valla sen bu saatte bunları yapabiliyorsan kutluyorum seni....şimdi...bugun yediklerime bu kadar spor yeter mi kızlar... yazıyorum...
30yarım mekik
30 sag-30sol çapraz mekik
30 ters mekik
30 sağ- 30sol bacak kaldır indir....
şuan resmen telef oldum...nefessiz kalma hamlama falan degil.. halsizlik...pff... bakalım pztrsi drlar ne dicekler bu durumuma...
valla canım cıktı diyebilrm.. ilk gün icin yeter sanırım ...
yatmadan önce de acıcam wibroshapeimi bi gusel 10dk bel 10dk basen... acaip iyi gelio masaj olarak da...ayrıca selüliti giderme konusunda cidden basarılı bi alet bence...masaj da selülit giderir diyorlar ya... bu daha hızlı bi masaj oluo hem...
valla sen bu saatte bunları yapabiliyorsan kutluyorum seni....
ben şuan yatakta yazıyorum bunları....töbe kimse kaldıramaz beni yataktan...azim diye buna denir işte....
valla ben yesil cay icemeyenlerdenim...ama japonlar gibi tüm günümü haslanmıs pirincle gecirebilrmcokacimcoookevet japonların beslenme tarzını oldum olası sevmişimdir bizde aynı şeyleri yiyiyoruz ama pişirilme şekli yanlış...
sözüm ona sebze yemekleri taze fasulye yapılıyor bol yağlı etli salçalı...neye yaradı..pilav desen öyle bol yağlı...porsiyon olayınada katılıyorum çok etkili oluyor denedim....yeşil çayda gerçekten metabolizmayı çok hızlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?