- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 38
fiyuce sende boşver canım ben senin yerine olsam nispet olsun diye biriyle resim çektirir bende onlara mail atardım...ben biraz fenayım galiba:jeyyar::jeyyar:
Firuzem önce bir abla kızması sana. 5 ay önce ayrıldıysan ne arıyor bakim anası halası danası senin MSN'de engelle gitsin bebeğim. Ne üzecen, gercen kendini. yok öyle bir daha mı erkek töbe lafları filan. Geçmişe mazi diyeceksin alacağın dersleri alacaksın ve bitireceksin. Önündeki kocaman ve güzel bir hayatı bir erkeğe endekslemenin manası var mı? Yazık yani.
Yediklerin güzel okulun düzene girsin sabah daha erken kalkıp daha düzenli yemeye başlarsın inşallah.
Günlük spor bildirimi zaten istediğimiz şeylerden biri. Ama malum benim gibi poposunu kaldıramayan ve sonuç olarak böyle bir giriş yapmayanlar da var (galiba bir tek ben varım :))). Yarışma fikri ise bazen insanın hırslanması için ek birşeylere gereksinimi oluyor. Topluca takımda yarış değil de örneğin iki kişi kendi arasında bir haftalık bir sürede böyle bir yarış düzenleyebilir. Hani duraklama döneminde olanlarımız vs böylece bu durgunluğu atabilir. Örneğin ben şimdiye kadar böyle birşey istemedim. Hatta yarışmanın motivasyonumu daha kötü etkileyeceğini düşünüyordum. Ama uzun süreli duraklama döneminde olunca böyle bir fikir bana cazip gelmeye başladı. Kendimi bir sirkeleyebilsem devamı gelecek. neyse işte bu da aklımdaki fikirdi.
Kızlar halasıyla 1snedir görüsmüyorduk..gecen halası benim eski sevgiliye (emre) facebookla ilgili bisi sormus.. oda bana gönderdi ben de yok sen anlatsana diye...haliyle yeni msnimi almıs oldu..simdi tanısmısız görüsmüsüz okadar engellemek de ayıp olacak...dogrusu bi tarafım hla vazgecemedigi icin böyle oluyor sanırım koca4 yıl ya az da degil...hala hayatımızda kimseler yok..bi inat bitti geri dönmemeye de inat ediyor...en iyisi ben sakin kalayım...halası da sanırım tekrar aramızı yapmaya calısıyor da oynadıgı kisi yanlıs... yegenine anlatması lazım durumu..sanki terkeden benmisim gibi herkes benim üstümde... aman ya offf
açım açım açım ama yemicem.kilo kaybımda yok gibi, kendimi sevmem için zayıflamam gerekiyor.beceremem diye korkuyorum.ama göreceksiniz başarıyla istediğim kiloya ulaşacam.
cnm açken tabiki yiceksin...esas tokken yememen lzım...eger acken yemezsen yedigin seyler direk kilo olarak geri döner sana...salatalık domates böyle kalorisi az seyler ye aralarda ... hem kilo almazsın hem de bunye depolamaya gecmezyerimseniben
bugun lapa yapıyorum...dün gece dayanamayıp patlamıs mısır yedim
sirkeli suyumu ictim yogurtlu lapamı yedim... okadar...arada meyve yerim... mujk öptüm hepinizi:1hug:a.s.