Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba güzeller,
İşte bir bildirim günü daha :)). Ak kara dökülüyor ortaya. hadi bakalım. Erkenden bildirim yapan tüm arkadaşlara kocaman bir teşekkür. Bu gece ben yine oturacağım. Sabaha kadar kafamı kaldırmadan çalışmam lazım. İşe başlamadan girişleri yapayım dedim..
Molihua, gerçekten hem katılımın hem de erkenden bildirim yapmaya gösterdiğin özen için teşekkürler. Burada (yarışmada) senin gibi uzak ellerde olan arkadaşlar var. Onlar da aynı senin gibi erkenden bildiriyorlar. Perşembeden bildirmen sorun değil. Yeterki bildir ve 600 gram hiçç az değil.. Sakın küümseme azımsama.
Hülyalım ve Meritta Bilgilerinizi verdiğiniz için çok teşekkürler size de. Takıma katılımınızı da bekliyoruz :). Haftaya sizin de ilk bildirimleriniz olacak. Bu bir hafta içinde değerlendirin bakalım devam etmek istiyor musunuz? takıma içiniz ısındı mı?
sbnmcsm Senden de bir haber bekliyoruz. Takıma katılmak istiyorsan lütfen hem bilgilerini ver hem de paylaşımda bulun, olur mu?
PengicuuCanım Allah bir yastıkta kocatsın, evinizin tadı eksik olmasın. İnşallah gönlündekinden daha güzel bir evlilik hayatın olur uzun yıllarca.
Son bir not:Arkadaşlar bildirimi öğleye kadar yapabilirsek sevinirim. Gece uyumayacağım dediğim gibi benim veledi okula yollayıp yatarım herhal. Yatmadan önce bildirimimizi tamamlayabilirsek çok ama çok sevinirim. Hem yorgun hem uykusuz olacağım. Hesap kitap işlerini karıştırmayayım iyice yorgunluktan bayılıp.
Hadi bakalım kızlar.. yılbaşına kadar müsade hepimize. Yılbaşından itibaren tüm gevşeyen, salan, boşlayanlar zıpkın gibim olacak.. Yeni arkadaşlardan aldığımız motivasyonla toparlanacağız hepimiz di mi güzeller.
cnm vlla önceden süperdi ama son zamanlarda resmen firariyiz...benm okul ve özel hayat omrumu yedi..Kizlar kusra bakmayin ama bu grupda hic zayiflama ruhu ve potansiyeli yok, hicde sevklendirmio benikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Amac nedir yani? her cuma kilonu soyleyip gtmek mi?
Herneyse bugunku raporumu verim
Sabah bi kahve
Oglen kofte salata diyet kola
Aksam Tavuk
Arada uzum yedim
Yarin gorusmek uzere:lepi:
arkadaşlar bende eğer mümkünse gruba katılmak istiyorum.şu anda 105 kiloyum.1 haftadır diet yapıyorum 2 kilo verdim.bebek sahibi olmak istiyorum ama eşim kilolarımdan kurtulmadan asla istemiyor.bu meret te tek başına destek olmadan yapılmıyor malesefeğer kabul ederseniz çok sevinirim
cnm vlla önceden süperdi ama son zamanlarda resmen firariyiz...benm okul ve özel hayat omrumu yedi..
dogrusu bu ara ciddi kilo vermeye baslıcam..
teklif var yalvarıolar resmen giyim katalog cekimi... ist a gelmem dedim kadın ben ankya gelrm dedi 3500ytl para dio yurt dısına gidicek kataloglar icin acık sacık da diil kıyafet ...
düsünüorm hala kabul etsem mi die süper para:):)
fena mı kk nın reklamı olur yaa biz kilo verdik manken bilem olduk die:roflol::roflol::roflol:
Bence kabul et 3500ytl iyymis walla:1shok: yazin bi kozmetik cekimini kabul ettim ben ama dediler sacini fonliycez rofleliycezz hemen vacgecdimm-tatlicadiarzu- Ama seninki farkli giy giy cektir uhauahuha bizde bakariz burdann :smiley-cool:
:içelim:
günaydın ben berbatım gene size zararım dokunuyor diye düşünüyorum ya bana noldu anlayamıyorum yediklerimi nasıl yazayım utanırım yazmaya motive sıfırladı gene 3 4 gün iyiydi dün gece yine sapıttım çerezler tatlılar gırla yedikten sonrada pişmanlık neyapcam ben ya obezmi oldum ne çok moralim bozuksenağlama:a015: