Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sebnem cim ketcapın kalorisi çok olmasa bile tuz oranı yksek oluyor. lapayı vücuttaki tuzu atmak için yaptığımızdan ekstra tuz almamak lazım. sorun orada.
karakedi, istersen listeye girmeden bizimle birlikte paylaş.. yaz buraya günlk yediklerini filan . sen de bir hedef belirle. baktın oluyor. takıma girersin. baktın yine yapamıyorsun (bu ihtimali yok sayıyorum ama neyse) kendini toparlayınca tekrar düşünürsün. ne dersin. ben senin takibini yapmaya gönüllüym. ama sen de katılımda bulunacaksın, çaba göstereceksin ne bilim işte. sana ne uygunsa, aklına ne yatıyorsa onu uygulayacaksın. Ne dersin?

Selam
Gunluk raporum

Kahvalti; bi dilim peynir dilim ekmek ve kahve
Oglen;tavuk fasulye ve piric LAPASIdelikafadulden
Ara;yogurt azcik amaaaaaa:eek:
Aksam;tavuk ve azcik kepek ekmegi

Yaaa evde hicbisi kalmamiss biri alisveris yapsin bana -35dercede alisveris yapmak kdr zor bisi yoksenağlamasenağlama 2gunluk pirinc lapasi diyetini yapip, 2 gunde olsa alisverisi erteleme taraftariyim:dance:

sporda 30dk stepper, 40dk plates mekik 500caloriliksırnaşık şey

Haaaa herogun oncesi elma sirkeli suya devamm:lepi:

Bugunluk bu kdr yrn gorusruruz:enbuyukkk:

günaydın kızlar molihua nerde yaşadığını çok merak ettim birde öğrencisin heralde tıp heralde dimi takımımıza hoşgeldiniz tkrar dün diyet süperdi akşam arkadaşımızın doğumgünüydü şansa 2 gün arayla doğumgünü denk geldi yemek yedik ızgara köfte azıcık mezelerden aldım cızz mamalara hiç dokunmadım pastaya dokunmadım bile kendimi tbrik ediyorumm tam gaz dvm kızlar kim tutar bizi:nazar: fiyucem iii hbrlerini bekliyoruz aman ihmal etme sonuşlarını al bizede hbr ver emi tatlımm hepinize öpücükler iii günlera.s.

günaydın arkadaşlar... kahvaltıda maydanoz ve yağsız peynirli omlet yedim.şekersiz çay.. sporumu da yaptım.
herkese iyi günler...

günaydınnnn
bugün yine yürüyüş bandında 5.5 km yürüdüm arkasından pilates
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1zeytin 1 domates

arkadaşlar hiç benlik degilmiş lapa mapa ben normal diyetime devam adicem:)
bide bugün gezmem var ve gidecegim evin hatunu döktürecek marifetlerini ben rejimdeyim desemde çok ısrar edecegini biliyorum ve onun için orucum diycem yalan olacak ama napıyim başka türlü kilo veremiyorum:KK43:çok kötü bişey yapıyorum dimi?

Way beee Sbnm kilo verme ugruna gunahada gircen :dance: walla takdir etttim sırnaşık şey

Sunbulcm bn daha once kizlara soledimde son yoktun kanimca, aynen dogru anlamissin ogrenciyim ondan yiycek bisi yok:dance: bide kanadada yasiorum havalar cok soguklaelaelaelaelae Aslinda yaglarimin beni sicak tutmasi lazim ama nerdeee ise yaramiyorlar peksırnaşık şey

Neyse kizlarr size kolay gelsin, bnm gunum daha yeni basladiii cokda uykum vr, aksam raporumu yazarimmm optummmmm:lepi:

kızlarrrrrrrrrrrr günah çıkarıyorummmm bugün evde işlerim vardı çıkamadım dışarı yukarki komşu aşure yapmış getirmiş azıcık tadına bakayım derken 1 koca kaseyi götürdüm şimdi çok pişmanım sporla arayı kapatmam lazım pantollAr olmuyo yanlar fırtlıyor bacaklar kalınlaştı kalça aldı başını gitti :kızgın:ben hala tutamıyorum çenemi :1no2:çok üzgünüm ya herkes sanki inadına yapıyor eşim çerezler çikolata alıp geliyor komşu tatlı getiriyor ardı ardına doğumgünleri nasıl dayanayım çok yoruldum oturup zırlıcamsenağlamasenağlama

