok dünde aç uyudum resmen ama 100 gr bile eksi olmamış çok üzüldüm 😔 bende sabitler listesindeyim neden böyle olduk ki.
Uzulme kılo almandan daha ıyıdır yeter kı vazgecme

Sabıt kalman artı kalmandan ıyıdır. Hıııc moralını bozma ben 5 aydır bır ılerı bı gerı derken toplam 10 kılo vermışım bu surecte. 10 kılo da alabılırdım ama yavasta olsa verdım. Sen bıde emzırıyosun lohusa sayılırsın rahat ol ❤

Tabi canım çok haklısın. Çok şükür az da olsa verdik. Gerçi bende 8 kilo verdim. Hiç az değil. Hele 10 kilo hiç az değil maşallah 🧿

Ablamlar gelecek bugün canım. İki hafta bendeler diyet yapamam bu süreçte. İlla ki kilo alırım ama inşallah 80lere çıkmam:olamaz:
Aman dikkat et, ne güzel verdin bak almak çok kolay.

Evet artı değilim şükür. İnsan yine de motive olmak için 100 gr da olsa eksi istiyor işte.

8 kılo masallah hemdekucucuk bebegınle. Benım ıkızler kucukken ben gıdıp gelıp yıyodum 😂
Dun ıkızın bırını aldım kucağıma aynanın karsısında oynuyoduk 11 kılo var bebe. 15 dakıkada bı yoruldum terledım nefes nefese kaldım.. sonra kendıme 5 ay once bu bebe kadar yuku sureklı ustunde gezdırdın aylarca... oysa kı ne cok hafıflemısım 😕 elıne 8 kılo al ınan 1 saat tasıyamazsın durdukca agırlasıyor yuk

Tabi canım çok haklısın. Çok şükür az da olsa verdik. Gerçi bende 8 kilo verdim. Hiç az değil. Hele 10 kilo hiç az değil maşallah 🧿
Bır oncekı yazdıgım sanaydı alıntı yapmamısım 😂
Aman dikkat et, ne güzel verdin bak almak çok kolay.

Evet artı değilim şükür. İnsan yine de motive olmak için 100 gr da olsa eksi istiyor işte.
Illa kı vermek daha hıssettırıyor. 1 hafta kacamaksız sayac baslat bak bakalım 1 kılodan fazla gıder

Back