- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.681
Nickini hatirliyorum cnm daha once buraya yazdigini biliyorum ama kilonu hatirlamiyorum onlari hic tutamiyorum aklimdaNe olacak bu bogazlarimiz bilmiyorum beni hatirliyirmusun bilmiyorum bir ara yaziyordum buraya 58 59 kiloya kadar dusdum o donem ama sonra bu bogazi tutmadim hizla kilo aldigimi farkettim ama bugun baslarim yarin baslarim derken bir baktim yine ayni kilodayim 73yine basladim bu seruvene suan 68 69 arasi gidip geliyorum dun biraz fazla kacirdim tartida farketti ama bugun dengelerim
Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Persembe gecesi niyet ettik bugun bismillah basladik hadi bakalim hayirlisi
Tesekkur ederim cnmHayırlı olsun Canım çok sevindim, beni bu sisteme başlatan sensin bilmeden başlatsan bile :) idealine ulaşmanı çok istiyorum
Hosgeldin cnmHerkese merhaba. Çok uzun zamandır siteye uğrayamadım. Moral bozukluğu ve endişe, korku getiren sağlık problemlerim yüzünden aktif olamadım. Bu süreç içerisinde mümkün olduğunca yememe içmeme dikkat ettim sadece egzersizi haftada bir veya iki defa yürüyüş olarak yapabildim. Birikmiş çok fazla menüm var. Hepsini yazıp gereksiz bir kalabalık yapmak istemiyorum. Aşağı yukarı daha önceki menülerime benziyor zaten.
Sağlığımla ilgili güzel, artık korkacak bir şeyin olmadığı haberini aldım ve eski düzene dönebilirim. AyrıcaBulamiyorum ve diğer arkadaşların aktif olması beni mutlu edip, iyi hissettirdi.
Bu hafta nihayet 58 kiloyu gördüm. Geriye 3-4 kilo kaldı ama o kadar yavaş ilerliyorum ki. Anca ayda 1 kilo gidiyor, o da giderse. Dünkü menümden başlayarak, günlük menülerimi paylaşmaya çalışacağım.
12.03.2020 menüsü
14:00 şekersiz kahve
16:00 1 küçük çorba kasesinde yulaf ezmesi, 1 tane küçük muz, birkaç tane badem ve fındık
19:00 yarım kase yayla çorbası, 3 parça haşlanmış tavuk budu, 2 tane fırında pişirilmiş mantar, birkaç çatal fırında pişirilmiş patates, 1 kase yoğurt.
Gün içinde 2 litre su
50 dk egzersiz ve akşam 5 km yürüyüş.
+90lar grubunda yapan bir cok kisiyiz cnm istersen ordanda takip edebilirsin guncel durumlarimizi menulerimizi paylasiyoruzBende başladım hadi bakalım hayırlısı
Merhaba. Bu konu uzun zamandır aktif değil. Ben katıldığımda birkaç arkadaş daha vardı ama sanırım sonrasında ayrıldılar. En sonBeni de alın aranıza zayıflayamıyorum beraber motive olalım belki yanlışlarım vardır bunları çözeriz.
Hasibem 70 kiloya kadar düşmüştü pandemi nedeniyle stresli zamanlar geçirdi ve hala geçiriyor hemşire çünkü kendisi malesef oda bende çok kilo aldık