merhaba eğer grubunuzda boş yer varsa bende katılmak istiyorum aranıza. boyum 1.60 kilom 63,5 hedefim 53 kilo olmak düzenlü olarak yürüyüş yapıyorum.:çok üzgünüm:

yapamadım ya orucum diyemedim.yedim.hemde ne yeme

Son düzenleme:
Way beee Sbnm kilo verme ugruna gunahada gircen :dance: walla takdir etttim sırnaşık şey

Sunbulcm bn daha once kizlara soledimde son yoktun kanimca, aynen dogru anlamissin ogrenciyim ondan yiycek bisi yok:dance: bide kanadada yasiorum havalar cok soguklaelaelaelaelae Aslinda yaglarimin beni sicak tutmasi lazim ama nerdeee ise yaramiyorlar peksırnaşık şey

Neyse kizlarr size kolay gelsin, bnm gunum daha yeni basladiii cokda uykum vr, aksam raporumu yazarimmm optummmmm:lepi:

yapamadım ya.orucum diyemedim yedim.hemde ne yeme.

sabah kahvaltısı haşlanmış yumurta 1 tane zeytin 1 domates
öglen(saat 3le 5 arası): 5-6 tane sarma 3 tane baklava (çok pişmanım aglamak istiyorum) 4 -5 yemek kaşıgı aşure
akşam :yemedim daha yiycek yüzüm mü kaldı:KK43:
sabah ki sporum öglen ki yedigimi götürmüşmüdür?????

günaydın kızlar molihua nerde yaşadığını çok merak ettim birde öğrencisin heralde tıp heralde dimi takımımıza hoşgeldiniz tkrar dün diyet süperdi akşam arkadaşımızın doğumgünüydü şansa 2 gün arayla doğumgünü denk geldi yemek yedik ızgara köfte azıcık mezelerden aldım cızz mamalara hiç dokunmadım pastaya dokunmadım bile kendimi tbrik ediyorumm tam gaz dvm kızlar kim tutar bizi:nazar: fiyucem iii hbrlerini bekliyoruz aman ihmal etme sonuşlarını al bizede hbr ver emi tatlımm hepinize öpücükler iii günler

kızlarrrrrrrrrrrr günah çıkarıyorummmm bugün evde işlerim vardı çıkamadım dışarı yukarki komşu aşure yapmış getirmiş azıcık tadına bakayım derken 1 koca kaseyi götürdüm şimdi çok pişmanım sporla arayı kapatmam lazım pantollAr olmuyo yanlar fırtlıyor bacaklar kalınlaştı kalça aldı başını gitti ben hala tutamıyorum çenemi çok üzgünüm ya herkes sanki inadına yapıyor eşim çerezler çikolata alıp geliyor komşu tatlı getiriyor ardı ardına doğumgünleri nasıl dayanayım çok yoruldum oturup zırlıcam
günaydınnnn
bugün yine yürüyüş bandında 5.5 km yürüdüm arkasından pilates
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1zeytin 1 domates

arkadaşlar hiç benlik degilmiş lapa mapa ben normal diyetime devam adicem:)
bide bugün gezmem var ve gidecegim evin hatunu döktürecek marifetlerini ben rejimdeyim desemde çok ısrar edecegini biliyorum ve onun için orucum diycem yalan olacak ama napıyim başka türlü kilo veremiyorum:KK43:çok kötü bişey yapıyorum dimi?

merhaba eğer grubunuzda boş yer varsa bende katılmak istiyorum aranıza. boyum 1.60 kilom 63,5 hedefim 53 kilo olmak düzenlü olarak yürüyüş yapıyorum.

