Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

fiyuce sende boşver canım ben senin yerine olsam nispet olsun diye biriyle resim çektirir bende onlara mail atardım...ben biraz fenayım galiba:jeyyar::jeyyar:

Firuzem önce bir abla kızması sana. 5 ay önce ayrıldıysan ne arıyor bakim anası halası danası senin MSN'de engelle gitsin bebeğim. Ne üzecen, gercen kendini. yok öyle bir daha mı erkek töbe lafları filan. Geçmişe mazi diyeceksin alacağın dersleri alacaksın ve bitireceksin. Önündeki kocaman ve güzel bir hayatı bir erkeğe endekslemenin manası var mı? Yazık yani.
Yediklerin güzel okulun düzene girsin sabah daha erken kalkıp daha düzenli yemeye başlarsın inşallah.
Günlük spor bildirimi zaten istediğimiz şeylerden biri. Ama malum benim gibi poposunu kaldıramayan ve sonuç olarak böyle bir giriş yapmayanlar da var (galiba bir tek ben varım :))). Yarışma fikri ise bazen insanın hırslanması için ek birşeylere gereksinimi oluyor. Topluca takımda yarış değil de örneğin iki kişi kendi arasında bir haftalık bir sürede böyle bir yarış düzenleyebilir. Hani duraklama döneminde olanlarımız vs böylece bu durgunluğu atabilir. Örneğin ben şimdiye kadar böyle birşey istemedim. Hatta yarışmanın motivasyonumu daha kötü etkileyeceğini düşünüyordum. Ama uzun süreli duraklama döneminde olunca böyle bir fikir bana cazip gelmeye başladı. Kendimi bir sirkeleyebilsem devamı gelecek. neyse işte bu da aklımdaki fikirdi.

Kızlar halasıyla 1snedir görüsmüyorduk..gecen halası benim eski sevgiliye (emre) facebookla ilgili bisi sormus.. oda bana gönderdi ben de yok sen anlatsana diye...haliyle yeni msnimi almıs oldu..simdi tanısmısız görüsmüsüz okadar engellemek de ayıp olacak...dogrusu bi tarafım hla vazgecemedigi icin böyle oluyor sanırım:KK43: koca4 yıl ya az da degil...hala hayatımızda kimseler yok..bi inat bitti geri dönmemeye de inat ediyor...en iyisi ben sakin kalayım...halası da sanırım tekrar aramızı yapmaya calısıyor da oynadıgı kisi yanlıs... yegenine anlatması lazım durumu..sanki terkeden benmisim gibi herkes benim üstümde... aman ya offf:KK43:

açım açım açım ama yemicem.kilo kaybımda yok gibi, kendimi sevmem için zayıflamam gerekiyor.beceremem diye korkuyorum.ama göreceksiniz başarıyla istediğim kiloya ulaşacam.

cnm açken tabiki yiceksin...esas tokken yememen lzım...eger acken yemezsen yedigin seyler direk kilo olarak geri döner sana...salatalık domates böyle kalorisi az seyler ye aralarda ... hem kilo almazsın hem de bunye depolamaya gecmezyerimseniben

bugun lapa yapıyorum...dün gece dayanamayıp patlamıs mısır yedim:eek:
sirkeli suyumu ictim yogurtlu lapamı yedim... okadar...arada meyve yerim... mujk öptüm hepinizi:1hug:a.s.

bayanlar herkese merhabalar biraz rahatsızdım ama tartıya çıkınca keyfim yerine geldi.100,5 olmuşum.cumaya kadar kaç olucam bakalımhihoyyyt

kalkınca elmalı limonlu suyumu içtim.sabah 1 haşlanmış yumurta bir dilim beyaz peynir ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim.arada 1 tane muz yedim.şimdi gene elmalı limonlu suyumu içiyorum.akşamda lahana yaptım kendime onu yicem.belki gece acıkırsam 1 etimekle azıcık peynir yerim.çok olur mu sizce.

İşte uzmanların önerdiği, ünlü isimlerin hızlı kilo vermelerini sağlayan püf noktaları..

