107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Aldım canım benim beden yaşım da 70 çıktı ben şok. Benim gittiğim binde 15 tane filan vardı

Ama yedim içtim ac karnına değil sonuc
Bende tartildiktan sonraincelemedim bir daha anca cocuklar yatinca aksama bakarim.
Sag ust kosede profil resmi var ya adam silueti onun hemen yaninda bir sayfa uzerinde buyutec resmi var ona tiklayinca benim resmini paylastigim sayfa cikiyor. Tum degerler bir ekranda gorunuyor

Tesekkur ederim sbh dan belli bunu arıyorum ben ..umarım dogru sonuclardır ...
Yarın sabah ı merakla bekliyorum...

Eklentiler

• Screenshot_20190322-150510.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20190322-150510.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 30
Menu yazmaya firsatim olmadi simdi yazayim

11.30 1 dlm cok tahilli ekmek, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 1 dlm beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 2 yumurta, 3 ceviz (resimde yok sonradan koydum), naneli yesil cay

15.55 kakaolu muz, 6 cig badem, sade nescafe

Bende yazayım menümü
08 30
1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
Yarım çay bardağı su

11: 30
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 domates
2 k.k. beyaz peynir

Akşamada brokoli ve kabaktan sebze çorbası yapıyorum,birde yoğurt olur herhalde yazarım akşam.

maşallah menüleriniz çok güzel. siz de güzel ilerliyorsunuz. bu azimle inşallah çok yakın zamanda hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız. okuyucularınızdanım şimdilik :)

Ben bahceli evde oturuyorum ama Türkiye'de yaşamıyorum. Cocuklar icin bahceli ev cok rahat oluyor. Bahceye trambolin, kum parkı, kaydırak koyduk. Bisiklet, scooter vs sürebilecekleri bir alan da var ufak olsa da onlara yetiyor. Birkac da ot domates vs ekip 4 tane meyve fidanı diktik. Bunlar guzel taraflari.
Olumsuz tarafi ise bizim ev hemen dağ eteğinde. Bir kaç ev sonra yerleşim bitiyor ve sıra dağlar başlıyor. Haliyle yabani kuşlar, yaban tavsanlari, fareler, yılanlar, çakallar bahcede geziniyor. Ruzgar olunca dağlardaki çalıları bahceye yığıyor. Ama şehirde bu tarz sorunlar olmaz muhtemelen. Yine de apartmanlara gore daha cok bortu bocek haseratla muhatap olabilirsiniz bahceli evde.

Tesekkur ederim cnm.

Afiyet olsun cnm. Corek otu olimden baska her derde devaymis. Insallah sifa olur sanada.

maşallah menüleriniz çok güzel. siz de güzel ilerliyorsunuz. bu azimle inşallah çok yakın zamanda hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız. okuyucularınızdanım şimdilik :)

Tesekkur ederim cnm. Eger kilo problemin varsa kendini hazir hissettiginde seni de aramizda gormek isteriz.

Merhaba arkadaslar, bir kac gundur sehir disinda konferanstaydim. Burda malesef helal yiyeceklere kolay ulasamiyoruz. Son bi kac gündür hep abur cuburla geçti. Dun dondum insallah bugunden itibaren saglikli beslenmeye gecerim

Evet cnm oralarda bu problemler oluyor. Insallah en kisa zamanda baslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…