şimdii başlayalım toplu cvp vermeye :)

nazli_gulec canım malesef takımımızda yer kalmadı hatta sırada bekleyenler var istersen diger takımlara sor canım....

sunbul ve sbnmcsm kızlar valla ben de aşureye dayanamam...hatta aşure zamanı annem 1tencere fazladan yapar ve o tencere bana ait olurdu..ama sanırım aşure vakti gelmiş bu sefer tatile rast gelmedi ben aşureye hasret kalcam :KK43:
üzülmeyin ya yılda bi kere yapılıo topu topu...fazladan spor yapın ve yediginize pisman olmayın bazen nefsi de düsünmek lazım bence...
tabi şebnemcim senin aşurenin dısında baklava yemen süper olmus söylemeden edemicem:roflol: cabuk spora :):):)
benim sitedeki komsular pek bi hayırsız...3yıl ailemle 4yıldır da yalnız yasıorm ama bi Allahın kulu bi kap yiyecek getirmedi...öyle aşure falan nerdee...keske simdi annemin yanında olsam da bende yesem... dogrusu ben bi annemin aşuresini severim :):)

gelelim tahlil sonucuna... korkulcak pek bisi yok... demir eksikligi anemisi her zamanki gibi, bi de hemoglobin düsükmüş kan tüplerimin içi boşmuş falan dedi dr...hıı bide folik asit eksikliği varmıs bende..sen hic yeşil sebze yemiomusun dedi dr bana:1shok: kaldı ki sebze sevenlerdenim....
6ay boyunca demir ilacı kullanıcam farklı bi ilac yazdı hic duymadıgım icinde b12 vitamini de varmış... ayrıca 1 ay boyunca folik asit hapı kullanacakmışım... uyku halsizlik ve titreme problemlerim böylece geçermiş... 2ay sonra tekrar kontrole gidicem bi daha bakacaklar kanıma detaylı bi şekilde..
ayrıca keratinin biraz düsük, kalsiyum normal ki bence fazla olması lazım her gün peynir yogurt yiyorum:bbo: magnezyum oldukca fazla, başka ne diim işte diger degerlerin cogu alt sınıra yakın... yani iyi beslenmem gerekiyormuş...ögrenci evinde ne kadar iyi olursa artık

bugun yediklerime geleyim...
sabah evden cıkmadan 1tabak lahana corbası yogurtla karıstırarak yedim... 2de mandalina
oglen hastane dosyamı unuttugumdan geri döndüğümde 1 tabak daha corba ictim bu sefer yogurtsuz + 1mandalina
arada 1 nescafe sekersiz,1light kola hatta yarım :) , bide staj yerime ugradım 3+1nescafe ictim orda...her ne kadar şekerli nescafe sevmesem de..
gelirken niye bilmiyorum acaip tuz istedi canım cubuk kraker aldım büyük boylarından bi hafta dolapta tutarım lazım olur diye atıstırmalık... toplasanız 10tane yemedim icinden...
öyle işte hafif midem kazındı gibi... idare ediyorum simdilik birazdan corba icerim tekrar...

cuma gunune babam ilaclarımı yollar bugun receteyi kargoya verdim..ilaclarıma da baslıcam...2gundur spor yapmıodum halsizlikten ama bugun yapıcam...

bir de bugun cidden baya kosturdum sabah 9dan beri... yeni eve girdim... umarım biraz olsun kalori yakmışımdır...
şimdilik benden bu kadar a.s.

az önce 1salatalık 1domates yedim :):)

Son düzenleme:
12.TAKIM **86. ETAP **
spacegirl: (65,0) / / / %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (57,5) / / / %)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (63.0 ) / / / %)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn:KK43:57) / / / %)
tugce:KK43:76,5) / / / %)
Molihua:KK43:63.8) / / / %)
sbnmcsm:KK43:69,8) / / / %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (639.8) / / / %)

kızlar şimdiden ekledim cuma geç vakte kalmasın bildirim nolur...cuma giremeyecek olanlar ya da girememe ihtimali olanlar simdiden baslasın bildirime olurmu a.s.

uhauahahh Afiyet olsun sırnaşık şey Fani dunya bigun yemissin bisi olmaz yalan solemekden iyidir bugun sana firca yok affetttimsırnaşık şey

Bu arada Sunbul 55kiloyla nasil pantlonlara giremion bn anlamis dglimlaelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bu arada tekrar gecmis olsun Firuzecim, beslenmene cok dikkat etmen lazim cunku kandaki demir ve hemoglobin cok onemli oksijenin vucutta dolasimi saglio ondan cabuk halsiz dusyosun ve hafiza sorunun var. Kaslarin calismasi icinde calsiyum gerekli sadece kemikler icin dgl:kahve: Guzel bir besblenme plani cikaralim sana ne yiycen ne yemiycen kilo verceksende sagligina etki etmesinkaydirigubbakcemile5

C vitamini demir emilimi arttirdigi icin, gunluk c vitaminide almalisin. Ogunlerinde domates,portakal suyu yada salata kulanarak cvitamini ve demiri almis olursun.