- Karbonhidratlar ile yağlı gıdaları karıştırmayın.
- Yarım saat yürüyün ve 5-10 dakika ağırlık çalışın.
- Mutlaka kahvaltı edin.
- Fındık yiyin ancak fazla kaçırmayın.
- Regl döneminden 2 hafta önce egzersiz yapmaya başlayın.
- Stresi hayatınızdan uzak tutarak daha az tatlı yiyin.
- Proteinli gıdalar tüketin.
- Zayıflığına dikkat eden kişilerle arkadaşlık edin.
- Bol bol ağırlık kaldırın
- Diyet yapmayan arkadaşlarınızla yemek yiyecekseniz programınıza sadık kalarak ilk siz sipariş verin.
- Dengeli ve düzenli beslenin.
- Uzun süre diyet içecek tüketmek kilo aldırabiliyor. Bu nedenle tüketmeyin.
- Kendinize güvenin, metabolizmanız hızlı çalışsın.
- Düzenli uyuyun.
- Tabağınızdakilerin 1/4'ünü bitirdikten sonra 20 dakika ara verin. - Bol su için.
- Diyetinize uygun yiyecekleri seçin, içindekileri dikkatli okuyun.
- Günde iki kez yağ oranı düşük süt ve süt ürünleri tüketin.
- Diyet yaparken sert, çiğnenmesi zor besinleri tercih edin.
- Yemekten önce sirke için.
- Yiyecekler ayırmayın.
- Greyfurtun kokusu göbek çevresi yağın yakılmasını hızlandırıyor. Greyfurt koklayın.
- Yemek yememek için kendinizi oyalayın.

mynet​

sabah yarım lt ye yakın madonoz suyu içtim kahvaltı yapmadım öglen 2 kase patlıcanlı köfte yedim yalnız köfte derken etli degilbulgurlu akşam yemek yemedim amaçayın yanında birkaçtane gofret yedim bukadarrrr

Selam güzeller.
Koçluk işi güzel daha bir ortaya çıkmış galiba. O zaman cimcime ve sebnem siz birbirinizin koçu olmaya ne dersiniz? Demet ve Firuze de birbirinize koçluk yapabilir misiniz örneğin. baby ben de istersen sana koçluk yapayım. Ha tabi bu demek değil ki eşleşenler dışında ilgi/dikkat/yorum yapmayacağız. Sonuç olarak biz bir takımız, koçun burdaki etkisi daha sıkı takip etme, gerektiğinde fırça, gerektiğinde destekle her daim yanında olma. Tabi koç da bu arada kendisine dikkat edecek (tir diye umuyorum. En azından benim açımdan öyle olmalı :). hani lafımız var ya ele verir talkımı kendi yutar salkımı olmasın durumumuz). Ne dersiniz?
Bu arada arkadaşlar ben böyle bir eşleştirme yaptım ama bu tamamen kafadan bir eşleştirme. Sadece eski üye/yeni üye denk getirmeye çalıştım. Ama olur ya istemezsiniz, rahat edemezsiniz vs lütfen alınmaca darılmaca yapmayalım. Amacımız kilo vermek ve bunu da kendimizi en rahat ettiğimiz yöntem ve ortamla yapmak.
Uyarılarımızı / eleştirilerimizi lütfen kişisel almayalım. Hani kilo konusunda hassasız birisinin laf etmesi canımızı acıtabilir yeri geldiğinde. Bunu bir kere kafamızdan çıkaralım. Hepimizin amacı bir. karşımızdaki insan da sadece ve sadece kendi amacımıza yardımcı olmak için uyarısını yapıyor. O yüzden lütfen bizi üzen (olaki tabi ben sadece önlem babında yazıyorum. olacak die yazmıyorum) bir yorum vs okursak önce derin bir nefes alalım. biraz uzaklaşalım ve sonra yorumu tekrar okuyalım.Acaba karşımızdakinin sözlerinde haklılık payı var mı? acaba fark edemediğimiz yanlışı mı gösteriyor. neyse işte siz anladınız güzeller :)). bu kadar söz yeter bu konuda.
cimcimem yeni resimlerine de baktım. Gerçekten çok hoş birisin. Kilolarını düşünme canım. Onlar gidecek ve yeni resimlerini göreceğiz burada. Bak sen şanslısın biliyor musun. Sen eskiden zayıfmışsın, o yüzden vücudun o kadar direnmeyecek ve zayıf olduğunda nasıl olduğunu da biliyorsun. Ben ömrüm boyunca neredeyse hiç zayıf olmadım. Sadece hayatımın iki kısa döneminde normal çizgisinin alt sınırlarında idim. Şimdi senin için eski günlere dönme zamanı. (Bu arada yediklerin hiç de fazla değil. Onu da yazayım. Önemli olan aman aç kalma)
Fiyucem bilgiler için sağolasın canımcım. Lapa günlerine dönmüşsün :))). Bu hafta güzel sonuç gelecek di mi? 60'ı kırıyoruz bu hafta kısmetse değil mi güzellik.
Demet sen şebnemin kuzeni miydin :)). Bak ne güzel takım dışında da o zaman birbirinize destek verin olur mu? Ya bir de, hedef kilon neydi :KK43:(.. Ben mi kaçırdım bilmiyorum. Bir ara onu yazarsan sevinirim.
Molihua çık bakalım ortaya. Nasıl oldu alerjilerin. Hala leyla vaziyette geziyor musun bakalım. Hadi bir an önce toparlan da gel aramıza.
bakayım aklımda başka birşey var mıydı? galiba yoktu. Ah doğru bir de püsküüte tuğçeyle ilgili mesaj yazacaktım. Onu da bir an önce açıklığa kavuşturalım.
Hadi hanımlar bu hafta inşallah hepimiz güzel sonuç alacağız :)). Ben inanıyorum

