Way beee Sbnm kilo verme ugruna gunahada gircen :dance: walla takdir etttim sırnaşık şey
Sunbulcm bn daha once kizlara soledimde son yoktun kanimca, aynen dogru anlamissin ogrenciyim ondan yiycek bisi yok:dance: bide kanadada yasiorum havalar cok soguklaelaelaelaelae Aslinda yaglarimin beni sicak tutmasi lazim ama nerdeee ise yaramiyorlar peksırnaşık şey
Neyse kizlarr size kolay gelsin, bnm gunum daha yeni basladiii cokda uykum vr, aksam raporumu yazarimmm optummmmm:lepi:
günaydın kızlar molihua nerde yaşadığını çok merak ettim birde öğrencisin heralde tıp heralde dimi takımımıza hoşgeldiniz tkrar dün diyet süperdi akşam arkadaşımızın doğumgünüydü şansa 2 gün arayla doğumgünü denk geldi yemek yedik ızgara köfte azıcık mezelerden aldım cızz mamalara hiç dokunmadım pastaya dokunmadım bile kendimi tbrik ediyorumm tam gaz dvm kızlar kim tutar bizifiyucem iii hbrlerini bekliyoruz aman ihmal etme sonuşlarını al bizede hbr ver emi tatlımm hepinize öpücükler iii günler
kızlarrrrrrrrrrrr günah çıkarıyorummmm bugün evde işlerim vardı çıkamadım dışarı yukarki komşu aşure yapmış getirmiş azıcık tadına bakayım derken 1 koca kaseyi götürdüm şimdi çok pişmanım sporla arayı kapatmam lazım pantollAr olmuyo yanlar fırtlıyor bacaklar kalınlaştı kalça aldı başını gitti ben hala tutamıyorum çenemi çok üzgünüm ya herkes sanki inadına yapıyor eşim çerezler çikolata alıp geliyor komşu tatlı getiriyor ardı ardına doğumgünleri nasıl dayanayım çok yoruldum oturup zırlıcam
günaydınnnn
bugün yine yürüyüş bandında 5.5 km yürüdüm arkasından pilates
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1zeytin 1 domates
arkadaşlar hiç benlik degilmiş lapa mapa ben normal diyetime devam adicem:)
bide bugün gezmem var ve gidecegim evin hatunu döktürecek marifetlerini ben rejimdeyim desemde çok ısrar edecegini biliyorum ve onun için orucum diycem yalan olacak ama napıyim başka türlü kilo veremiyorumçok kötü bişey yapıyorum dimi?
yapamadım ya orucum diyemedim.yedim.hemde ne yeme
merhaba eğer grubunuzda boş yer varsa bende katılmak istiyorum aranıza. boyum 1.60 kilom 63,5 hedefim 53 kilo olmak düzenlü olarak yürüyüş yapıyorum.
yapamadım ya orucum diyemedim.yedim.hemde ne yeme
:):dance::teytey:valla ben varım 30 dk kıvırmaya çok severim zaten kıvırmayı:)yazarım kıvırdıkça:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?