boşver Fiyucem. Şimdi vicdan azabı çekme.. Yarın gnahımızla sevamıbızla bildirimimizi yapalım. Yeni bir başlangıç olsun ne dersin. sen ve ben takımın iki eskisiyiz. Doğal olarak yeni bir başlangıca ihtiyacımız var. Verdiklerimiz yanımıza kar olarak kalsın. Yarın yeni bir başlangıç olsun. Ben daha önce yazdım galiba. ctesi lahana corbasına başlamayı dşünüyorum. Kısaca demek gerekirse bir nevi yeniden takıma girmiş, rejim olayına sıfırdan başlamış gibi hissediyorum. O yüzden dün içtiklrim yediklerim yeni rejime girmeden önceki son kaçamak olarak addediliyor kendi gözümde :).. Bu arada resmen tam bir yıl oluyor takıma gireli. İlk bildirimimi 11 Ocak 2008de yapmıştım. 3 Ocaktada takıma girmiştim. Sağolsun Che'cim foruma ilk mesajını yazan birine gvenip takıma almıştı.
Nostalji yaptım şimdik
tamam sabah aç karnına 69.7 im ben sabahtan itibaren yazmaya başlyorum ok diyetimi yürüyüşlerimi felan
ben diyorum ki bi de spor yapalım hep beraber :)
valla kilo bildirimleri gelmeye başladıkça hepinizi ayrı ayrı öpesim geliyor ve hemen gidip sinameki çayımı yapıyorum. Benim bildirim yarın birazcık geç olabilir, öğle civarı geç dediğim. Maalesef bir süredir fena bir şişliğim var. Metabolizma çok yavaşladı. Çayımı yapayım da yapay şişkinliklerden kurtulup öyle bildirimde bulunayım istiyorum. Malum ikinci miladım başlıyor yarın.. Ayhh offf ne güzel yaa. sayenizde ben de heyecanlandım, heves yaptım. Uzun bir süredir böyle hissetmemiştim. Evet güzeller güzelleri hadiyin hepimiz heveslenelim, hırslanalım. Bakın nasıl bulaşıcı bir duygu bu ve bir senelik tecrübelerime göre kilo vermede ennnnn işe yarar yöntem de bu.. Hevesi içinizde hissedin, gerisi inanın geliyor. Buna inanın...