Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kiviralimm kizlarrr kaydirigubbakcemile2
bana uyar hergun 30dk yeterlimi?
bu arada banyoda dustum bugun bacagimi incitmisim spora gidemedmmsenağlamasenağlama ne gzlde tam gaz yakiodum kalorileriisenağlama

Ama oryantel yaparim bacagimi oynatmadann sırnaşık şeysırnaşık şey

Sarkiniz yoksa bn solerimmm ;Eyweye ham ya ham eyveye hamde vade birit biritce noksu noksu anik babirde noksu nokdu uahuahha nasilda salliom :dance:

Yasemincim geçmiş olsun çok dikkat et kendine :çok üzgünüm: bu arada sende kıvırmaya karar verdin böylece üç olduk :) parçada süper olmuş ben bu cümleleri sesli yollarsan link verip onla dans etcem wallaha tam mezdeke olduk :) eneeeee çok komik olcak ama işe yarayacak bakın görün :) neyse acil şifalar canım süpaneke amin :)

uhahuah saol cnm walla bende oryantel arsivi var en cistaklilarindan :lepi: isteyene yollarim itinayla:dance:

Bu arada sonunda alisverise gittim kizlar cok mesudumm evde sebze meyve ne ararsan var oooohhhh bi ay yerim artikkkaydirigubbakcemile3

yasemin var ya her takıma bi dr lazım lafını senin için söylemişler cnm ya
cidden saol baya bisi cıkarmıssın... aslında uygulanması cok kolay hem saglıklı beslenme de oluyor ama sen de bilirsin ögrenci hayatı işte.... bi türlü düzen olmuyor.. hele bi de benm gibi yalnız yasıosan ama denicem saol bilgilendirdiin icin cnm :1hug:

firuzecim çok geçmiş olsun...

saol cnm :1hug:

ya ben gruptan atıldım mı nie cvp yazan yok
canım gruptan atıldıın yok merak etme...sadece basvuruda bulunduktan sonra kac gun boyunca farklı bi cok konuya yazmısken buraya hic ugramadın...acıkcası azmin konusunda biraz muallakta kaldık...bizi ikna etmen demiyeyim ama birbirimizi tanımamız lazım...ama sen hic ugramıyorsun ve ugramadıgın icin ne biz seni biliyoruz ne de sen bizi... bak gunlerdir bilgi aktarımı oluyor burda...sen hic bir konusmaya dahil olmaya calısmadın...sadece beni alın yazıp yok oluyorsun oysa 1.5hafta once spacegirl sizi cok iyi bilgilendirmisti... haksız mıyım
biraz paylasım yaparsan seni de tabiki takımımızda isteriz ama önce birbirimizi tanımamız lazım cnma.s.

valla hatun bilion ben düz yolda zor yürüorm :):):) ama güsel sarkılar bulursanız tabiki de denerim hem fena mı senin dügüne hazırlık olur delikafadulden tabi takımca yapalım derim ben... öyle kac kisi katılıyor olmasın :):) zorunlu dans :):):) bilion ben dansetmeyi sevmem yoksa

ya bu arada şaka maka ii toparladık takımı...ha gayret kızlar böle gidersek 2008in ilk aylarında oldugu gibi peş peşe 1.likler alırız valla :):):)
bu arada sık bogaz etmek istemiorm ama tekrar yazıorm 1-2sayfa önce cizelgeyi hazırladım.... cuma saat14:00a kadar bildirim yapamayacak arkdslar lütfen yarın bildirim yapsın.... a.s.

wallaha o spacecikle sana kalmış karar herkeşi katıosanız ben varım istanbulda iş kadınları nişantaşı die bi gezegende bi ton para verip yarım saat öğle arasında kıvırıp zayıfıyorlarmış bizim neyimis eskik hihoyyyt ben bilmem o zaman herkeşe yarın akşama kadar okuma mühleti herkeş yapsın bunu faydasını görürseniz çok mutlu olcam ben :) şimdi mekik çekip yatmalıyım malum yarın 11de dersim var bashbashşutarafagitti

ii uykular hayatımın anlamı:asigim:
bu arada söferr gene eklemiş:1shok: haberin ola... hadi sana yarın ii dersler.. ben de evde ders calıscam öptüm koccaman böle hep ugra:asigim::1hug:a.s.

