Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çayımı yaptım geldim. Haklısın Fiyucem sinameki zor bir bitki. Ama şu anda elimde bu var ve yarına fazlalıkları atarak kilo bildirimi yapmak istiyorum. Ayrıca ben sinamekiye anason, rezene de katıyorum. Ayda yılda bir de içtiğimden çok sarsmaz. Daha öncede içtiğimden hazırlıklıyım :)).. Sadece banyoya kitap, dergi yığmam lazım :ddd.
Spor konusu beni de düşündürüyor. Güzelce haftada 3 gün spora gidiyordum. Ama şimdi hocamızın hamileliği ilerledi. Hava muhalefeti nedeniyle yürüyemiyorum da.. Evde yapmaya da pek alışkın değilim. Ama birşey bulmam lazım. Pek evde öyle mekik çeken filan bir tip değilim. Başlarsam kısa sürede bırakırım.Kendime devam ettireceğime inandığım bir yöntem bulmam lazım. Bulacağım birşey.

Bence elma sirkeli suyu deneyin, metabolizmayi hizlandiriryor ve tuvalete her yemekden sora gidilyo

Elma sirkesini kendim yapar ve içerdim. Gerçekten işe yarıyordu. Ama şimdi kendi yaptığım kalmadı. Organik sirke almaya da biraz uzakta bir yere gitmem gerek.
Yapılacaklar listem çok uzun yaa :)). Elma sirkesi yapılacak. Lahana çorbası yapılacak.Günlük su içme miktarım bir süreliğine de olsa takibe alınacak. Sonra kendisi zaten yerleşiyor. Bitki çaylarıma başlanacak.. Ama sonuçta haziranda okul yemeğimizde incecik bir kıyafet giyilebilecek :ddd... Neredeyse 20 yıl önce mezun olunan yere, genç kızlığımdan daha ince ve genç olarak ziyaret yapılacak.

Bence elma sirkeli suyu deneyin, metabolizmayi hizlandiriryor ve tuvalete her yemekden sora gidilyo

ya ben sirke içemem çok kötü o yaaamirmirmirmir
cnm niveanın cdsini indir..bende var deli zorluo yetişemiyorum bile hızına...takıma zorlama koyarsak bence yaparız....zorla zorla derken hem vucut da sekillenir....

ya cok karısıorm ama lahana ben yapmıstım deli gibi şişkinlik yapıo...onun yerine tuzu kes arada bi lapa yap daha etkili valla...okula gidiorm gaz evdeyim gaz... berbat bisi o lahanaÇok üzgünüm çoook

ya onlar cok zor hareketler ya... o amcanın biri yapıo ya 5dkda...ben olsam onu 50dkda yapamam :):):)

bu olabilir değil mi?
niveayı yapalım her gün yada gün aşırı?

ben yatıyım artık :) elalemin evinde bu saatte ayakta :)
iyi geceler

ısınmadan yapmaya kalktım :)
zamanım az ya günde 5dakikada dümdüz karına sahip olıyım diye..kaydirigubbakcemile3

nasıl bir ağrı nasıl nasıl...
çok zor
adam da kas bol tabi tıkır tıkır yapıyor her hareketi
yetişemedim amcaya
delikafadulden

