- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Biliyorum canım. Ben takılıyorum. Ama AZcık kızsan iyi olur sanki.Yok ya abartma gelmezsen sevinirim gelirsen de canın sağolsunben artı geldiniz diye ne zaman kızdım. Devamlı gelmeyin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım. Ben takılıyorum. Ama AZcık kızsan iyi olur sanki.Yok ya abartma gelmezsen sevinirim gelirsen de canın sağolsunben artı geldiniz diye ne zaman kızdım. Devamlı gelmeyin
![]()
Sol taraftan biri hadi çikolata ye yarından itibaren şekersize başla diyor, sağ taraftan biri yeme pişman oluyorsun sonra diyor ben de iki arada kaldımÇikolatayı az daha küçük yazsaydın bence. Hala okunuyorcanım seni de şekersiz 21 Güne davet ediyorum
Ben yazdan közleyip buzluğa attım ...haftalık çıkarıyorum..geçen sene kırmızı biberi 21 tl den alıyordum kışın.. bu yaz közleyip attım doldurdum şuan fiyat 6 tl burada boşuna yaptın diyor eşimAfiyet olsun canım
Bimde kırmızı biberde indiril vardı 4 TL idi kilosu menüyü okuyunca aklıma geldi![]()
Kızdım gördüm günümü daha da kimseye bişey demem benBiliyorum canım. Ben takılıyorum. Ama AZcık kızsan iyi olur sanki.![]()
Sen sağı dinle yeme canım biliyoruz tatlarını sonrası hep pişmanlıkSol taraftan biri hadi çikolata ye yarından itibaren şekersize başla diyor, sağ taraftan biri yeme pişman oluyorsun sonra diyor ben de iki arada kaldım![]()
Canım diyet uzun bir maraton senin kararlılığına azmine bağlı ama 1 ayda daha küçük hedefler koy kendine ...boşver sosyal çevreyi sen sağlıkla ver kilonu... önemli olan diyetten bıkmamakBen 80 lerde cebelleşiyorum ilk hedefim 31 ocak doğum günüm 75 hayal ediyorum. 14 şubatta eşimin çok yakın iş arkadası evleniyor butun arkadaşları eşleriyle orda olacak. 72 yi görmeyi istiyorum. Yapabilirmiyim sizce yaa. Azıcık destek verin
Hadi gel yarışalım cumaya kadar kim fazla kilo verecekValla süpersin. Bu azimle halledersin tabiki. Merak etme arkandayız
ooo harikasın. Darısı bana.Anka benden çok korkuyor şu an. Ama bende eksi gelicem o gün ☺
Hiç görmedik ki 2 kare çikolatayıKahvaltı 11:30
Marul maydanoz havuç kapya limon
2 yk lor
Çavdarlı ekmekten tost
14:30 2 mandalina 2 kare çikolata
Akşam 17:00 5 yk pırasa 1 sb yoğurt
20:00 2 dilim portakal
2 lt su
Aynen ya yiyince de mutlu olamıyoruz ne hale geldikSen sağı dinle yeme canım biliyoruz tatlarını sonrası hep pişmanlık![]()
kaptanım Cuma günü artı gelmek istiyorsun galiba. Sen yersen bende yerim (yok yok ben yemem feci motiveyim şu an)Sol taraftan biri hadi çikolata ye yarından itibaren şekersize başla diyor, sağ taraftan biri yeme pişman oluyorsun sonra diyor ben de iki arada kaldım![]()
ne zaman kızdın ne dedin ki?Kızdım gördüm günümü daha da kimseye bişey demem ben![]()
Varım tabiki. (Deyip yenildi)Hadi gel yarışalım cumaya kadar kim fazla kilo verecek![]()
İstediğin kiloya in sonra keyifle ye.Aynen ya yiyince de mutlu olamıyoruz ne hale geldik![]()
Hem sen şekersiz 21 günde değilmisin?Sol taraftan biri hadi çikolata ye yarından itibaren şekersize başla diyor, sağ taraftan biri yeme pişman oluyorsun sonra diyor ben de iki arada kaldım![]()
Neden yoklardi ay ben cok aglardimBenim düğünümde bile ailem yoktu.Kolay gelsin canım en azından nişanlının olduğu şehir. Hepsi bi şekilde olur boşuna evham yapmışım dersin
![]()
Düşsün mü yani anlamadım kiAnka canım bide öylesine aklıma geldi. İstediğiniz kiloya inince yani mezun olunca kaptanlığınız düşüyor mu? Bence çok keyifli olur
![]()
Yemiyorum yemiyorumkaptanım Cuma günü artı gelmek istiyorsun galiba. Sen yersen bende yerim (yok yok ben yemem feci motiveyim şu an)
ne zaman kızdın ne dedin ki?
Varım tabiki. (Deyip yenildi)![]()
Öylemiydim hatırlamıyorum ki yemedim zaten bozulmamıştırHem sen şekersiz 21 günde değilmisin?
Geçmiş olsun canımAyyy çok boş mu konuştum ne? Büyük oğlum ateşlendi uyanıp uyanıp beni istiyor babayı kabul etmiyor