Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhabalar

Gunluk raporum

Kahvalti; 1 dilim peynir , 2 zeytin, bi dilim kepek ekmegi ve kahve
Oglen; 3-4kasik pirinc lapasi(hic begenmedim), haslanmis tavuk
Aksam; haslanmis tavuk

Ayrica iki uc tane findik atttim agzima vede her ogun oncesi elma sirkeli suyumu icdim.

Yarn tatil bityo okul basliycak, ogle yemegini nasil yapacagim henuz bilmiorum kalorisi dusuk bisiler yemeye caliscam vede spora gitcem. Firuzecim spora devam yarindan sonra bende yzarimm yanliz kalmazsinnsüprizzzzz

Bir gunun daha sonuna geldimmm uyyorumm esen kalinnsositososito:lepi::lepi:

arkadaşlar günaydın,
ben perşembe anneme gittim ,hesapta yokken orada kladım, ve nette yok annemde, bildirim yapamadım haberde veremedim. özür dilerim. sonradan aklıma geldi üzüldüm.
kilom 62 çıktı.
üzgünüm.

bu arada arkadaşlar, pilates çok yararlı ben de yapıyorum. tavsiye ediyorum. şirkette arkadaşlar dvd aldıgımı duyunca herkes istedi kopyaladılar bile, millet azimli.
bir de 64-62 arası gidip geliyorum en iyisi diyetisyen diye düşündüm, yarın başlıyabilirim umarım.

Bence verme parani diyetisyene,yazik kizz paranakaydirigubbakcemile5 ben verdim cok pismanim...Diyetisyenle zayiflanio cunku verdigin paraya aciosun ve yemek yiyip kurallari cignemiosun ayrica diyetisyen spor sart dio,

Gel bize soz ver hedef koy kendini sorumlu hisseder verirsin,Spor bizdede sart eger vucudunu taniosan kendine uygun diyetide bulabilirsin,,,haa bulamam diosan yardimcida oluruz Basarabiliriz:lepi::lepi:

günaydın kızlar bugüne harika başladım sabah 6 km yürüdüm ve ardından pilates yaptım (tv 8 deki programla)şimdi bitirdim
sabah kahvaltısı:1 barak yarım yaglı süt
yarın şu 2 günlük pirinç lapası diyetini yapıcam okudum da bayagı ii yorumlar yapılmış bende denemek istiyorum.bakalım bende neler olucak?

günaydın arkadaşlar...kahvaltı: 2 zeytin,1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim kızarmış ekmek..
birazdan spor yapcam.
akşama kadar bişey yemem.
akşam: 1 tabak fasülye,1 kase çorba,1 kase yoğurt,1 kaşık pilav...biraz fazla oldu ama emzirdiğim için çok acıkıyorum ve sütüm azalıyor acıkınca... oğlum 1 yaşına girinceye kadar doğum kilolarımdan kurtulmam lazım...
yarışmaya 61 ile başladım... 8 ay zamanın 3 ayı gitti. 4 kilo gitti bu sürede kaldı 4 kilo...5 ay da zamnım var.. inşallah hedefime ulaşırm...

şimdiki kilo: 57
hedef: 53
hedef tarihi: 27 mayıs
aylık verilecek kilo 800 gr..( ben bunu 1 kilo olarak kabul ediyorum)

Kızllarrrrr,
ilk önce rapor. Malum lahana çorbası yapıyorum. Dün meyve günüydü. Meyve ve çorba yedim. İki kaçamağım oldu. Bir sabah bir lokma ekmek bi de gece (6da yattım) serçe parmağı boyutunda grisini türü krakerden 8-10 adet. Tüm kaçamağım budur. Veee işte heyecanla beklenen ann.. tırıınıınımmm. 63,9 çıktıııımmm.. Allahım tekrar 63'leri görmeye başladım. Çok mutluyum yaa. Yarın sabah olsa da tartılsam bi an önce :)).Çok iyi motivasyon oldu doğrusu bana.
Gökcen cim senin de hedefini aldım :). Güzel zamanlama, bebeğin olduğunu düşününce zaten hızlı vermemen lazım. Hadi bakalım. Mayıs ayındaki ikinci mezunumuz olabilirsin sen de
Kızlar bu gidişle yazın takımı fes edeceğiz :)). Ben bugün çook mutluyuuumm a.s.