Aşkolsun Fiyucem, bildiklerimizi tecrübelerimizi paylaşmasak takım olmanın anlamı ne ki. Yazacağız, konuşacağız ki öğreneceğiz.Şeniz
Şimdik elma sirkesi midemi rahatsız etmedi. Suyla karıştırıyordum. Aklıma da gelirse 2-3 damla limon sıkıordum içiyordum. Bağışıklık vs de iyi geliyor, cilt için de iyiydi.Yani alabilirsem yine devam ederim.
Nivea cd sini indirdim ama daha zipten bile çıkarmadım Bakacağız ilerleyen günlerde bu spor olayına :))).
Lahana konusunda haklısın ama ben bir kere yapmıştım. Bunca şeyi yapmayı istememin nedeni onların verdireceği kilo değil. Esas neden bunları yaparak kilo verme konusunda beynimi eğitmek. Bunlarla disipline olmak. Benim sorun o. Unutuyorum, gnlük rutinim içinde atlıyorum vs.. O zaman da iş tavsıyor ve eski alışkanlıklar dizginleri ele geçiriyor. Amacım yeni alışkanlıklar edinmek. Bu da belirli şeyleri uygulamaktan geçiyor benim adıma. Şimdi silkinme zamanı benim için. Bu amaçla da bu tür uygulamaları günlük hayatıma eklemeye çalışıyorum. Sabah içtiğim bir bardak sirkeli su daha sonraki kahvaltıma dikkat etmemi sağlayacak, 3-4 gün yapacağım lahana çorbası geçiş süresinde dikkatli olmamı, odaklanmamı sağlayacak. Ve evet gaz olacak :ddd. birkaç gün dayanacağım artık ona Arada rezene, anason gibi bitki çayları desteği alıp, atlatırım artık o günleri. Ha bu arada biraz da kilo verebilirsem çok ihtiyacım olan motivasyonu da sağlamış olurum. Sonrası da inşallah gelir. Kalan kilolarımı bu sefer bu kadar uzun sürede vermek istemiyorum. Biraz daha seri kilo kayybı istiyorum. Gördüm ki süreyi gereksiz yere çok uzatırsam motivasyonumda ve kararlılığımda büyük düşüş oluyor maalesef.

bu olabilir değil mi?
niveayı yapalım her gün yada gün aşırı?

ben yatıyım artık :) elalemin evinde bu saatte ayakta :)
iyi geceler

cnm ben baslıcam ya nivea ya da mekik... hatta simdi yatmadan yapıcam söz sabaha da yzıcam bunu bnu yaptım diye :)
ii geceler...

ya onlar cok zor hareketler ya... o amcanın biri yapıo ya 5dkda...ben olsam onu 50dkda yapamam :):):)

Haklısınız zor.. Hele ısınmadan aman yapmayın. Ondan forumdaki konu linkini de verdim. Ama orada biri daha yazmıştı. Bir arkadaşı dümdüz karna sahip olmuş.. Amcanın hızına yetişmeye zaten çalışmayalım.. Ama yine yazanlara göre 2 hafta düzenli yapılırsa aynı hızda yapılmaya başlıyormuşsun. Önemli olan da hızlı yapmak değil zaten ya. Adam gibi yapmak. Durdurup durdurup yapabilir insan.. herhalde :) ben tembel tabi ki denemedi. Kendime spor için birşeyler yaratmaya çalşırken tesadüfen rastladım. Söz kızlar şu evde spor olayına bir çözüm bulacağım.. Bahar gelsin yaa. o zaman yürüyebilirim.. Kışın cidden benim enerjim düşüyor ((

ooo tamam ozaman sende de nivea varsa bunun cdsine baslıorz demektr....zorla diil ama mecburi:sm_cool:klava::asigim:

ben bilmez...ya birlikte yapcas ya birlikte yapmıcas... sen benm spr yapmamı istiosan spor yapcaksın sengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:

Kızlar aranızda aslan burcundan olan var mı? Az önce Susan Miller'ın Ocak yorumlarını okudum da yani kadın resmen beni izliyor yaa (bu daha öncede oldu, tam olayların üzerine gelen yorumları olduydu). Neyse bakın aşağıda fitnessle ilgili ne demiş. Özet olarak Ocak 1-4 arasında ihtiyacınız varsa mutlaka bir fitness programına başlayın, tüm burçlar arasında aslan burcu fitness programına başlayıp, sonuçlarını almak için bu kadar desteklenen tek burç diyor. Geldim ben gaza :))). Son bölümde de yılın ikinci yarısında kendinize daha kçük bedenlerde giysi almak için alışverişe çıkacaksınız diyooorrr.. Ah yaa tam da ben hazirana kadar kendime süre tanımışken kadında böyle yazmış.. Bu sefer bitiririm dimi kızlar. Çünkü yukarlarda bir yerde de şimdi yapacağınız değişiklikler 15 sene boyunca etkili olacak diyordu.. Bitireyim ben artık bu işi yaaa.
"Finally, if your New Year's resolution is to get fit and slim, you must begin between January 1 and 4. This year, you will be the ONLY sign in the zodiac that has ideal aspects for seeing that dream a reality if you begin in early January. The caveat is that you must begin in the first four days while you still have Jupiter in your health sector. By mid-year you could be looking at a whole new body. Wow! You'll love having to shop for new, smaller sizes!

Dates to note:

Start a fitness plan: January 1-4, no later. "

No later demis sen hemen basla:) kizlar bugun rapor vermedim cunku hicbisi yemedimm hic istahim yok galiba midemi usutmusum hernyse:))

hihoyyyt evet evet nivea i siz yapinnhihoyyyt ama bn yapmam beceremiorum o hareketlerii bnm spor salonu acilyoo ztn full sporda olcamkafamçokkarıştı

Canlarım Bendiyom un son bildirdiği kilosu 78.Etapta 65,5 di.
Bugün biraz daha iyiyim.
Hepinize kolay gelsin öptüm sizi.

12.TAKIM **85. ETAP **
spacegirl: (65,1) / / / %)
Fiyuce: (59.3) / / / %)
sunbul: (57,5) / 57.5 / 0 / 0%)
pengicuu: (62,3) / / / %)
sibellee: (63.0 ) // / %)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn57) / / / %)
tugce78.0) / 76,5 /1.5 / 1.92%)
Molihua64,4) / 63.8 / 0.6 / 0.93%)
sbnmcsm70.0) / / / %) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (642.8) / / / %)

listemizi öne çektim..
evet hanımlar kilolarınız beklenmektedir...Hadiyin bakalım. Bu hafta güzel bir hafta olsun bizim için

herkese günaydın kilom 69.8 umarım bu haftayı 68 olarak bititririm
sabah bir kase yagsız yogurt ve bir tane elma yedim
diger öğünlerimi de daha snra yazıcam akşam da yürüyüşü var bakalım nasılgeçicek ilk günüm

12.TAKIM **85. ETAP **
spacegirl: (65,1) /65 /0,1 / 0,15%)
Fiyuce: (59.3) / / / %)
sunbul: (57,5) / 57.5 / 0 / 0%)
pengicuu: (62,3) / 62,2 /0,1 /0,16 %)
sibellee: (63.0 ) // / %)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn57) / 57 / 0 / 0,0%)
tugce78.0) / 76,5 /1.5 / 1.92%)
Molihua64,4) / 63.8 / 0.6 / 0.93%)
sbnmcsm70.0) / 69,8/ 0,2/ 0,29%) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (642.8) / / / %)

Son düzenleme:
kızlar bu hafta kilom aynı... 57 kg. spor da yaptım ama geçen haftaki gibi biranda gitmedi kilolar. inşallah haftaya artık.kusura bakmayın.

Evet ikinci dönemime 65 ile başladım. Verilecek kilo 15. Ya Allah bismillah.
Fiyucem nivea cd lerini açayım dedim. partlardan biri bozukmuş şimdi bir daha indiriyorum bakalım. önce bir izleyeyim gözüm keserse yapacağım. Forumdaki başlığını da okuyorum. Dzenli uygulayanlar baya bir gelişme kaydetmiş. Belden filan 10ar cm gitmiş.
sabahtan yediklerim ise, bişi yemedim esasında. daha kahvaltı etmedim. 3-4 kuru kayısı yedim. sandalozumu çiğnedim. bi de şekersiz kahve. Acıkmaya başladım ama. Böyle işte kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…