Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar ben geldim bugün arkadaşım için direksiyon kursuna gittim. ve çok soguktu.hasta olucam galiba kulaklarım zonk zonk zokluyo.gözlerim nohut kadar kalmış. bugün iyi geçti sayılır.
akşam eşim oruçtu diye büroda yemegini yedi bende onun için yemek yapmadım eve de geldigimde de çok açtım dolaba saldırdım kahvaltılık bişeyler yedim ama ne kadar yedim ne yedim bilmiyommm.
sabah bende tartılıp yazarım gerçi bu sabah 69.1 düm ama belki 100 gr daha gitmiştir:)
öpüyorum hepinizi

Kızlar benim 15dkda canım cıktı valla... direk dalak şişio en iisi azar azar arttırıım...
len pengicu beni bile oynattın ya ne diim sana :roflol::roflol:

bu arada yemegimi yedim... hatta corba ictikten sora bi 20dk bekledim öle balık yedim mide birden yemek görünce afallamasın diecokacimcoook
şuan tıka basa tokum...şu bitki çaylarına aşığım yaa...tee sabah içmiştim oryantalden önce wcye koştur koştur modundaydım :roflol:
hatta şuanki kilom :1shok: 59 :1shok: okadar diyim size...
hem tokum hem akşam saati... ya sabaha bu kilo 58.4ün altında çıksın ben kendime ödül vermek istiorum...
valla kızlar canım acaip tatlı istio zor dayanıorm...nerdeyse yogurtun içine şekeri boca edicem tatlı niyetine okadar yani...biri beni tutsun... hazır 58leri sabitlemişken tekrar çıkmayım.....

kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü bu gruptayım...
iştahımı kapatıyosunuz:):):)

kızlar çok çok üzgünüm hiçbirşey başaramadım bu hafta bir türlü kendimi toplayıp yeme düzeni oturturamıyorum bu kadar niye iştahım açık 1 sağlık problemindenmi kaynaklanıyor anlamadım:uhm: demir anemisi bendede var biraz dengelendi buara dr regli dönemlerinde demir hapını al yeterli dedi neyse moral sıfır bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum halimde yok spor yapayım ben bu takıma zarar vermeye başladım herkes gayratle kilo verirken benim eksimle sizinde başarınızı engelliyorum:1no2: çok mahbucum kızlar kilom 58.400 olmazsa kendimi toplayana kadar takımdan ayrılayımsenağlama böle vicdan azabı duyuyorum:a015:

canımmmm kişisel fikrimi soruosan takımdan ayrılmanı istemiorm... çünkü giden geri gelmio :çok üzgünüm: ve dogal yni demir hapı kullanırken ben de nası şiştigimi hatırlıyorum...simdi bak bende baslıyorum yarın...evet normal bi bedenin kilo vermesinden cok daha zor bizim kilo vermemiz ama imkansız degil...
bikac gun istedigini yemiş ol ne olcak ki...sen sona baya yaklasmıstın tekrar yapabilrsin bence....:1hug:

12.TAKIM **86. ETAP **
spacegirl: (65,0) / / / %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (57,5) / 58.4 / -0.9 / -1.57%)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (63.0 ) / 62 / 1.0 / 1.59%)
baby_nurse: (66.2) / 67.0 / -0.8 / -1.21%)
Gkcn57) / / / %)
tugce76,5) / / / %)
Molihua63.8) / 63.4 / 0.4 / 0.63%)
sbnmcsm69,8) / / / %)
hülyalı: (56.0) / 55.0/ 1.0/ %1.79) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (695.8) / / / %)

firuze saolcnm tesellin için siz bu kadar gayret gösterirken ben işi bozmuş oldum çok üzüldüm o yüzden böle 1şey dedim beni bu haftalık affedin önümüzdeki hafta regli haftası ama elimden geleni yapıcam

ya cnm öle düşünme... mesela bak spacemle benm regl zamanları paso denk gelio.. ve o hafta hep 2miz batışta oluoz...
hele bide haftya hasta olcm diosun kesin şişlik vardır... valla bak hic olmadı benim icin moralini iyi tut... ben de demir hapına baslıcam... hem bide bende vitamin folik asit... ohh bi ton ilaç... ya ben de haftaya kilo almaya baslarsam beni birakır mısın ben gidicem desem deklava:klava:

Dur Sunbul nire gidion daha kilo vercez:dance: bak bana 400gr vermisim yuzsuzler gibi dolaniom ortada

Firuze bn bildirimde bulundum sabah listeye yazmamissin aaaa ne kdr ayip 400grcik die lülülülülülü yaz kiz yaz 63.4dum:lepi::lepi:

Merhaba kizlar yeni beslenme planima bugun gecdim, cokda begendimm

1.ogun
1 dilim kepek ekmegi,bi parca peynir,4zeytin,bi sekersiz kahve

2.ogun
diyet yogurt (60kalori),bir elma

3.ogun
haslanmis tavuk(50gr),kereviz

4.ogun
kofte(50gr),kerevz,brokoli

5.ogun
kereviz,brokoli,diyet kola

2litrede su icdim

Spora halen gidemiorum, ama bacagim daha iyi yarin giderim buyuk ihtimal ama 1 saat oryantalimi yapcam.Ayrica mekik flnda cekiom plates tarzi.