Selam güzeller.
Koçluk işi güzel daha bir ortaya çıkmış galiba. O zaman cimcime ve sebnem siz birbirinizin koçu olmaya ne dersiniz? Demet ve Firuze de birbirinize koçluk yapabilir misiniz örneğin. baby ben de istersen sana koçluk yapayım. Ha tabi bu demek değil ki eşleşenler dışında ilgi/dikkat/yorum yapmayacağız. Sonuç olarak biz bir takımız, koçun burdaki etkisi daha sıkı takip etme, gerektiğinde fırça, gerektiğinde destekle her daim yanında olma. Tabi koç da bu arada kendisine dikkat edecek (tir diye umuyorum. En azından benim açımdan öyle olmalı :). hani lafımız var ya ele verir talkımı kendi yutar salkımı olmasın durumumuz). Ne dersiniz?
Bu arada arkadaşlar ben böyle bir eşleştirme yaptım ama bu tamamen kafadan bir eşleştirme. Sadece eski üye/yeni üye denk getirmeye çalıştım. Ama olur ya istemezsiniz, rahat edemezsiniz vs lütfen alınmaca darılmaca yapmayalım. Amacımız kilo vermek ve bunu da kendimizi en rahat ettiğimiz yöntem ve ortamla yapmak.
Uyarılarımızı / eleştirilerimizi lütfen kişisel almayalım. Hani kilo konusunda hassasız birisinin laf etmesi canımızı acıtabilir yeri geldiğinde. Bunu bir kere kafamızdan çıkaralım. Hepimizin amacı bir. karşımızdaki insan da sadece ve sadece kendi amacımıza yardımcı olmak için uyarısını yapıyor. O yüzden lütfen bizi üzen (olaki tabi ben sadece önlem babında yazıyorum. olacak die yazmıyorum) bir yorum vs okursak önce derin bir nefes alalım. biraz uzaklaşalım ve sonra yorumu tekrar okuyalım.Acaba karşımızdakinin sözlerinde haklılık payı var mı? acaba fark edemediğimiz yanlışı mı gösteriyor. neyse işte siz anladınız güzeller :)). bu kadar söz yeter bu konuda.
cimcimem yeni resimlerine de baktım. Gerçekten çok hoş birisin. Kilolarını düşünme canım. Onlar gidecek ve yeni resimlerini göreceğiz burada. Bak sen şanslısın biliyor musun. Sen eskiden zayıfmışsın, o yüzden vücudun o kadar direnmeyecek ve zayıf olduğunda nasıl olduğunu da biliyorsun. Ben ömrüm boyunca neredeyse hiç zayıf olmadım. Sadece hayatımın iki kısa döneminde normal çizgisinin alt sınırlarında idim. Şimdi senin için eski günlere dönme zamanı. (Bu arada yediklerin hiç de fazla değil. Onu da yazayım. Önemli olan aman aç kalma)
Fiyucem bilgiler için sağolasın canımcım. Lapa günlerine dönmüşsün :))). Bu hafta güzel sonuç gelecek di mi? 60'ı kırıyoruz bu hafta kısmetse değil mi güzellik.
Demet sen şebnemin kuzeni miydin :)). Bak ne güzel takım dışında da o zaman birbirinize destek verin olur mu? Ya bir de, hedef kilon neydi :KK43:(.. Ben mi kaçırdım bilmiyorum. Bir ara onu yazarsan sevinirim.
Molihua çık bakalım ortaya. Nasıl oldu alerjilerin. Hala leyla vaziyette geziyor musun bakalım. Hadi bir an önce toparlan da gel aramıza.
bakayım aklımda başka birşey var mıydı? galiba yoktu. Ah doğru bir de püsküüte tuğçeyle ilgili mesaj yazacaktım. Onu da bir an önce açıklığa kavuşturalım.
Hadi hanımlar bu hafta inşallah hepimiz güzel sonuç alacağız :)). Ben inanıyorum
benim için sorun diil space cim ben seve seve isteyen arkadaşa yardımcı olurum burda kim olduğu önemli diil.yeterki birbirimize verimli bir şekilde yardım edebilelim.