günaydınlar space senin adına çok sevindim cnm kızlar süpersiniz beni tekrar gaza getirdiniz dün akşama kadar diyet süperdi akşam arkadaşımızın doğumgününde biraz pasta yemek zorunda kaldım birazda çerez sabah kahvaltımı ettim şimdi çayımı içiyorum birde erken kalkmaya alışsam daha ii olacak sabah 9 ila 11 arası vucudun en hızlı çalıştığı saatlermişbugün bende spora başlıcam kondisyon bisikleti sonrada aerobik bugün daha kaçamaksız 1 gün geçirmeyi diliyorum herkese iigünler azmimizi kaybetmeyelim tam gaz kızlar
sabah tartı bana 58 gösterdi şoktayım ama heralde su topladım
hedef kilom:52
inşallah 1 hazirana kadar olamyı planlıyorum yanılmıyosam aya 1 kilo düşüyor aslında çok kolay gözüküyor inşallah oklavalık olmam

kızlar slm simdi geldim eve...
tam 6tüp kan aldılar benden
yarın ogleden sora cıkıcakmıs sonuclar bakalım ya yarın ya da cars ogrenicem neyim oldugunu...

spacem ya ben dönerken alısveris yapıım dedim ve resmen canım cekti ben de lahana aldım :):)

kereviz sapı-lahana-3tane kırmızı biber-2kabak-domates-maydonoz-sogan-havuc
koymayı planlıorm.... ne diosun baska eklemem ya da cıkarmam gereken bisi var mı sence..
kucuk kucuk dograyıp sebze corbsı gibi ypıcam önceden öyle yapmısıtm cok da beenmiştim..

yok güzelliğim benimki de öyleydi. Ben evde vardı pişerken tane karabiber attım.Tadı çok güzel oldu. Yerken de üzerine bolca nane atıyorum. Olabildiğince sıcak içiyorum. Ben yaparken çiğken çok bıçak değdirmemek için fazla kesmedim. Piştikten sonra blendırdan geçirdim.
Bu sefer sonuçları almaya gideceksin tamam mı? geçen sefer sallamıştın :) unutmadım bak. Takipteyim ona göreyerimseniben

Sunbul cum çok sevindim yaa yine şevkinin gelmesine. Sen aramızda en güzel kilo verenlerdendin. Neredeyse mezun ediyorduk seni. Ama haklısın yoruldun. Bir de ne kadar az o kadar zor kuralı işledi. En son kilolar en zor verilenler malum. Esasında bu duraklamalar iyi oluyor. Vücudumuz yeni eşiğine alışıyor. Mesela ben artık 65 civarına indirdim eşiği. 75'lerden buraya inmesi iyi oldu. Şimdi 60 hedefim. Oraya kiloyu sabitlemek. Ama son 10 kiloda ne yaparım inanın ben de bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz hep beraber :)

ablacım senin gözünden de hiçbişi kaçmıyor yaa tamam söz carsamba alcam sonucu ögrencem neyim oldugunu.... valla

benim evde blender yok malesef...bi robot vardı annem aldı götürdü
anca elimde dograyıp atmam lazım...iyice pişirip süzgeçten geçirsem de bu sefer esas vitamin posada derler boşa ugras olacak o yuzden kucuk kucuk dograyacam...sebze corbalarını hep severim ondan ince dograrsam yenilebilr olur sanki..
bu arada notlarım berbat finallerde resmen inek olmam lazım 13ünde baslıo az girebilrm kusura bakmassınız dimi

çorbam pişio...
kereviz yapragı - lahana - 1kabak - 2havuc - 1kırmızı biber -2sogan - maydonoz - dereotu kattım..
bi iki tane sarımsak dogradım icine biraz nane azıcık kimyon (gaz yapıcı etkisini alıo demişlerdi) pul biber kattım pisio suan düdüklüde... umarım bişeye benzer....

arkadaşlar bugün vallahi çok iyiydi.sabah dedigim gibi 2 saat spor kahvaltı 1 bardak yarımyag. süt öglen 3 kaşk kısır bol sebze arkadaşım gül tatlısı yapmıştı içinden en küçük olanı seçip sadece tatına baktım cevizden bile küçüktü lokmam.akşam yemegi olarakda bi kase yogurt.(şuan yiyorum:)ilerleyen saatlerdede 1 elma yemeyi düşünüyorum.

