Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhabalar,
ben dün akşam bir tabak mantı yedim, epey yağlı idi ama dışarıdaydık üstelik mantıcıda , yani başka yiyecek bir şey yoktu. akşamda eve gelince meyve yedim.
bu sabah 2kepek arası peynir,
ara öğün 10:30da hurma yedim.
öğlen ana yemek salata alıcam
akşam abartmasam bari.

bir de bayanlar, yukarıda bir reklam var, japonyadan gelen biber hapı, ona ne dersiniz hepsi aldatmaca değil mi?

günaydın kızlar diyete yakışır bir gün geçirdim dün sonunda sizlerin sayesinde bende tekrar gaza geldim herbirinize ayrı ayrı teşekkürler çorbalar içilmiş sporlkar yapılmış ben dün spor adına dışardakiişleirimi halletmek için 1 ssat yürüdüm eve geldim ev işi falan koşturdum sabah kalktımm 2 dilim çavdar ekmeğiyle kahvaltımı ettim şimdi yeşil çayy biberiye karıştırdığım çayımı içicem sonrada işlerim var çıkıcam yine koşmaca takımımı çok seviyorum:1hug: herkese iigünlera.s.

selam kızlar.. tebrik etmek istiyorum spor yapanları.. ben de dışarda yürümek istiyorum ama hava çok soğuk. oğlumla dışarı çıkmam imkansız. evde de 10-15 dk ancak yapıyorum spor.çünkü ilgilenmeyince mızırdanıyor. şubatta çalışmaya başlıcam ozamn bu kilolar daha çabuk gider koşuşturmacadan. işe git eve gel çocğu bakıcıdan al,ilgilen,yemek yap,temizlik yap derken gidiverir. inşallah tabi..
ama ben kararlıyım.doğum kilolarım kalmayacak ve incecik bi anne olacağım... havalar ısınınca akşam üzeri işten gelince oğlumu arabasına bindirip yürüyüşe çıkacağım... çocuk olunca hele bide minikse işler çok zor oluyor.. kuaföre bile gidemiyorum artık. saç baş dağıttım iyice... oğlum için katlanıyorum artık... anne olmak böyle bişey herşeyden fadakarlık yapıyorsun...

sabah sporumu aptıktan sonra 1 dilim börekle kahvaltımı yaptım.. dün akşam misafir vardı. pasta börek dolu ev ama akşam yemedim. rüyama bile girmiş.en azından gündüz yersem yakmak daha kolay olur diye düşündüm. eski cicilerimi görünce daha bi hırs yapıyorum.. onları giycem. yeni ciciler alcam.. bi zayıflayayım kendimi baştan bakıma çekcem.

yaklasık 15saat uyumusum...
sanırım mideyi üşüttüm...agzımda bi acaip tat karın şişlii falan...
daha bisi yemedim....bengicu gelio bana onla yeris bisiler aslında corbayı iccektim ama bilmiorm valla baya halsizim kızlar ya....yine de yarın dra gidip ogrencem sonucları...kendinize ii bakın giremessem merak etmein ok....
a.s.

kızlar yukarıdaki yazıda yazdıgı gibi juju arkdsımızın ricasi üzerine cuma gunu biz saat en gec 14e kadr bildirimleri yapalım olur mu...bugun gunlerden salı simdiden yazıyı ekledim cuma giremeyecek olanlar bi iki gün onceden de bildirim yapabilir....
arkdsımızı da zor durumda bırakmayalım ok.....
simdiden teşekkürler a.s.

güzeller hasta olmuşum ya. nezle galiba. kafamı kaldıramıyorum. yazamadım size.galiba giremem de bugün bir daha . birazdan sıpam gelecek son enerjimi onla harcarım artık. bişi yemedim. bir mandalina bir tabak çorba zorla. yiyesim yok.ben pek hasta olmam. olunca da fena hasta olurum. umarım çok ilerletmeden geçiştirebilirim.hiç yatacak durumum yok çünkü .
fiyucem sağol bilgilendirdiğin için ve geçmiş olsun.
gökcen cim seni ne kadar iyi anladığımı bi bilsen. ama kendine 10 dakika da olsa ayır bir şekilde. kremini sür, saçını tara ne bileyim kendin için birşey yap. ben yapmadım ve sonunda tanınmaz hale geldim. aman kendini ihmal etme. ne kadar zor olsa bile ki biliyorum zor. ama geçen zaman geri gelmiyor.
gittim ben güzeller. biraz toparlanabilirsem yine gelirim.

space canım ufak tefek bakımımı yapıyorum tabi ama ben kuaförü seviyorum.yani manikürümü evde yapmak istemiyorum.saçlarımı da evde kendim yapıyorum ama kuaför gibi olmuyor.neyse oğlum biraz büyüsün onunla birlikte giderim kuaföre...işe başlayınca daha düzenli olur hayatım. ozamn ister istemez makyaj saç falan yapılacak yani...
herneyse akşam yemeğinde balık ve salata var...
herkese iyi akşamlar...