bi de benim söylemek istediğim bişey var.lütfen kimse yanlış anlamasın amacım ukalalık etmek diil.madem bi takımız amacımız belli gözlemlediğim birşeyi paylaşmak istiyorum.sanki burdaki yazışmalarımız diğer takımlara göre az gibi geldi bana.en azından kendi açımdan söyliim bişeylerin daha başındayım ve zorlanıp aklımı yemekten başka birşeye vermek istediğim zamanlar giriyorum foruma sayfayı açıyorum ama kimse yok.bu biraz motivasyon düşüklüğü yapıyor haliyle
a.s.a.s.
evet biliyorum herkesi işi okulu vs. var ben zaten her dakka yazışalım falan demiyorum ama paylaşım biraz daha artarsa hem başarı hem motivasyon biraz daha yükselir gibime geliyor...

tekrar söylüyorum arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın beni.siz benden daha eskisiniz.benimki sadece bir öneri.

Selam güzeller.
bu arada resim yorumların için çok teşekkür ederim..:1hug:

arkadaşlar maydonoz kaynatıcam yine ama komşu pazardan hala gelmedi:eek:klava:
bugün ögleden sonra gezmem var sabah maydonoz suyu ve elma yemeyi düşünüyorum öglen gittigim yerde az yemeye dikkat edicem akşamda kendime lahana çorbası pişiricem ama 1 porsiyon çok az yani
cimcimecim bugün yemeyi düşündüklerime ne diyosun yapmamı istedigin önerileri varmı eksik yada fazla buldugunn??
spor yapamıyorum malesff yürüyüş bandım vardı bozldu dayanamadı 5 yıldır bana -tatlicadiarzu-önerilerini bekliyorum
benimde sana olucak tabii önerilerim destegim inşallah çok iyi iklili olucaz kilolar vericezz:lepi:kaydirigubbakcemile5

yine taze sıkılmış greyfurt suyumu içtim.Kahvaltıda 1 dilim ekmekle yumurta yedim öğlende meyve yedim =)

arkadaşlar maydonoz kaynatıcam yine ama komşu pazardan hala gelmedi:eek:klava:
bugün ögleden sonra gezmem var sabah maydonoz suyu ve elma yemeyi düşünüyorum öglen gittigim yerde az yemeye dikkat edicem akşamda kendime lahana çorbası pişiricem ama 1 porsiyon çok az yani
cimcimecim bugün yemeyi düşündüklerime ne diyosun yapmamı istedigin önerileri varmı eksik yada fazla buldugunn??
spor yapamıyorum malesff yürüyüş bandım vardı bozldu dayanamadı 5 yıldır bana -tatlicadiarzu-önerilerini bekliyorum
benimde sana olucak tabii önerilerim destegim inşallah çok iyi iklili olucaz kilolar vericezz:lepi:kaydirigubbakcemile5

valla bana sorarsan sabah kahvaltını meyveyel geçiştirme.kalsiyum al derim .1 haşlanmış yumurta veya yarım yağlı peynir ye muhakkak.kalsiyum vücuttaki yağlanmayı engelleriği gibi kuvvette verir.şimdi biraz meşgulüm içerde misafirim var.akşam 9 dan sonra burdayım.ender saracın bana verdiği 1-2 tarif var onları yazıcam.1 öğününe mutlaka koy .bide maydanoz suyunun yağ yakma özelliği var mı bilmiyorum.tek bildiğim vücuttaki suyu atmak.bizim suyun değil yağın gitmesine ihtiyacımız var.bence onu yerine yeşilçay iç.çok daha iyi.hem yğ yakıyor hemde kadın sağlığı açısından inanılmaz ii.ilk sefer için fazal mı ağır oldu.öyleyse kusura bakma.bu güne kadar çok beslenme uzmanına gittim.ama belli bir listeye bağlı kalınca bi yerden sonra sıkılp bıraktım.içlerinden en çok memnun kaldığım ender saraç tı.kağıdı bir bulsam yazıcam ama bulamıyrum..bu arada çok ii olucak koçluk işi.ben çok heveslendim.sadece tek ricam buraya biraz zaman ayıralım her ikimizde.yada önemli bi iş çıkmazsa hergün belli saatlerde burda olalım ikimizde.gündüzden bana olabileceğin saati söyle ben genelde evdeyim özellikle akşamları.sana uymaya çalışırım.eğer işim olursa zaten girip msj atarım sanao günün değerlendirmesini yapar bir sonraki günün menüsünü ayarlarız.a.s.

kızlar mrb sizi sürekli takip ediyorum yenilikler süper ben buarada mütamadiyen yiyorum niye böle oldu bilmiyorum ama elbet bir tık gelecek spacem geçmişolsun sana msj yazmıştım gördünmü bilmiyorum fiyucem sende tatilini bitirmişin süper şebnemcim beni merak edip sormuşsun saol arkadaşım çok naziksin kafamda çözmem gerekenleri hallettikten sonra kabul ederseniz tekrar mücadeleme geri dönücem yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hepinizi seviyorum öpüyorum kendinize ii bakın yılmayına.s.:nazar:

Selam güzeller.
Koçluk işi güzel daha bir ortaya çıkmış galiba. O zaman cimcime ve sebnem siz birbirinizin koçu olmaya ne dersiniz? Demet ve Firuze de birbirinize koçluk yapabilir misiniz örneğin.

bana uyar spacem koçluk olayı :) demetle beraber bizde hemencecik fistik oluruz en incesinden :jeyyar:
yalnız demetcim bi kilo cizelgesi yapsan sen de super olur.. simdi bazen işte bunu fazla yedin bunu az yedin diyorz... ama kilo cizelgelerine bakarak cunku farklı bedendeki insanlara aynı diyet olmaz..herkesin kilosunu da akılda tutmak inan cok zor oluyor...

spacem bugun 59.6kg idim :) tartımda bi acaiplik var 2-3kere ust uste tartılıyorum farklı gösteriyor... baktım 2kere de 59.5 gösterdi tmm dedim 59.55im :)
cumaya kadar umarım daha fazla gider...
kahvaltım ( gene gec kalktım saat14:30da) sirkeli su ardından bi kase yulaf+yarm yaglı süt karısımı....

sunbulüm bidenem gözümün nuru:eek: dön kız artık toparla kendini...aaa ayıpsın senin yerin rezerve zaten canım benim...sen gelicem de direk yerin hazır:eek: özletme kendini...:1hug:

cimcime canım genelde spacem de ve bende çoğu takım arkdsımızın msn adresleri var... mesela ben siteye girmesem de msnim evde oldugum sure boyunca acık... yanlıs hatırlamıyorsm sana da özel msjla msn adresimi yolladım..
bu şekilde siz de msnlerden haberlesebilirsiniz..
benim msnim bulunmayanlar bana bi özel msj atsın ok.. msnimde kim var kim yok karıstı neredeyse...
space-sebnem-sunbul-molihua-somebody (eski üyemiz geri dönmesini hala bekliorz ) falan var...daha yazamadıgım varsa kusura bakmsın cidden... msnim uni aile forum vs derken birbirine girdi :)

bu arada spaceim yolladıgın özel msjı okudum... mukemmel yazmıssın umarım mezun kabul ederler... bi mezunumuz daha olur...
öptüm hepinizi koccaman görüşürüz sonra ben bulasıkları yıkamaya kaçıyorum...

