107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bimden aldim vnm lava marka sapli 26x26 cm 56.90tl ye aldim. Baya agir. Daha once baska yerlerde bakmistim daha hafifleri 80-90 tlydi. Baska bir sey icin gitmistim. Nasipmis demekki gordum aldim.
Aaa keşke bende denk gelseydim görmedim hiç iyiymiş fiyatı güle güle kullan

sabah 2 yumurta ve biraz tulum peyniri yedim 1 dilim ekmek 2 bardak çay öğlen barbunya ve pilav çıkacak az yemeyi planlıyorum akşam yoğurt ve bir kaç dal kıvırcık getirdim yanımda onları yicem hala 70 200 üm sanırım mayısa kadar kilo veremicem en azından 70 i korumaya çalışıcam ama mayısta yüzmeye ve yürüyüşe başlamayı düşünüyorum

ya kızlar bu arada size birşey danışmak istiyorum ev almayı düşünüyoruz ama bahçelimi yoksa dairemi olsa karasız kaldık bahçeli evde oturan varmı aranızda artıları eksileri neler acaba bu konuda fikrinizi almak isterim ben ankradayım bu arada 3 tane çocuk var çocuklarımın 2 sinde dürtüsel davranış bozukluğu tanılı aslında bahçeli evde rahat ederim diye düşünüyorum çocukların durumundan dolayı şu anda dairedeyim ama sıkıntı yaşıyorum kiradayım ama bi arkadaşta bahçeli evini sattı çünkü yılanı çiyanı bakımı akması kokması hiç bitmiyor diyor

Bahçeli ev nasıl olur bilmem ama bence kesin bahçeli tercih et çocuklarımla çıkıp bahçende oynarsın keyifli zaman geçirirsin kendine ait bahçen çok güzel olur tabi bahçeli evde oturanlar ne der bilemem ama

Bence bahçeli ev olsa daha iyi olur , bahçeli evde oturmadım tabi .

Afiyet olsun canım .
Döküm tencerem var benimde gerçekten çok güzel, çok az yağ kullanıyorum sebzeler için, tavuk ve et için dediğin gibi sıfır yağ .

Diğer takımda tartı günümüzdü sizede yazayım kilomu.
Geçen cuma = 96.6
Bu cuma = 96.2
Fark = _ 400 gr

Regl şişkinliği var 1 gün gecikti o bile çok sıkıntı oluyor .

Slm kizlar
Sabahtan bimee gittik zeynep meryem ben. Aktuel urunlerden tarti, plates topu, plates cemberi, plates bantlari aldim. Ordan ciktik saglik ocagina asiya gittik cok agladi kuzum bu sefer. Ordan ciktik migrosa gittik mobil uygulamada kampanya yapmislar 15 lira ve uzeri form urunleri alisverisine 5 money hediye diye ordan yulaf ezmesiyle musli aldim. Sonra ordan ciktik hakmara gittik. Kizlarin keklerini suslemek icin kuvertur cikolata aldim birde zeynep kendine ufak tefek bir seyler aldi. Sonra eve gelebildik cok sukur. Hemen tartinin uygulamasini indirip kurdum ve tartildimmmm. Ben bu gazla o plates malzemelerinin canini cikartirim. Hemen ekran fotosunu atiyorum

Bu arada gelince meryemi uyuttum mesajlarimi okudum simdi kahvalti yapcam artik 2 ogun yaparim bugun

Benim hayalim bahceli ev cnm. Cocuklarla bahcede oynamak. Bir salincak alip onlar oynarken kitap okumak. Aksamlari oturup cay icmek...

Geçen cuma = 96.6
Bu cuma = 96.2
Fark = _ 400 gr

2 gun once artiyim diyordun bak artin gitmis eksiye bile gecmissin

Geçen cuma = 96.6
Bu cuma = 96.2
Fark = _ 400 gr

Regl sıskınlığidir canım ona ragmen cumaya göre eksıdesın Super
Ben bırsey daha duydum sasırdım yakınlar yaglar su ve gaz oluyotmus o yuzden odem oluyotmus..ve birde nefesle gıdıyırmus yaglar ondan spor yaparken nefes nefes nefes diyorlar...ö

Canım merak ettım nasıl bir tartı nasıl bor uygulama

Sağol canım iyi oldu öğrendiğim

Tartın hayırlı olsun canım.
Bayağı ayrıntılı veriyor bilgileride kullanışlı yani.

Canım merak ettım nasıl bir tartı nasıl bor uygulama

Playstoreden uygulama indirip bluetoothla tartiya baglaniyorsun cnm veriler telefonuna geliyor

Tartın hayırlı olsun canım.
Bayağı ayrıntılı veriyor bilgileride kullanışlı yani.

Evet cnm bende simdi inceledim size attigim resmi. Vucut yasini gordun mu 80 yasinda yaziyor. Olmusum aglayanim yok

Bulamiyorum gittim kostura kostura tartıyı aldım geldim ona..memnun kalırım

Hayirli oksun cnm. Sen de ekran resmi at

Bende gidicem de Duru uyansın diye bekliyorum merak ettim güzel duruyor güle güle kullan

Tesekkur ederim cnm. Insallah kalir. Benim gittigim bimde 2 tane vardi ilk ben aldim daha sepete atmadan baskasi digerini aldi bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…