selam güzeller, haftasonu bu kadar arkadaşımızı görmek ne güzel ya.. şimdik sırayla cevap yazmaya çalışayım.
Tuğçe cim canım maşallah ki ne maşallah sana. Gerçekten azmin, kararlılığın hepimize örnek olmalı. Ben kendi adıma kendimden utandım doğrusu. Bunca zamandır aynı kilolarda gezinip duruyorum. Sen birkaç ay içinde inanılmaz yol katettin. Helal olsun. Mezuniyet durumunu ben bir Püsküüt ile konuşayım. Sanırım öyle bir opsiyonumuz vardı.
Firuzem önce bir abla kızması sana. 5 ay önce ayrıldıysan ne arıyor bakim anası halası danası senin MSN'de engelle gitsin bebeğim. Ne üzecen, gercen kendini. yok öyle bir daha mı erkek töbe lafları filan. Geçmişe mazi diyeceksin alacağın dersleri alacaksın ve bitireceksin. Önündeki kocaman ve güzel bir hayatı bir erkeğe endekslemenin manası var mı? Yazık yani.
Yediklerin güzel okulun düzene girsin sabah daha erken kalkıp daha düzenli yemeye başlarsın inşallah.
Günlük spor bildirimi zaten istediğimiz şeylerden biri. Ama malum benim gibi poposunu kaldıramayan ve sonuç olarak böyle bir giriş yapmayanlar da var (galiba bir tek ben varım :))). Yarışma fikri ise bazen insanın hırslanması için ek birşeylere gereksinimi oluyor. Topluca takımda yarış değil de örneğin iki kişi kendi arasında bir haftalık bir sürede böyle bir yarış düzenleyebilir. Hani duraklama döneminde olanlarımız vs böylece bu durgunluğu atabilir. Örneğin ben şimdiye kadar böyle birşey istemedim. Hatta yarışmanın motivasyonumu daha kötü etkileyeceğini düşünüyordum. Ama uzun süreli duraklama döneminde olunca böyle bir fikir bana cazip gelmeye başladı. Kendimi bir sirkeleyebilsem devamı gelecek. neyse işte bu da aklımdaki fikirdi.
Cimcime cim maşallah nickin çok uymuş sana. Gerçekten çok hoş birisin. Arkadaşların yazısını okuyunca resimlerine baktımda. Boylu poslusun da. Hadi bakalım güzellik sen de güzelce kilolarını ver. Bu arada şu andaki kilonla da bir resmin olsun. Özellikle çektir. Üzerinde vücut hatlarını en belli edecek kıyafetlerle.. İnanılmaz motivasyon sağlıyor. Ben yarışmaya ilk girdiğimde çektirmiştim (ki ben de foto makinelerinden bucak bucak kaçan biriydim) sonra haziran da 8 kilo vermiş halimle çektirdim ve arkadaşlarla paylaştım. Gelen yorumlar destekler inanılmazdı benim için. Şimdi de ara ara o resimlere bakarım, nereden geldiğimi unutmamak için. Bunu tüm arkadaşlara öneriyorum. Hepiniz boydan bir fotoğrafınızı çekin. Kilo verdikçe çekmeye devam edin. Resimleri yan yana koyunca resmen beyninizde şimşek çakıyor.
Tuğçe cim senin de böyle başlangıç ve şimdiki halinin fotoğralfları varsa paylaşır mısın bizimle. İnan çok motive edici oluyor.
Şebnem cim ve Baby_nurse koç olarak kimi istersiniz, neler düşünüyorsunuz koçluk konusunda. Ayrıca belirtmeliyim ki koçun etkili olabilmesi için günlük paylaşımın çok düzenli olması gerekiyor. Şebnemin paylaşımı bu konuda iyi ama baby cim sen çok az katılımda bulunabiliyorsun. Nöbetlerin, iş yaşamının etkilediğini biliyorum. Bunu aşabilmek için birşeyler geliyor mu aklına. Bak katılımda bulunamadıkça yeme düzenin de bozuluyor. Günlük yazabilsen yediklerini sadece ne kadar çok yedim diye düşünmez, neler yediğini birebir görebilirdin belki. Bu da sana bir iç disiplin sağlayabilirdi. Aklına koyduğunda yapabileceğine inanıyorum ama kısırdöngünü kırmak için ne yapabileceğini sen bulmak zorundasın. Ben sana gelip her gün yazacaksın yoksa çıkarsın desem, anlamsız. yapabilecek olsan zaten yapabileceğine inanıyorum. O yüzden senden ricam bir şartlarını düşün, neler yapabileceğini bir tart. Eminim durum o kadar da çözümsüz değildir. sadece şu anda göremiyor olabilirsin çözümü.
Evet koç isteyen arkadaşlar birbirinize koçluk da yapabilirsiniz. Ne dersiniz? Aklınızdakileri dökülün bakalım. Biz de ona göre yöntemler geliştirelim.
Bu hafta sonuncu olduk ona göre bir hafta daha sonunculuk yok tamam mı? sonuncu olmamız demek hepimizin yerinde saydığı veya gerilediği anlamına geliyor. Bırakmayın ipin ucunu, yoksa tümden gidiveriyor. Tecrübeyle sabittir :)))