Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ögle yemegi olarak 1 kase yoğurtun içine 1 elma doğradım 1 tatlı kaşığı tarçın atıp yedim çok lezzetliydi

eet bak o tarz dogal tatlılar hem kalorisi az hem de lezzetli oluo cnm :) ben de tarcın severim baya bi işe yarıo mered...

cevap bölümünü açamadım bi türlü
zavallı ben finallerle uğraşıyorum
sabahtan vardı bi tane saat 15te yine var :bbo:
bitmiyo ki

sabah üşenmeyip çorba içiyorum
okulda falan beni epey idare ediyor
neden bilmem kepek ekmeği de olsa yiyesim gelmiyo
nasıl doldurduysam kendimi unlu mamullere karşı :jeyyar:

sabah son tartıldığımda 75,7 olarak gördüm kilomu
ahh ahh ne günler geçirdim ben bu sayfalarda yaa :asigim:
kilo aldım diye çok ağladım zamanında..verdikçe mutlu da oluyorum
devam edecek tabiki 60lı kiloları görmeden hayatta bırakmam kaydirigubbakcemile3

oryantal işini çok güzel beceririm ayıptır söylemesi
çok kıvrakımdır sırnaşık şey
merak etme 60ları da görcen fıstık... burdaki herkes istedii kiloya ulasacak... topluca mezun olcas:jeyyar:
kilonu kaydediim mi yoksa yarın bildirim yapıcak mısın tekrar cnm ????

Hülyalı canım dogru hesaplamıssın aynen öyle hesap yapılıyor...sadece virgülden sora 2 basamak alıyoruz ya 3.basamak 5 ve üzeri ise 1ekleniyor klasik yuvarlama yöntemi :KK66: hedef kilonu da ogrenebilir miiz...veya sen de bizim gibi kilo takip çizelgesi yaparsaan süper olur...
simdi yazdıgın kiloyu ekliyorum.. normalde cumadn cumaya bildirim yapılıyor en gec 14:00-15:00e kadar mumkunse sabah kalkıp bildirim yapın ok... sen yarın kilonda degisiklik olursa bildirirsin bildirimde düzenleme yaparız ok...

a.s.

Saol cnm dediğin gibi yapıcam bundan sonra a.s.
bide şu takip çizelgemi yapsam süper olcak onu deniyim şimdi sengözlerimebaksanab
ayrıca hedef kilom 45 canım boyum 1,55olunca böyle iyi görünüyorum 56 kiloda başladım şutarafagitti

yok cumaya yada perşembe gece
neymiş 75,7 falan
noktalarla uğraşmam inşallah düz hesap 75 olarak bildirim yaparım :)

bu arada fiyuce geçmiş olsun canım sana da
dikkat et kendine

kızlar çizelgemi yaptım ama 45kilo olmadı hedef o yüzden 46 die yazdım :))

62 kg.mım yarın giremeyeceğim için bugun sabah tartılmıştım. yürüyüşe devam.

biliosnuz takımın en gec kalkanı benim :):)

simdi hazırladım kahvaltımı daha dogrusu bu benm icin kahvaltı + ogle yemegi..
saat 3gibi okulda olcam aksam dönerim...
aksama lahana salatası yapmayı planlıyorum..

kahvaltım molihuanin önerisi üzerine:eek:
1haslanmıs yumurta
yarım kibrit kutusu kdar beyaz peynir
1 domates
1salatalık...
hıı bide bitki cayı şekersiz her zamanki gibi...
fazladan 1 cay kasıgı bal atabilirim agzıma...iyi geliyor o bana üşümem geciyor sanki...

öyle işte simdi yiyim yokum aksama kadar aksam ugrarım..öptüm hepinizi...

bir de baby_nurse canım yarın giremeyecek olursan simdiden kilonu bildirmeyi unutma olur mu:eek:

yahu şöyle bi baktım da
cuma günü sonuç güzel olucak gibi :)

kızlar günaydın.. sabah tost ve şekrsz çayla kahvaltımı yaptım. sporumu da yaptım.. şimdi ev işleriyle uğraşıcam. iş hiç bitmiyoooo.. oğluşumu uyuttum da kk'ya girebilidim. buara huysuz biraz. diş çıkrma döneminde... gerçi hala diş yok görünürde ama huysuzluğu var..
bu hafta hep 56,5 çıktım. ama regl olacağım.yakında. biraz şişkinlik var. bakalım artık yarın göreceğiz...

