Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

boşver Fiyucem. Şimdi vicdan azabı çekme.. Yarın gnahımızla sevamıbızla bildirimimizi yapalım. Yeni bir başlangıç olsun ne dersin. sen ve ben takımın iki eskisiyiz. Doğal olarak yeni bir başlangıca ihtiyacımız var. Verdiklerimiz yanımıza kar olarak kalsın. Yarın yeni bir başlangıç olsun. Ben daha önce yazdım galiba. ctesi lahana corbasına başlamayı dşünüyorum. Kısaca demek gerekirse bir nevi yeniden takıma girmiş, rejim olayına sıfırdan başlamış gibi hissediyorum. O yüzden dün içtiklrim yediklerim yeni rejime girmeden önceki son kaçamak olarak addediliyor kendi gözümde :).. Bu arada resmen tam bir yıl oluyor takıma gireli. İlk bildirimimi 11 Ocak 2008de yapmıştım. 3 Ocaktada takıma girmiştim. Sağolsun Che'cim foruma ilk mesajını yazan birine gvenip takıma almıştı.
Nostalji yaptım şimdik

12.TAKIM **85. ETAP **
spacegirl: (65,1) / / / %)
Fiyuce: (59.3) / / / %)
sunbul: (57,5) / / / %)
pengicuu: (62,3) / / / %)
sibellee: (63.0 ) // / %)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn57) / / / %)
tugce78.0) / / / %)
Molihua64,4) / / / %)
sbnmcsm70.0) / / / %) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (642.8) / / / %)

tamam sabah aç karnına 69.7 im ben sabahtan itibaren yazmaya başlyorum ok diyetimi yürüyüşlerimi felan

valla ya şaka maka 1sene olacak... benim de 15subattı girişim... kısmetse 15subata da mezun olurum diyorum...dogrusu kış ayları bide 15tatilde ailemin yanına gidersem bu imkansız ama neyse:roflol:
ben de 1sene falan milleti izleyip öyle karar vermiştim...ya kimse inanmıyordu kilo vericeme hatta dalga gecmisti herkes ... ne yani bi foruma girdin dijital tartı aldın diye kilo mu vericen sanıyorsun diolardı banaklava: ama verdim...şaka maka 1sene oldu da iyi gidiyoruz be spacem... en azından saglıklı verdigimizi düsünüyorum...
bu arada yarım cay bardagı lapa yaptım su suyu atmazsam vucudumdan huzursuz olucam yoksa....
Çok üzgünüm çoook

tamam sabah aç karnına 69.7 im ben sabahtan itibaren yazmaya başlyorum ok diyetimi yürüyüşlerimi felan

tamam şebnemcim tekrar takıma hoş geldin...
yarın sbah kahvaltı etmeden wc sonrası ac karnına kilo bildirimi var ok
bu hafta güzel bi hafta olur umarım hepimiz için :1hug:

ben kactım sabahtan beri yazıyorum buraya biraz pc basından uzaklasıyım yarın gorusuruza.s.

ok valla fena gaza geldim hedefim 10 kilo verip 60 olmak ama bu hafta için rejim +yürüyüş =2 kilo veririmumarım teşekkür ederim sizinle motive olp daha iyidevam edicem eminim

senağlamasenağlama Cok yedim cok , cok icdim cokksenağlama basimm agrioo

Kizlar bnm bildirim yapmam lazim tartiya ciktim sabah 63.8imsenağlama dun ne gzll 63.4dum ofhh ofhhhh

Ama neyseee haftaya cok vercem sozz:lepi::lepi: Bu arada saolun kizlar taze kan fln onurlandim wallasengözlerimebaksanab

12.TAKIM **85. ETAP **
sunbul: (57,5) / / / %)
Gkcn57) / / / %)
tugce78.0) / / / %)
Molihua64,4) / 63.8 / 0.6 / 0.93%)

kızlar yarın çok işlerim var giremeyebilirim sabah tartıda 57.500 düm gene bunada şükür artık yoruldum nefsime laf geçiremiyorum ama bununda sonu gelecek inşallah:a015:senağlama

