hadi sana iyi geceler...
lapaya bende başlayacağım bu hafta...
Tamamdır güzellik. Aldım kayıtlara hadi hayırlı olsun. Bu arada resmine göre sen zaten zayıf ve de çok güzelsin :)..Maşallah diyelim. Ne zamandır yazacağım. Kilo muhabbetinden fırsat olmadı.umarım mayıs başı ben 60 olurum ve temmuza kadar korurum.dogru söyledin
simdiki kilom:69.7
hedef kilo:60
aylık hedef:1,5
raporum geliyor. Sabahki bir mandalinanın ardından iki tabak çorbadan içtim. Tek kaçamağım bir lokma ekmek yedim. Çok çekici görünüyordu. Ama valla çeyrek dilim bilem diildir.
Fiyucem nivea cd sini yeniden indirdim. Şimdik seyrediyorum. Oturduğumuz yerden yrekten katılma sayılıyor mu spor yapmaya :). Maşallah ne güzel de yapıyorlar filan diye tezarühat yapmak filan :))). Neyse. kısmetse yarın başlarım. önce bir hareketlere bakayım aşina olayım. Ayrıca bence sen kalan 4 kilonu çok daha önce verirsin. Ama veremesen de canın sağolsun. Sadece motivasyon kaybın olmasın. Onu kaybetmeyeceğinden eminsen Nisan da seni de mezun edeceğiz diye alıyorum kayıtlara :).
Hadiyin bakalım diğer arkadaşlar da belirlesinler hedeflerini...
dipteki not:Çorba cidden wc'ye çıkarıyor. Şu gnler geçse de tartıda 62 filan görsem.Askıdaki kıyafetleri indirmeye başlasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?