cimcimecim ben ögleden sonra gezmelerim varsa kahvaltıyı ve akşam yemeklerini meyveyle geçiştiriyorum aslında dedigin dogru.aslında arkadaş gezmeleri olmasa çok düzgün diyet yapabiliyorum ama gitmesem de aklım orda kalıyo yemesemde arkadaşım kızıyo yani az yemeye dikkat ediyorumm herkes tabagını bitirir ken ben 2 çeşitini yiyorumm böyle dengelendigini düşünüyorum

maydonoz suyunuda lahanayla bilikte marankı önerdi ama ben daha çok vücuttakiiltihabı söküyo diye içiyorum ama belki zayıflatır diyede düşünmüyo degilim teyzem var ankarada o çok kilo vermişti biaralar maydonoz suyuyla.

yediklerime gelince sabah yarım ltreye yakın maydonoz suyu 1 elma öglen dolma ve 3 ceviz büyüklügünde tatlı:KK43::-)1no2:akşam da daha yemedim ama 1 kase tarçınli yogurt yicemm

ya ben çocuk yatmadan pek giremiyorum ama yatmadan önce mutlaka paylaşımda bulunuyorum sabahlarıda girebiliyorumm

sen neler yedin bugünn nasıl geçticokacimcoook

sonunda...o kalkmak bilmeyen popomu kaldırdım veee evi dip köşe temzledim... gecen dönemin kitaplarını kaldırdım... masamı duzenledim....bi kıyafetler kaldı halletmedigim.. ona da valla mecalım kalmadı :KK43:
ev toparla- bulasık- makine tuttum eve - tozlar - yerleri sildim - kütüphanemi topladım ... eee bunlar spor yerine gecer mi kızlar:eek:

hala yedigim yulafla duruyorum zaten gec kahvaltı etmistim ya acıkmadım daha... birazdan duş alıcam suan evdeki tek pis şey benim:roflol: sonra bilmiyorum ne yerim... salata ya da haslanmıs karnıbahar brokoli... mecalim olursa kafeye inicem.. bizim apartmanın girisinde kafe var...simdi o yorgunlukla kim kahve yapacak... aşşa inerim bi kahve içer dönerim :)
öptüm hepiciinizi koccaman:1hug:a.s.

kızlar aksam yemegimi degistirdim.. baktım buzlukta 1 tane cupra var hemen atladım dedim kızım biraz protein al sen:) coook az tuz döktüm yagsız 1sogan ve domatesle fırına verdim... aksam yemegim de bu... bu arada cidden acaip yorulmusum ya...temzlik isi bitip de oturunca farkettim...duş alıcam banyoya gitmeye üşeniyorum simdide :roflol:

cimcimecim ben ögleden sonra gezmelerim varsa kahvaltıyı ve akşam yemeklerini meyveyle geçiştiriyorum aslında dedigin dogru.aslında arkadaş gezmeleri olmasa çok düzgün diyet yapabiliyorum ama gitmesem de aklım orda kalıyo yemesemde arkadaşım kızıyo yani az yemeye dikkat ediyorumm herkes tabagını bitirir ken ben 2 çeşitini yiyorumm böyle dengelendigini düşünüyorum

maydonoz suyunuda lahanayla bilikte marankı önerdi ama ben daha çok vücuttakiiltihabı söküyo diye içiyorum ama belki zayıflatır diyede düşünmüyo degilim teyzem var ankarada o çok kilo vermişti biaralar maydonoz suyuyla.

yediklerime gelince sabah yarım ltreye yakın maydonoz suyu 1 elma öglen dolma ve 3 ceviz büyüklügünde tatlı:KK43::-)1no2:akşam da daha yemedim ama 1 kase tarçınli yogurt yicemm

ya ben çocuk yatmadan pek giremiyorum ama yatmadan önce mutlaka paylaşımda bulunuyorum sabahlarıda girebiliyorumm

sen neler yedin bugünn nasıl geçticokacimcoook
afiyet olsun canım.

bende sabah misafirim olduğu için farkında olmadan biraz kaçırdım doğrusunu istersen.3 ince dilim çavdar ekmeği.1 dilim beyaz peynir.bol domates.ve 2 kaşık reçel yedim.

öğlen 1 tane poğcayla çay içtim

akşamda 2 kaşık bulgur pilavı,1/2 kase yoğurt yedim.aslında sebzen vardı yani akşamları sebze yemeyi tercih ediyırum ama dün canım istemedi...

X