olabilirmişDüşsün mü yani anlamadım ki
Saol canım.Geçmiş olsun canım
As canım. İyiyiz şükür sen nasılsın?Selam arkadaşlar nasılsınız.
Sağol canım İyi olmaya çalışıyorum . Bu ara yine boşladım diyeti ve sporuAs canım. İyiyiz şükür sen nasılsın?
Valla şu an mezun olduğumu düşündüm kim kaptan olacakolabilirmişsenin için söylemiyorum tabiki de hareket olurmuş gerçekten noluyor?
Saol canım.
Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsınSelam arkadaşlar nasılsınız.
Sağol canım İyi olmaya çalışıyorum . Bu ara yine boşladım diyeti ve sporu. Yeniden diyete başlamalıyım. Yoksa kilo alırım.
bende tam bana takıl hayatını yaşa dicektim.Kızlar şekersiz 21 güne ben de katilsam
Aaa aşk olsun senden kurtulmak gibi bir niyetim yok. Öyle olsaydı grup kurulduğunda takıma girmek için beklemezdim. Sana kanım çok ısındı.Valla şu an mezun olduğumu düşündüm kim kaptan olacakvarsa gönüllü hemen vereyim hiç bir şey olmuyor canım aynen devam ediyorsun üzgünüm benden kurtuluş yok
Teşekkür ederim canım yeniden diyete başlamanın heyecanını yaşıyorumHoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Tamam canım her gün şekersiz günümü yazacağımbende tam bana takıl hayatını yaşa dicektim.
Aaa aşk olsun senden kurtulmak gibi bir niyetim yok. Öyle olsaydı grup kurulduğunda takıma girmek için beklemezdim. Sana kanım çok ısındı.kaç senedir foruma tek tük yazan ben burada mesaj canavarı oldum
OleyyyTamam canım her gün şekersiz günümü yazacağım
Oleyyyhadi bakalım var mı artıran?
İyi geceler
İyi geceler. Yarın akşam geleceğim
Hadi bakalım yarış başladııııkaptanım Cuma günü artı gelmek istiyorsun galiba. Sen yersen bende yerim (yok yok ben yemem feci motiveyim şu an)
ne zaman kızdın ne dedin ki?
Varım tabiki. (Deyip yenildi)
Yarisa gec basladinizHadi bakalım yarış başladıııı🖒🖒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?