12.TAKIM **86. ETAP **
spacegirl: (65,0) / / / %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (57,5) / / / %)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (63.0 ) / / / %)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn57) / / / %)
tugce76,5) / / / %)
Molihua63.8) / / / %)
sbnmcsm69,8) / / / %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (639.8) / / / %)

doktor hanım sana da çok geçmiş olsun

Çok özür dilerim kızlar:çok üzgünüm:
bundan sonra her ne yaptıysam yazcam
açıkcası kalori diyeti bir haftada hiç işime yaramadı ya buna çok üzüldüm
ben bi programa uyamıyorum onun içinde ne yediğimi gün içerisinde belirlemek istiyorum
sabahları kahvaltımı normal yapıyorum
bir dilim kepek ekmek
domates,peynir,zeytin,maydonoz,marul ve az şekerli çay
öğlen üç gündür yemiyordum bugün çorba içtim az kepekli ekmek
akşam bir kepçe kurufasulye ve salata yedim

yani bugün düzenli yiyemedim aslında :bbo:
finallerde olunca yeme düzenim bozuluyor senağlama
yarın daha iyi olcak inşallah

spor olaraksa 4gündür sadece mekik hareketi yapıyorum o kadar
yarın annemle yürüyüşe başlıcaz
:teytey:

cnm istersen seni haftaya bildirime ekleyelim hem birbirimizden bilgi almış oluruz...sen de 1hafta boyunca burdaki önerilere göre kendine uygun bi diyet düzeni kurarsın ne dersin??..
baak gecmis yazılarda cok gusel bilgiler var... özellikle bi kac sayfa önce molihua yazmıstı benim icin hangi besinde ne kadar demir vitamin vs var diye...
ayrıca ilk önerim şekeri bırakmanı tavsiye ederim... özellikle cay icen biriysen her bardakta bi ton şeker alıyorsun ... bıraktıgında ciddi anlamda kalori azaltmıs olursun...
sonra tuzu azalt derim tansiyon problemin yoksa...
tabi ekmegi de kilona göre suan kilonu hatırlamıyorum ama günlük 1 ya da 2dilime düsür ve o hakkını aksamlara bırakmamaya çalış ok :1hug:a.s.

herkese iyi geceler... yarın görüşürüz girmeye calısırm ders calısıyor olucam ama arada ugrarım...öptüm sizi:1hug:

Merhaba hanimlar ve saygi deger oryantel grubu uyeleriikaydirigubbakcemile3

Gunluk raporum

Sabah; bi dilim kepek ekmegi, bi dilim peynir, kahve
Arada;yogurt
Oglen;tavuk,kereviz
Arada ;elma
Aksam;balik, salata

3ogun elma sirkeli su, spor yok bugun brzdan 30dk oryantel fln yapcamhihoyyyt

Yarin kilo bildirimi yapcam ama sanirim bu hafta hic kilo vermedim, bi kitap okuyordum sonunda bitirdim ve artik o kitaba gore beslencem, hemen bana gore kitabin ozetini gecim;

Benim metabolizmam cok yavas, gunluk kalori ihtiyacimi hesapladim (3gun spor yaptigimi dusunerekden)1900 cikdi, kilo vermek icin gunluk 1200 almam lazim. 3-4saat icinde vucut yikimi yapar eger duzenli yemek gitmezse vucut yemek gelmiycek die yediginiz heryesi depo eder,,,buda ne demek 2 3 ogunle kilo verilmiyor YA HEP YA HIC kurali , hic yemeksiz yasayamiycagimiza gore 6ogunluk uygulamaya gitmeyi uygun buldum:1rolleyes: Benim uyanik kaldigim saatleri dusunursem 6 bana fazla geldi, bn 5 ogun yapcam.

1200calorilik ihtiyacimi 5e boldugumde her ogunde 240calorilik yemem lazim, kucuk porsiyonlar, ama bu herseyi yiyebilcegim anlamina gelmez gene protein agirlikli beslencem ama vitamine calsiyuma karbonahidratada onem vererek , Calorileri saya saya kilo vercegime inanniyorum:sm_cool:

HEPINIZEDE TAVSIYE EDIYORUM KUCUK KUCUK KACAMAKLARLA KENDINIZI KASACAGINIZA GELIN HESAP EDELIM GUNLUK KALORI IHTIYACINIZI ONA GORE 3SAATTE BIR YIYE YIYE KILO VERELIM HEM GOZUMUZDE AC KALMASIN:lepi::lepi:

günaydın kızlar
bugün sabah sporumu yapamadım ama akşam 1 saat yürümeyi düşünüyorum.
sabah kahvaltımda 2 zeytin 1 haşlanmış yumurta yedim.ayrıca bugün yine tartıldım 69.1 heralde bu haftayı böyle bitiricem yinede çok kötü sayılmaz dimi?700 gr vermişim . yarın bi mucize olur muş ve ben 68.küsür gelirmişim :):)olur mu olur

merhaba bayanlar,
fiyuce mesajını okudumda allah yardımcın olsun, hamileyken ki ilk zamanlarım aklıma geldi, çok zordu.
dun öğle arası 40dk yürüdüm. akşam oğlumla oyun oynarken dizime kramp girdi ama inş. bugunde yürüyeceğim.
bu arada aftan yararlanıp okula dönüyorum ve yarın inş. sakarya ya gideceğim, kaydımı yaptırıp ders notlarını bulabilirsem alacağım. sınavlar ayın 19unda imiş.
yani yarın bildirim yapamayacağım, umarım sorun olmaz ben şimdiden kilomu yazayım dedim.
62 kg.mım. bir değişiklik yok malesef ama sabır.
görüşmek üzere bayanlar.