12.TAKIM **85. ETAP **
sunbul: (57,5) / 57.5 / 0 / 0%)
Gkcn57) / / / %)
tugce78.0) / 76,5 /1.5 / 1.92%)
Molihua64,4) / 63.8 / 0.6 / 0.93%)

Son düzenleme:
mutlu yıllar herkese
2009 hepimiz için daha az yağlı,daha az şekerli,daha az kilolu geçer umarım :Saruboceq:

şehirdışındayım diye pek giremiyorum nete,ne güzel olmuş bizim takım böyle..yeni cimcimeler pek tatlı,hayırlı olsun hepinize...şikayet ediyordum ben de siz gelmeden sengözlerimebaksanab

yahu bazen kendime şaşırıyorum..yılbaşı ve öncesi bikaç gündür deli gibi yiyorum...

aboo neler neler hemi de

kilom 76,5 :lepi: 1,5 kilo vermişim :)
ne ara olduysa o delikafadulden
umarım yine iyi bi hafta olur herkes adına

süper gidiorz bu hafta kızlar :):):)

:hooray:hihoyyyt:teytey::1hug:a.s.

ben diyorum ki bi de spor yapalım hep beraber :)

evet evet bence de... her gün birbirimizi zorlamış oluruz....
belli şeyler koyalım...
mesela bel sorunu olanların mekik, basenlerin yürüyüs vs gibi.. her gün de buraya yazalım..süper olur cünkü malesef benm göbek gene saldı kendini
süper olur hergun sporu buraya yazsın herkes birbirimize zorlayıcı da olsa spor yaptırmıs oluruz.... mesela 1hafta spor yazmayana ceza da verelim:asigim:

pek bi kötü kız oldum ben ya ceza falan:roflol::roflol:

valla kilo bildirimleri gelmeye başladıkça hepinizi ayrı ayrı öpesim geliyor ve hemen gidip sinameki çayımı yapıyorum. Benim bildirim yarın birazcık geç olabilir, öğle civarı geç dediğim. Maalesef bir süredir fena bir şişliğim var. Metabolizma çok yavaşladı. Çayımı yapayım da yapay şişkinliklerden kurtulup öyle bildirimde bulunayım istiyorum. Malum ikinci miladım başlıyor yarın.. Ayhh offf ne güzel yaa. sayenizde ben de heyecanlandım, heves yaptım. Uzun bir süredir böyle hissetmemiştim. Evet güzeller güzelleri hadiyin hepimiz heveslenelim, hırslanalım. Bakın nasıl bulaşıcı bir duygu bu ve bir senelik tecrübelerime göre kilo vermede ennnnn işe yarar yöntem de bu.. Hevesi içinizde hissedin, gerisi inanın geliyor. Buna inanın...

spacem bak sindirim sorunu yasıosan benim kullandıgım çayı öneririm...süper ötesi bak ben 1senedir biliosunuz sindirim problemi yasıodum o çaydan gunde 2 kere içiyorum süper etkisi var...
icindekileri de yazmıstım bikac sayfa önce üstelik 2cay almıstım bi bu bide bronşit cayı die bisi hasta olmamak icin... ikisine 6ytl mi ne vermiştim..ucuz da... olmadı içindki malzemeleri de yazmıştım.. onları da karısık alabilrsin...sinameki tek basına cidden zararlı iice sorun yasama sonra..
ben cok zorlanırsam laksatif alıyorum mesela...

ya o diil ben acaip aşka geldim şimdi yatmadan bi mekik çeksem diyorum:roflol::roflol:

benim de göbüş aldı başını gidiyor
popomu pek görmüyorum ya gözüme batmıyor :)

2009 nefis olucak ya
ben öyle hissediyorumkaydirigubbakcemile2

ayh başkasının evinde olmasam kalkıp spor yapıcam
niveanın cdsinin indirmiştim bu siteden
çok güzeldi bikaç kerecik yaptım :çok üzgünüm:
ona devam edeyim diyorum
kaydirigubbakcemile5

Bence elma sirkeli suyu deneyin, metabolizmayi hizlandiriryor ve tuvalete her yemekden sora gidilyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…