Sanirim hepsi bu kdr brz fazla kismisim porsionlari 1000den az olduu aldigim kalori ama zamanla, kalori hesabim kuvvetlencekdir:dance:

Yrnn gorusuruk optummm

12.TAKIM **86. ETAP **
spacegirl: (65,0) / 63,8/ 1,2/1,85 %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (57,5) / 58.4 / -0.9 / -1.57%)
pengicuu: (62,2) / 62,2/0 / 0%)
sibellee: (63.0 ) / 62 / 1.0 / 1.59%)
baby_nurse: (66.2) / 67.0 / -0.8 / -1.21%)
Gkcn57) / / / %)
tugce76,5) /75,6 / 0,9/ 1,18%)
Molihua63.8) / 63.4 / 0.4 / 0.63%)
sbnmcsm69,8) / 69,1/ 0,7/ 1,00%)
hülyalı: (56.0) / 55.0/ 1.0/ %1.79) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (695.8) / / / %)

Son düzenleme:
Kadınların hassas dönemlerinden biri adet dönemidir. Sinirlilik, şişkinlik, tatlı krizleri iç içedir. Bu dönemi huzurlu ve kilo almadan atlatmak ise mümkün.
Adet öncesi 1-2 haftalık süre boyunca kadınlarda duygusal gelgitler, yorgunluk, sinirlilik gibi belirtilerin yanı sıra su tutumuna bağlı ödem, göğüslerde hassasiyet, baş ağrıları, geçici kilo artışı ve aşın tatlı yeme isteği gibi fiziksel yakınmalar da görülebilir. Bu dönemde özellikle kafein, basit şeker, tuz veya sodyum, yağ ve alkolden kaçınmak yakınmaları azaltır. "Kompleks karbonhidratlar ve yüksek kalsiyum içeriği olan yiyecekler, tatlı yeme isteğini bastırır. Bu nedenle bol meyve-sebze, tam tahıl ürünleri, yağsız süt ve süt ürünlerinden faydalanmakta yarar var.
*Bal, reçel, pekmez, çikolata, pasta, dondurma, tatlı gibi basit karbonhidratlar yerine ekmek, pilav, makarna, patates gibi kompleks karbonhidratlara yönelin.
*B6 vitamininden zengin bir beslenme planı da adet öncesi dönemde yaşanan yakınmaları azaltır. Balık, tavuk, soya ürünleri, brokoli, muz havuç, yumurta, avokado, tahıllar ve ıspanak B6 vitamininden zengin yiyeceklerdir. *Ayrıca bu dönemde vücudunuzda magnezyum da azalır. Et, süt, balık, yumurta, kum baklagiller, kabak, tam tahıllar, çikolata, badem gibi magnezyum kaynaklarına yönelebilirsiniz.

Bol su için
Adet öncesi yaklaşık bir hafta boyunca metabolik hızınızda hafif bir artış olur. Bu da günlük enerjiye yaklaşık 200 kalori ekleyebileceğiniz anlamına gelir. Bu dönemde kilo anısı konusunda endişelenip daha az yemek yemeye çalışmayın. Kilo artışınızın, su tutumuna bağlı geçici bir durum olduğunu unutmayın.
Demir kaybı için: Kırmızı et ve yumurta

Adet döneminde kanamayla birlikte vücuttan demir kaybı olur. Demir eksikliği, yorgun ve güçsüz bırakacağı gibi, ileri düzeylerde kansızlığa da ne¬den olabilir. Bu nedenle adet dönemi boyunca kırmızı et, yumurta, tavuk, balık, domates, kırmızı biber ve yeşil yapraklı sebzeler yiyerek demirden zengin beslenmeye devam etmekte yarar var. Bu dönem boyunca tuz, alkol, kafein ve basit şekerlerden de uzak durmak gerekir.

alıntı (milliyet)

ben varya bu Ali'nin.... yeni evli olup eşine bu kadar kızgın olan bi benim galiba... ya yedirdi yedirdi gitti bi haftada anca vermişim o kadar mekikle az yemeyle onun aldırdığı kalorileri yaz kızım 62,2 bi an bu kilolar hiç gitmeyecek sandım gelecek hafta da artık 61i görmessem intihara sürüklenecem bu ne ya ben neden hiç ileri gidemiom die itiraz edecem bünyeme :) neyse ama mekik baya işe yaradı :) bu arada kıvırdınızmı kızlar ben dün tam yarım saat kıvırdım çok eğlendim :) herkese kolay gelsin mujuk :)

sabah kahvaltım:
2 domates (hormonlu hormonlu) 5-6 dilim peynir (köy peyniri):) 1 fincan şekersiz kahve

kızlar diyete uygun brüksel lahanası tarifi verebilirmisiniz?hiç yapmadım şimdiye kadar .netten uygun bi tarif bulamadım

kızlar bildirim yapmayan iki kişi kaldı. Fiyucecim ben biraz yatacağım. Fena dağılmış durumdayım. Bildirimi sen yapabilir misin? Gelebilirsem ben halletmeye çalışırım ama çok emin değilim. hastalık ve uykusuzluk fena vurdu ((..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…