selam bayanlar,
aradım aradım bulamadım kaçırdım galiba ben, moliuha diyetisyen misin? liste mi yayınladın?
neyse biraz daha araştırayım zaten yarın giremicem ama.
bu arada ben diyetisyene başladım salı öğle arası gittim, acaip bir liste verdi 2 saatte bir ara öğün var, haftada yarım 1 kg verirsin dedi, hiç verememektense yarımda olsa vereyim bariii deyip uymaya çalışıyorum, haydi hayırlısı.

kıslar bu sabah 2 dilim ekmek ve peynir öğlen ise bi poğaça yedim halen bunlarla duruyorum ve bol bol yeşil çay içtim gün boyunca akşam yemeğini birasdan yiyecem sabah 50 mekik çektim akşam yatmadan tekrar çekecem acayip işe yaradı sanırım karnım ağrıyo :) bu akşam yemekten 1 saat sonrada oryantelimiz var kıvırıyoruz :) hep birlikte lütfen yemekten 1 saat sonra olmasına dikkat edin :) hepinizi öpüorum kolay gelsin :):eek:

Kızlar ben geldimmmmmmm
Bugün istediğim gibi olmadı aslında :çok üzgünüm:
Sabah bir dilim ekmek domates,az peynir, 4zeytin, az şekerli çay(bundan sonra şekersiz içiom)
öğlende annemle gezmeye gittik ee döktürmüşler tabi :jeyyar:
kısıra dayanamadım ben bir kase kısır yedim ve şekersiz çay içtim senağlama
öğle yemeği geç yiyince karnım şimdi de tok açıktığımda biraz yoğurda elma rendeleyip yemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
gittiğim yerde kısırı yiyince bir odaya geçip 20dk mekik çektim vicdan azabıyla sırnaşık şey
zaten artık hergün toplam en az 45dk mekik çekiyorum ve alıştım zorlanmıyorum sositososito
yani bugün pek istediğim gibi geçmedi ama napim dayanamadım :çok üzgünüm:
meyvalı yoğurt yiyip ardından beşi bir yerde çayımdan içicem sadece :CüvCüv:

Yok cnm ne diyestisyeni daha ogrenciyim ben:eek: Tıp okuyorum bu nedenle vucuda hangi gidalarin ne sekil yarari olur ogrendik haa bide extradan okudugum saglik kitaplari var:1rolleyes:

Sibelle diyestiyene gitmissin hayirli olsn, umarim uygular verirsinhihoyyyt

Firuze aferim guzel kahvalti insallah sonuda gelir(300kalorilik) :roflol:

Oryantel grubu bn dun aksam yapdim 1saat cok zevkliydii bugunde devam etcem insallahkaydirigubbakcemile2

Son olarak kizlar lutfen su ogunlerinizi arttirin kucuk kucuk sık sık yiyin, yada 3 ogun 3 ara ogun yapin ama su duzensiz yemeye son verin okuyorum ne yediginizi walla dovcemm heee:eek:klava::eek:klava:

Ve tartiya cikdimm ve ne gorimmm 63.4 spora baslanildiginda 5-10gun arasi kilo verimi az olurmus, soradan su gibi gidermis Hadi bakalim inandim bu bilgiye uzulmuyorum:dance::dance:

Son düzenleme:
geldim kızlar. bir geçmişi okuyup geleyim. dün istanbula gidip gelmem gerekti. hiç giremedim. yarın erkenden kilo bildirimlerimizi yapıyoruz değil mi? yarın giremeyecek olanları lütfen bu akşamdan bildirsinler diyim ve okumaya başlayayım