cnm bildirime eklemek derken kilolarımızı falan yazdığımız liste değil mi
birde ben okuduklarıma göre şöle anladım cnm yanlışsa yardımcı olur musunuz???

benim başlangıç kilom 56 cnm 55e düştüm ancak bi kilom gitti yani
bunu listeye yazarken verdiğiniz tüm listeyi kopyalayıp kendi adımın yazdığı yere şu şekilde mi yazacağım

hülyalı: (56.0) / 55.0/ 1.0/ %1.78)

yani başlangış kilo,şimdiki kilo,fark ve yüzdelik hesap(bunu örneğe bakarak yaptım doğrumu bilmiyorum) bu şekildemi olacak
bunu karar defterinden okudum kızlar yanlışsa nasıl yapılacağını söyler misiniz???

Fiyuce cnm tavsiyelerin için çok teşekkürler
Bugünden itibaren dediğin gibi çaya şeker katmıyorum artık
Akşam yemeklerinde yemeyeceğim kepekli ekmeği, sabah yada öğlen yiyeceğim
Ayrıca az sonra malihua arkadaşımızın yazdığı besin değerlerine göre yemeye çalışacağım ve kendime düzenli bir diyet yapmaya başlayacağım inşallah

Çok teşekkürler cnm a.s.
Hergün ne yaptığımıda yazıp sizlerle bilgi paylaşımı yapacağım

İnşallah şu kilolar yaza kadar gider :teytey:

slm kızlar...bugun güne 58.4 ile başladım.... yani bu hafta sanırım 400gr cık la idare edicez... napalım bu son kilolar beni cok zorlayacak anlasıldı...
daha bisi yemedim ne yesem ne icsem bilmiorum öyle bakıorm ortalıga... bugun ders calısıcam pc basında pek olmam kusura bakmaın olur mu...
Hülyalı canım dogru hesaplamıssın aynen öyle hesap yapılıyor...sadece virgülden sora 2 basamak alıyoruz ya 3.basamak 5 ve üzeri ise 1ekleniyor klasik yuvarlama yöntemi hedef kilonu da ogrenebilir miiz...veya sen de bizim gibi kilo takip çizelgesi yaparsaan süper olur...
simdi yazdıgın kiloyu ekliyorum.. normalde cumadn cumaya bildirim yapılıyor en gec 14:00-15:00e kadar mumkunse sabah kalkıp bildirim yapın ok... sen yarın kilonda degisiklik olursa bildirirsin bildirimde düzenleme yaparız ok...
a.s.

sibellee canım saol kilonu kaydediyorum... yalnız bi karısıklık yok di mi..sabit kilom demişsin ama gecen haftayı 63kg ile kapamıssın yani bu hafta 1 kg vermis gorunuosun... ben yanlıs yazmadım di mi ayrıca simdiden hayırlı olsun okulun :) cok sevindim....a.s.

sbnmcsm canım bence 700gr azımsanacak bi kg degil..bak bna ben de 400grcık la idare ediyorum.. ama azar azar vermek her zman icin en iyisi unutma ok...
a.s.

molihua ya varya iyiki geldin takıma diyorum ya her takıma senn gibi bi dr adayı lazım :):)
kızlar molihuadan ögrencemiz cok sey var gibi görünüo :)
saol fıstık bilgiler icin...
a.s.

Son düzenleme:
12.TAKIM **86. ETAP **
spacegirl: (65,0) / / / %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (57,5) / / / %)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (63.0 ) / 62 / 1.0 / 1.59%)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn57) / / / %)
tugce76,5) / / / %)
Molihua63.8) / / / %)
sbnmcsm69,8) / / / %)
hülyalı: (56.0) / 55.0/ 1.0/ %1.79) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (695.8) / / / %)

Son düzenleme:
ögle yemegi olarak 1 kase yoğurtun içine 1 elma doğradım 1 tatlı kaşığı tarçın atıp yedim çok lezzetliydi

cevap bölümünü açamadım bi türlü
zavallı ben finallerle uğraşıyorum
sabahtan vardı bi tane saat 15te yine var :bbo:
bitmiyo ki

sabah üşenmeyip çorba içiyorum
okulda falan beni epey idare ediyor
neden bilmem kepek ekmeği de olsa yiyesim gelmiyo
nasıl doldurduysam kendimi unlu mamullere karşı :jeyyar:

sabah son tartıldığımda 75,7 olarak gördüm kilomu
ahh ahh ne günler geçirdim ben bu sayfalarda yaa :asigim:
kilo aldım diye çok ağladım zamanında..verdikçe mutlu da oluyorum
devam edecek tabiki 60lı kiloları görmeden hayatta bırakmam kaydirigubbakcemile3

oryantal işini çok güzel beceririm ayıptır söylemesi
çok kıvrakımdır sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…