finallerim var bu hafta
yine de dikkat ediyorum yediğime ama tek bir gram gitmedisenağlama
mekik çkemye ve masaj aletiyle uğraşmaya başladım
cumaya kadar nasıl gidicek ya 1 kilo

vucud kimden kıskanıyo 1 kiloyu bilmem kaydirigubbakcemile3
halboki bol bol var,ben bu kadar uğraşırken niye inat ediyor bi anlasambenneyaptımki

öptüm hepinizi harikasınız gerçekten:1rolleyes:

ayy ne lapası ne kadar igrenç bişey miş o pirinç lapası.yapamadım vallahi saah kahvaltı olarak yedim okadar
öglen pırasa arada elma ama 3 tane bide bi avuç leblebi
akşam 5- 6 kaşık mantı yedim ogluşumun tabagından
ayy kızlar paylaşmak istedim moralim çok bozuk oğluşumun gözünü morartmışlar okulda daha 5 yaşında

kızlar slm... bende de deli bi halsizlik var....
spacem sana da gecmis olsun... bende kalktıgımda bi kase corba ictim yogurtlu, az once de 1bardak ictim yine yogurtlu...valla diyetler yasak dese de kusura bakmasınlar ben yogurtsuz yapamam..
ayrıcana 1bardakcık kola ictim..tek kacamagım....
yarın sabah dr a gidicem bakalım sonuclar ne durumda...
öyle işte... öptüm hepinizi koccaman

yok artık:1shok: 5yasındaki cocugun gözünü nası morartır kim yapar bunu ya....:uhm:

Kızlar beni atmadınız dimi takımdan senağlama
Bu cuma bildirimlerime başlıcam olur mu :icecream:
Hemde artık burda ne yediklerimi hergün paylaşcam kaydirigubbakcemile5
Bugün kahvaltıda istediğim herşeyi yedim
çok güzel bi kahvaltı yaptım
öğlen acıkmadım
akşam sebze yemeği yiyordum bugün iki kase çorba içtim
alında günde altı öğün yemek gerek diyorlar azar azar
ama ben mümkün değil az yiyemiyorum
yedikçe iştahım açılıyor
bide böyle denicem mirmirmirmir
sınavlara hazırlanıyorum gamyoncuiremsu
bana dua edin kıslar :çok üzgünüm:
atılmadıysam eğer söz hergün burdayım a.s. :a015:

Sbnm sende cabuk pes etmissinkaydirigubbakcemile3 bncede irenc bisi piric lapasii ama annem amerikan princi al o pek lapa lapa olmaz diri kalir dedi , bnde onu aldimm harbiii diri kalio irenc dgl

yok artık:1shok: 5yasındaki cocugun gözünü nası morartır kim yapar bunu ya....:uhm:

anaokuluna gidiyo sınıftai çocuklar kavga etmşler erkek çocukları çullanmışlar işte kimin neresine denk gelirse benimkinin de gözüne gelmiş

Sbnm sende cabuk pes etmissinkaydirigubbakcemile3 bncede irenc bisi piric lapasii ama annem amerikan princi al o pek lapa lapa olmaz diri kalir dedi , bnde onu aldimm harbiii diri kalio irenc dgl

ayy ama valla çok köyüydü ama yinede atmadım yrn tekrar denemk istiyorum
bu sefer ketçapla yicem tabii faydası olur mu bilmem

ayy ama valla çok köyüydü ama yinede atmadım yrn tekrar denemk istiyorum
bu sefer ketçapla yicem tabii faydası olur mu bilmem

yaaa sakınnn sakın ketcap falan kullanmaklava:klava: onlarda ne kdar kalori var biliomusun senklava: benim hesap yap hic olmadı yogurtla ye..daha az kalorisi en azından..
bi de sıcak sıcak yap derim..bekleyen pirinc daha bi yenilmez hale gelio..her ögünde 1cay bardagı yap ye diger ögün tekrar yap

tamam yarın bi çay abrdagı yeniden yapıım
ben ketçapta çok kalori olmadıgını sanıyodum

kızlar sizi geriletmek istemediğim için gruptan ayrıldım ama ben aldım başımı gidiyorum.dur demeliyim şu kilolara sıkıldım artık..............motivasyon ve hırsa ihtiyacım var ................nasıl başlıycamı ve ne yapıcağımı bilmiyorum kafayı sıyırmak üzereyim..........

tamam yarın bi çay abrdagı yeniden yapıım
ben ketçapta çok kalori olmadıgını sanıyodum

üşenmedim gidip baktım simdi dolaptaki ketcapa...
dolapta var ama gelen olursa die valla yemiorm
yag var karbonhidrat var kalori 97yazıo 100gr icin ama bence gereksiz...onun yerine tuzsuz yagsız domates sosu yapabilrsin
mesela ben bazen haslanırken 2-3domates rendeliorm içine...
veya salatayla karıstırıorm
nar eksisi katıorm bazen dogal olanlarından
ya da alternatif ki en cok tercih ettigim yogurtlu yiyorum...
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…