okudum geldim bile. muhteşemsiniz siz yaa. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum yaa.. kocamannn mmmmmmmmmmmmmuuucccccccckkkkksss.. Kızlar bu hafta galiba çok güzel bir sonuç alacağız. Ben dün ve bugün lahana çorbasını bıraktım.. Hem dışarda olmam hem de fena hastayım yaaa :KK43:((.. (Bu arada bacağını inciten, hasta olan herkese de çok çok geçmiş olsun diyorum). Ben 2-3 yılda bir hasta olurum ama olunca da tam oluyorum. Ama kısa süreli de olsa diyetim ve dikkat etmem sonucunda tartıda 63,9 göööördüüüümmmm.....Lütfen alkışları alayım :)))..
Hülyalı hoş geldin takımımıza, öğrencilerimiz arttı takımda ve hepsi de nasıl güzel dinamizim getirdiler.
Pengicuuu ne diyim sana bilmiyom ki :)).. Valla şu oryantel işi çok iyi olmuş. İncecik bellerimiz olacak. Bi de bu oryantel kolları acaip çalıştırıyor malum eller havaya yapıyoz :)). Oryantel işine ben de varım ama bana iki üç gün müsade olur mu? Bir kendimi toparlayayım. Ondan sonra bel kıvırmaca, gerdan titretmece. bu iş kocaların/sevgililerinde işine yarayacak gibi geliyor bana ama :))).
hadiyin kızlar bakın bir hafta asıldık ve nasıl güzel sonuçlar gelmeye başladı. Hevesimiz yerine geldi, motivasyonumuz arttı. Bahar aylarında tiril tiril giysiler giymeye hazır mısınız bakiiim?? Sesleri duyamıyorum.. Şimdiden kendinize şöyle güzel giysiler bakınmaya başlayın. Ben bunun içine giremem diye düşünmek yok tamam mı? Bu motivasyonla gidersek eminim hepimiz daha önce hiç görmediğimiz (ya da yıllar önce gördüğümüz) bedenlerde alışverişe başlayacağız.

12.TAKIM **86. ETAP **
spacegirl: (65,0) / / / %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (57,5) / / / %)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (63.0 ) / 62 / 1.0 / 1.59%)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn:KK43:57) / / / %)
tugce:KK43:76,5) / / / %)
Molihua:KK43:63.8) / / / %)
sbnmcsm:KK43:69,8) / / / %)
hülyalı: (56.0) / 55.0/ 1.0/ %1.79) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (695.8) / / / %)

spacem sen istediğin vakit başla :) ama molihua bizi bilem beklemeden başlamış baksana :) hem spor gibi olmayacak bu oryantel işi sıkılmayacaz yaparken kasılmayacaz hemde kalorilerle kısa yoldan vedalaşacas tek diyetle mekikle yürümüyo bu işler hadi bakalım kızlar popoları kaldıralım :) hepimizi ince belli çay bardağı yapcam süpaneke amin :)

slm millet...siz aşmışsınız baya ya..özlemisim eve gelince 1sayfa yazı dolmasını :):) okudum hepsini...
kızlar tek tek yazamıcam hepinize kurt gibi açım...
molihua yazmıs ya 300kalorilik kahvaltı die :roflol: o kahvaltıdan beri sadece 1kutu visne suyu ve 1kucuk cay içtim....
eve anca geldim napiim param az dısarda yiyemem bu ara...kızmayın nie aç kaldın die ok... gelirken markete girdim kredi kartım beni batırcak ama hic sevmediim halde canım balık istedi balık aldım...

suan pişio cok az tuz kattım tepsinin altına azıcık zeytin yagı gezdirdim hatta gezdirmedim de sürdüm :)
1levrek pişio suan 200gr falan yani...protein alayım dedim bugun...yanına salata yapcaktım ama dayanamıcam valla tarhana corbam vardı 1kase icerim...
tabi ki yine ekmeksiz...

ayrıca spacem gibi ben de tebrik istiorm...okul cıkısı arkdsımla pastaneye girdik...ocak olduu halde dondurma die tutturdu hatta ben ısmarlıım sen de ye dedi...sabahtan beri tatlı krizim oldugu halde sadece 1kücük cay ictim ve cıktım ordan... hala tatlılar gözümde uçuşuo valla....nası dayandım bilmiorm...

suan kot +kazak 59.3gösterio tartı... okadar diyim size açım yani...
levrek ve tarhana corbası sonunda hicbisi yememeyi sdece bitki cayıyla aksamı gecirmei planlıorm...
bi de ben gec yemek yicem icin oryantal işi gece 11 e kalcak ama söz denicem :):) pengicum der de denemes miyim ben... :p
öptüm hepinizi ugrarım arada a.s.

12.TAKIM **86. ETAP **
spacegirl: (65,0) / / / %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (57,5) / / / %)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (63.0 ) / 62 / 1.0 / 1.59%)
baby_nurse: (66.2) / 67.0 / -0.8 / -1.21%)
Gkcn:KK43:57) / / / %)
tugce:KK43:76,5) / / / %)
Molihua:KK43:63.8) / / / %)
sbnmcsm:KK43:69,8) / / / %)
hülyalı: (56.0) / 55.0/ 1.0/ %1.79) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (695.8) / / / %)

***baby_nurse kız hani kilo vermiştin sen:eek:klava::eek:klava:
:eek:

X