Sebze seviosun ama demir yapici olanlara agirlik ver mesela Brokoli, Ispanak,kereviz( B12vitaminide var icinde),lahana.maydanoz,karnibahar,pirasa, havuc derdim ama kilo yapiyor onu bosversırnaşık şey

Et yemelisin! hem demir acisindan zengindir hemde emilimi yuksekdir ama cok pisirmemeye dikkat ,tahilardada demir var ama onlarinda kilo yapmayanindan ye! mesela nohut fasulye mercimek gibi Ayrica et ve tahili ayni ogunde yeme ikisi birlesince kilo yaparsırnaşık şey

Yumurta ye sabahlari kesinlikle,

Meyvelere gelince, bn meyvenin sinirli yenmesinden yanayim diyet zamani cunku sanildigi kdr masum dgller,Muz, incir, hurma, kavun ve üzüm haric diger meyveleri miktarina dikkat ederekden gunluk tuketmelisin:dance:

Bunlari kitabimda buldum, demirin emilim yuzdeleri

Karaciğer gibi sakatatlardaki demirin %30’ u ,
Dana ve koyun etindeki demirin % 25’ i,
Tavuk ve balıktaki demirin % 20’ si,
Yumurtadaki demirin % 15’i,
Kurubaklagillerdeki demirin % 20’ si,
Yeşil sebzelerdeki demirin % 8’ i,
Tahıllardaki demirin % 4’ü emilir.

Ilaclarinida aksatma pls:1hug:

Umarim kisa zamanda duzelir kan degerlerin.Amma cok konusdum heeeekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam kızlar jet hızıyla geri döndüm ben :) bugün sabah 2 dilim ekmek azıcık peynir şekersiz çay,öğlen mercimek çorbası içtim yemekhaneye ilk defa girip ara öğün yaratmaya çalışıorum kendime,4'te firuzenin yanında kantinde köfte ekmek yedim ve akşam son olarak salata ve bi tavuk baget yedim afiyet olsun bir önceki geceden itibaren sabah akşam 50şer mekik çekiorum umarım bi faydasını görürüm :)
bu arada gruba dönerken aklımda çok eğlenceli hem stres attırıcı hemde kilo verdirici milli dansımız oryantal geldi. şimdi bırakın düğünlerdeki havalarınızı kızlar yok ben bilmem yok ben oynamayı beceremem yok.bir kere bu akşamdan tezi yok yanıma yoldaş arkadaş isterim ben başlıorum kıvırmaya günde 30dakka kıvır bi ton kaloriden kurtul ayrıca stresini at havanı bul formülüyle hepimizin rahatlayacağını düşünüorum. böylece hem kendimize günde 30 dakka olsun zaman ayırabileceğiz hem eğleneceğiz (bundan adım kadar eminim) hemde kilo verces :)
kural şu her akşam olmas dienlere haftada 4 akşam uygundur kendinizi odaya kitliyorsunuz müziği ya açıosunuz yada kulaklıkları takıyorsunuz kendizi tanyeli ne bilem asena falan sanıyorsunuz :) denedim çok eğlenceli oluo :) mezdeke falan bulamazsanız tavsiyem sezen aksu rakkas :) hem bulmasıda kolay...

haberlerinizi bekliorum hepinizi öpüorum :) mujux

valla ben varım 30 dk kıvırmaya çok severim zaten kıvırmayı:)yazarım kıvırdıkça:)

valla ben varım 30 dk kıvırmaya çok severim zaten kıvırmayı:)yazarım kıvırdıkça:)
:):dance::teytey:
sbnmcsm bana katıldığın için teşekkürler birgün süre koyalım diğer kızlardan gelcek tepkilere bakmak için yarın akşamdan tezi yok kıvırıyoruz

X