çorbamı tel süzgecte iyice ezdim...sonracıma simdi 1kase ictim...benim için yiyecek ne olursa olsun içine yogurt katınca süperdir:)
corbanın icine yogurt katılırmı demeyin valla yaptım..2yemek kasıı yogurt kattım bi kase corbanın içine hoppp direk mideye:)
benim diyetlerim listelere uymaz..cogu diyet yogurta hayır dio ama ben yogurtsuz yapamam valla :):)

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 son bi dersim kaldi ondan soraa olumune spor yapcam

Cok pis gaza geldimm cunku sabah tartiya cikdim bide ne goreyim 62.8:lepi:
Aglamak istiorummm cok mutluyummm

Sabah bi dilim kepek ekmegi yedim bi kahve ve brz penir
Oglende okulda meyveli yogurt yedim, ama pismanim cok sekerliydi bi 200 kalori vardir kesin :1no2: ama ilk bakisda diyetik bisi gibi gelmisdi mideme indirdikden sora farketttimsırnaşık şeysırnaşık şey

Neyse aksam gorusmek uzreee corbalar kaynasin, lapalar pisirilsin, mekikler cekilsin tempo kizlar tempo:dance:

merhaba arkadaşlar....
şuanki kilom:67.5
hedef kilom:58
ayda:2 kilo vermeyi planlıyorum
hedef tarih:haziran

geldim kızlar rapor vereyim. Bilmediğim sayıda çorba (galiba 3-4 tabak) 3 havuç. Şimdi kaçamaklar :))). Valla dayanamadım tazecik sıcacık çıtır ekmek geldi ve az biraz peynirle yedim. Hem pişmanım hem diilim. Çok güzeldi yaa. Ama öbür taraftan da yarın tartıda kilo vermemiş görürsem çok üzülecem. Tam da kendime filan bakmaya yeniden başladım. Devam etsin bu trendim lütfen. Son dönem giydiklerime yeniden girmeye de başlamıştım. Ama ekmek çok güzeldi yaa.
Bu arada be fena tuzsuyorum. Herkes tatlı krizine girer ben tuzlu. Resmen tuz yalayasım geliyor.
Sibelle sen de hedefini bildirebilir misin? Geçmiş mesajlarda açıklamıştım. Herkesinki tamamlanınca toplu liste olarak yayınlamayı düşünüyorum. Mesajı da silinmemesi için not düşeceğim. Böylece herkes hedefini sürekli takip edebilir. Aylık olarak da hedefi yakaladık/yakalayamadık diye bilgi veriririm. İşte böyle kızlar. Geceyi kaçamak yapmadan geçirebilirsem sabah tartıda görüşürz artık :))

Son düzenleme:
klava:Space'im sen bu kacamak olayini abartttin heeeklava: duymayalim bi daha yok ekmek citir yok galeta citir:jeyyar: citir citir goturuonncokacimcoook

Kizlar sabah yazdim ama genede raporumu tam verim
kahvaltida bi dilim kepek ekmegi brz peynir ve kahve icdim
Oglen; 200kalorilik bir meyveli yogurt vakasi olduu
Arada;pirzola,yesil fasulye ve iki kasik lapa
Aksamda; haslanmis tavuk

(sabah 7de uyandigim icin bugun 4 ogun yemek durumunda kaldim)

Spordada 30dk stepper (merdiven ciktim)
45dkda mekik sinav pilates ip atlamakaydirigubbakcemile2
Toplamda 500calorilik bir sporla gunu tamamladim

Yarinda aksatmadan devam ederim ins:lepi: saglicakla kalinnn:lepi:

günaydın kızlar
mutluyum çünkü tartı beni 600 gr eksik gösterdi.69.1 düm sabah.
bi hafada 2 kilo verecem derken çok havadan uçmusum galiba:)
bu sabah 5 km yürüdüm.ve pilates yaptım.ayrıca pirinç lapamıda pişirdim.iğrennççç bi tadı var umarım dayanırım 2 gün boyunca bu tada.limon sıktım domates çok çeşitli baharat ama ne fayda o bana bakıyo ben ona.lahana çorbası daha lezzetli bence.
umuyorum perşembe sabahı68.5 olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…